19. Sfârsit... pe bune.

957 119 47
                                    

Eu, Hinata Hyuga, terminasem sa-mi scriu amintitile sau, pot spune, chiar trairile intr-o carte, in care imi spun cu patima povestea de dragoste.
Alaturi de mine sunt sotul meu, Naruto si fata mea, Ai. Si da, ati inteles bine, am spus sotul meu. De ce? Pentru ca in urma cu 2 luni, el, cel pe care il iubesc, l-am iubit si il voi iubi mereu m-a cerut de sotie.

~Flashback~

Dupa acea seara extraordinara, in care Naruto m-a facut sa ma simt ca in al 9-lea cer si in care am dormit toti trei ca o familie, s-au petrecut multe lucruri intre noi.
Inca nu ne mutasem impreuna, iar daca imi cerea asta, cu siguranta as fi spus nu. Practic, eram o femeie singura cu un copil, nu eram casatorita, chiar daca ne comportam ca doi indragostiti dupa nunta.
Ma duceam in fiecare zi la Sakura, care, dupa multe certuti cu Sasuke, au reusit sa-si intemeieze o familie frumoasa, alaturi de o fiica frumoasa pe nume Sarada, care este mai mica decat Ai cu 6 luni. De cate ori ma duceam la ea o aduceam si pe dragostea mea sa se joace cu fiica ei. Eu si cu Sakura voarbeam nimicuri mai mereu, pana cand ea a inceput sa-mi povesteasca despre cum a aflat ea ca este insarcinata si cum i-a spus asta lui Sasuke. Din spusele ei am inteles ca Sasuke era foarte bucuros ca a aflat ca va fi tata, iar mama copilului lui va fi Sakura, dar totodata era si foarte panicat. Ii era teama ca va fi prea dur sau ca n-o sa se descurce. Imi mai povestise cum a cerut-o in casatorie si cat de romantic era. Imi spunea totul de parca era doar o fantezie din capul ei, cu ochii aceia de un verde smarald, foarte visatori si sclipitori.
Mereu cand imi povestea astfel de detalii, sincer, ma bucuram nespus pentru ea, dar imi doream sa am si eu parte de asemene momente, sa sjmt va sunt a cuiva, ca sunt protejata in totalitate, ca nimic nu imi va putea face rau vreodata, iar de cate ori ma gandeam la casatorie imi aparea chipul lui Naruto in minte. Pur si simplu, vroiam sa fiu a lui toata viata, sa ma aibe, sa faca ce vrea cu mine, nu doar Ai sa fie legatura noastra, sa fim legati toata viata, indiferent prin ce, prin niste inele, prin acte, nu conta, dar, casatoria pentru mine era foarte importanta.
Ma vedeam mireasa, si recunosc ca ma vedean una destul de frumoasa, alaturi de un mire si mai frumos. Imi doream atat de tare, incat, atunci cand vorbeam cu Naruto, incercam sa aduc in discutie cuvintele familie, parinti, casatorie, dar schimba mereu subiectul.
Sakura imi tot povestea despre intarzierile lui Sasuke, iar eu aveam o banuiala in legatura cu Naruto. Si el intarzia mereu si nu imi dadea niciodata explicatii, pe care nici eu nu i le ceream.
Mereu aveam temeri ca ma va parasi, ca va gasi pe altcineva, chiar daca Ai e intre noi.
De la un timp, nici Sakura nu mai raspundea la telefon, iar daca raspundea imi spunea ca este ocupata. Eram suparata, foarte suparata. Nu stiam ce sa fac, incercasem sa ma intalbesc si cu ceilati prieteni, dar fara rezultat.
Singura care m-a primit la ea a fost Ino, care era casatorita cu Sai, avand un baietel, Inojin.
Intr-o zi cand ma pregateam sa merg la Ino, primesc un mesaj de la Sakura, care imi spunea:
"Sa vi la clubul din centrul orasului la ora 19:00. Nu pune intrebari, doar vino!"
Pe moment, am vrut s-o intreb de ce ne intalnim la club si de ce la ora aia. Adica suntem amandoua mame, iar la ora aia sunt tot felul de adolescenti care se distreaza, dar din moment ce mi-a zis sa nu pun intrebari, n-am pus.
Ceasul era deja ora 18:35, iar eu eram pregatita. Eram imbracata intr-o pereche de blugi negrii si o bluza in culoarea cafelei cu lapte. In picioare aveam niste cizme din dantela maro, iar la gat m-am gandit sa pun o esarfa.
Cand am ajuns la club, toate luminile erau stinse. La inceput am crezut ca Sakura imi facuse o farsa, dar cand am dat sa plec, luminile s-au aprins, iar in fata mea era Naruto, imbracat intr-un costum, cu cravata rosie si un buchet de flori in mana.
Ma uitam la el nedumerita si mirata. A venit cu pasi mici spre mine si mi-a dat floarea ca un baietel ce ii da floarea fetei de care ii place, fara sa scoata vre-un sunet, dar in obraji i se putea recunoaste roseata de la o posta.
S-a asezat in genunchi in fata mea, iar cu o mica stangacie, a scos o cutiuta mica neagra, care a deschis-o usor, rostind cuvintele "Vrei sa fi sotia mea?". Lacrimile imi inundasera ochii, dand sa iasa ca un rau ce a fost retinut mult timp. Cu ultimile mele puteri am rostit cu toata forta un "DA" clar si raspicat.
Dupa acel moment a urmat nunta, la care Ai si Sarada au fost domnisoarele de onoare, iar toti prietenii nostri ne-au felicitat.
Dupa petrecerea de nunta, ne-am mutat impreuna, intr-o casa frumoasa sj spatioasa, cu o gradina mare unde Ai se poate juca. Eu mi-am gasit un job ca scriitoare, iar Naruto s-a angajat ca manager pentru o trupa nh prea cunoscuta.

