2️⃣4️⃣

1.5K 52 17
                                    

*Vegas synsvinkel*

I morgen flyver vi hjem til London, men i dag skal vi nok ud og shoppe en lille smule, så vi skal nok forberede os på at blive omringet af tusindvise af fans! Men det skal nok gå... Håber jeg..

Jeg for taget et langt varmt bad og for derefter et par shorts og en T-shirt på, så tørre jeg mit hår og sætter det op i en knold. Derefter tager jeg en smule mascara på og en læbepomade på, så hjælper jeg tessa i håret. Hun for en sød hvid kjole med røde hjerter på, og så laver jeg også en knold med hendes hår, for her er pænt varmt så det er godt med opsat hår. Så for vi sko på og går derefter ind på Harrys værelse, hvor alle de andre drenge også er.

"Skal vi ikke afsted nu?" Spørger jeg, drengene har ikke lagt mærke til Tessa og jeg før nu. De kigger overrasket på os og sender os begge elevator blikket. "Hvor er i smukke" ryger det ud af Niall. Jeg bliver en smule rød i hovedet, "tak" griner jeg stille.

*_* *_* *_*

Vi går ned til storcenteret, hvor jeg var i går. Det er kæmpe stort! Jeg elsker at shoppe så det her bliver fedt! "Vi skylder dig vidst en ny makeup fjerner" griner Liam stille, de brugte halvdelen af min makeupfjerner igår! Eller nej egentlig ikke, de brugte en lille smule af det og så væltede den og det røg ud over det hele.. "Nej nej, det behøves ikke.. Jeg har alligevel en anden derhjemme" svare jeg, "nå.. Men hvor meget kostede den? Så for du de penge" siger Niall, "nej nej det er okay, i har betalt maden de dage vi har været her så det er vel kvit nu" "nej, du for noget for det" smiler Liam. Jeg smiler bare tilbage..

Vi går ind i et par mande butikker og kigge råd tøj til drengene, der har været nogle enkle fans hende og få et billede med drengene og Tessa, men ellers føles det faktisk som en helt almindelig shopping tur, bare med drenge istedet for piger. "Vega, er der nogle butikker du gerne vil ind i?" Spørger Harry så efter han har købt to skjorter. Og vi alle går ud af butikken, "tjo.. Nogle pige butikker" griner jeg, "hvilke?" Spørger han, "øhm.. Mac.. Jeg ved ikke hvilke andre butikker her er, men vi kan vel bare kigge lidt?" De nikker alle og så går vi ind i Mac.

Drengene går rundt og kigger på alt den makeup her er. De står tit og kigger mærkeligt på de forskellige ting, og så spørger de mig ind imellem hvad man bruger alt det til..

Jeg ender med at købe en læbestift, to øjenskygger og en bronzer og så kigger vi videre i centeret.

Man kan virkelig fornemme at drengene er rige! De køber et par fine og dyre sæt tøj til Fine lejligheder, og dyredeodoranter! Men de køber også 'normalt' billigt eller billigere tøj, som det de går med til hverdag.

Jeg for også købt en del! En parfume, en masse tøj og nogle gaver til min familie.

Tessa for tøj, sko og en læbepomade af Harry, men den ting hun er mest glad for er en kæmpe stor bamse på 1.50 cm høj! Som Harry går og slæber på. Tessa plagede og så fik hun den, og den var vildt dyr!

-.- -.- -.-

Vi sidder endu en gang på Tessa og mit hotel værelse. Drengene ser en film imens Tessa og jeg ser videoer på youtube. Imens vi spiser slik. Klokken er omkring 9 så Tessa skal snart i seng, vi skal afsted til London ved 2 tiden i morgen, så jeg har tænkt mig at være vågen længe! Til omkring klokken 4 imorgen tidligt så jeg måske kan få lidt søvn på flyet, nu hvor vi også skal flyve natten over.

//dette blev et kort kapitel, men håber det går💗

Hvad fik i i julegave? Vil gerne vide det, for skal snart konfirmeres og så kunne jeg godt bruge nogle gave ideer😘//

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now