Poďakovanie za rok 2015

211 27 7
                                    

Ešte raz všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce! Dúfam, že už z toho nie ste ohučaný :D Teraz všetko publikujem so samými vianočnými želaniami, tak mi to hádam odpustíte.

Týmto vám chcem popriať aj veselého Silvestra a šťastný Nový rok. Toto je už posledná časť coverov, ktorá vyšla v tomto kalendárnom roku.

Ďakujem Chocco1 2003Adelkaadus112 silva_the_sheerio NIN_333 Lieke019 The_last_goodbye1 EmicaVozarova DreamingCharlie elfofilove SnickersArmstrong Lou1051 veroniquerichardson ElleMcDee TooDifferent -girlsindarkness- LittleAprilGirl Lindalove4sk KristnaNikolajov za prejavenie dôvery. To, že ste sa na mňa obrátili vo výrobe coveru pre mňa veľa znamená a ešte viac ma potešilo ak ste ho použili a páčil sa vám :)

Teraz trošku smutnejšia správa. Ani mňa to neteší, ale neviem či budem vo výrobe obálok pokračovať aj naďalej, pretože pred pár dňami v programe, ktorý používam naskočilo niekoľko aktualizácii. Ako aj z wattpadu poznáme, aktualizácie neznamenajú nič dobré. Tuto to platilo dvojnásobne. Zo začiatku som sa potšila, ale keď som zistila, že tam chýbajú pre mňa najdôležitejšie efekty, :( skoro som sa rozplakala. Sú tam síce nové no tie stoja za nejaké nekresťanské slovíčko. S poslednmi covermi, čo som urobila som už nebola veľmi spokojná. Nie je to to, čo som od toho očakávala.

Nenechajme si však pokaziť štedrý deň takou banalitou, možno sa mi to podarí neajko vyriešiť :) Ešte by som sa rozpísala, ale už sa poáhľam na večeru. A potom chodí Ježiško, takže ho nesmieme nechať čakať ;)

S pozdravom,
Ann2031


Cover na prianie [dočasne uzavreté]Where stories live. Discover now