~End Flasback~

-Iar scrii in cartea aia? Ma intraba Naruto, bosumflat, de parca era un copil caruia i s-a luat acadeaua, sau cel putin timpul alaturi de parintii lui.
-Stai linistit, tocmai am terminat-o. Ii raspund eu cu zambetul pe buze si satisfacuta de munca mea.
-Ce bine, ce bine! Striga Ai care sare sa ma imbratiseze. O prind, ma ridic cu ea in sus si o invart de ceteva ori, pana cand simt cum doua brate puternice ne cuprind pe amandoua, iar cand ma uit il vad pe ingerul meu. Ma saruta apasat pe buze, vrand sa patrunda cu limba in gura mea, dar nu il las. Se uita intrebator la mine, iar eu misc din cap spre directia lui Ai. Aceasta se uiuta ciudat, la care, deodata, fata i se lumineaza.
-Ce? Credeti ca nu stiu ce-i ala sarut frantuzesc? Ne intreaba ea cu o spranceana ridicata.
-Stai! Stai! Stai! De unde, domnisoara, sti tu de sarut frantuzesc, hm? Ii raspunde Naruto tot cu o intrebare.
-Pai... aaa... hmmm... NU E VINA MEA! Striga Ai foarte panicata.
Fuge din camera, iar Naruto dupa ea.
-Stai! Inca n-am terminat de discutat! Tipa Naruto dupa ea, dar fugind in continuare.
-Asculta... Inojin e de vina, nu eu... . Sare Ai la aparare, nestiind ce sa mai zica.
-Incetati! Spun eu razand de ciondaneala celor doi, care parea ca nu se mai termina...
Deodata se aude claxonul unei masini de afara. Ma uit pe geam si o vad pe Sakura si Sarada, care o asteptau pe Ai. Ele doua, Sarada si Ai, au planuit sa faca o mica petrecere in pijamale in noaptea asta.
Ai isi ia lucrurile ma saruta pe obraz, bate palma cu Naruto iar apoi pleaca cu rozalia si fata ei.
-Se pare ca am ramas singuri, o noapte intreaga, doar noi doi... . Incepe Naruto sa dea din sprancene sugestiv, pe fata afisandu-se un zambet pervers, plin de dorinta.
-Asa se pare... . Spun si eu, intrand in rolul de fata inocenta.
Naruto vine usor spre mine, sarutandu-ma lacom, de parca viata lui ar depinde de asta. Vrea sa patrunda usor in lacasul meu umed, dar se opreste, intrebandu-ma:
-Acum imi dai voie?
Nu i-am raspuns, dar am sarit si l-am sarutat, dominand eu sarutul, intrand, tot eu, cu limba in gura lui. Isi pune ambele maini pe fundul meu ma ridica usor, eu incolacindu-mi picioarele in jurul bazinului lui, nedespartind buzele noastre, care se framantau una pe alta. Ma duce in dormitor, unde ma lasa usor in pat. Pune patura peste mine si imi spune cu o voce foare sexy si ragusita.
-Nu in seara asta. Esti obosita. Stii cand va fii Ai plecata in excursia aia cu Sarada, Inojin si ceilalti copii?
Gura mea nu a fost capabila sa scoata vreun sunet, dar capul meu a dat in semn afirmativ.
-Bine, pentru ca atunci o sa avem o saptamana intreaga. Spune zambindu-mi pervers, usor obosit.
Se aseaza in pat, langa mine, ma ia in brate si simt cum linistea cuprinde camera, pleoapele mele cazand usor peste ochii mei.

The end

Gata si cu cartea asta... . Stiu ca nu am facut multe capitole la aceasta carte, care, dupa parerea mea nu este foarte reusita... Vreau sa va multumesc pentru voturi, comentarii si suport. Fara voi, dragii mei Nutellisti, nu as m-ai fi continuat cartea.
Astea fiind spuse, nu stiu daca o sa mai public vreo carte, o sa va anunt in legatura cu asta, daca va fi nevoie, dar o sa ma straduiesc sa va tin in continuare langa mine, deoarece majoritatea imi sunteti prieteni, frati si ce mai vreti voi.
VA IUBESC!!! ♡♡♡
XOXO! ♥♥♥


Amintiri (NaruHina)Where stories live. Discover now