Úvod aneb Ako si zajednať cover

1.5K 49 98
                                    

Tí čo poznáte Spoznaj svojho autora na mojom profile, možno viete, že covery vyrábam už dlhšie. Najskôr som ich publikovala tam, ale počase mi to prišlo neprehľadné a ani sa to do toho druhu diela nehodilo. Preto som vytvorila Covery na prianie (možno som tajne dúfala, že ľudia si tak moje covery skôr všimnú :D)

Ale teraz k téme. V prípade záujmu o cover mi napíšte do komentárov pod túto kapitolu. Môžte aj do správ, ale to je neprehľadnejšie, čiže vám nemusím odpovedať, hneď ale chvíľu potrvá kým si od vás správu nájdem (alebo nenájdem :D). Píšte mi hlavne názov príbehu a a pokiaľ máte vymyslený tak môžete aj podnadpis a obsah aby som si vedela vytvoriť predstavu o príbehu. Ak už máte nejaké podmienky, čo musí cover nutne obsahovať (farebnosť, hercov, obrázky...) môžte napísať, ale lepšie sa mi tvorí, ak mám voľnú ruku a vtedy to býva zväčša aj najviac vydarené.

Obálku odo mňa nemusíte použiť, keď vám nebude vyhovovať, alebo ma požiadajte o druhú. Keby sa vám páčila a predsa len ju použijete, prosím, napíšte si do popisu príbehu, pod obsah niečo v zmysle, že je odo mňa (bože, to vyznelo tak egoisticky -_-) samozrejme ak vám to nebude prekážať. Svoje meno na cover pridávať nebudem.

Pri vyrábaní budem brať ohľad nato, kto sa ozval skôr ale príbehy, ktoré sú už publikované uprednostním pred tými, ktoré sa ešte len chystajú na zverejnenie. Zatiaľ sa mi darí zhotoviť návrhy vždy do týždňa, dúfam, že sa to nepredĺži. [Vzhľadom na množstvo záujemcov, za ktorých som vďačná, sa doba vytvorenia coveru predsa len predĺžila a neviem vám povedať, ako dlho to bude trvať]

To je asi všetko od mňa :-) čakám na vaše objednávky.

Aneta Sinamon

Cover na prianie [dočasne uzavreté]Where stories live. Discover now