Ontvoerd deel 9

265 7 0
                                    


Tony houdt zijn pistool inmiddels tegen het hoofd van Wolfs aan. Die geknield op de grond zit. Eva kijkt hem angstig aan. 'Politie!' Horen ze een bekende stem roepen. Tony schrikt en rent naar de deur. Het is al te laat Marion en Romeo houden allebei hun pistool op hem gericht. Maar Tony laat zich niet zomaar meenemen en gaat ervan door. Hij rent naar de ijzeren ladder en probeert naar beneden te klimmen. 'Blijf staan!' roepen Romeo en Marion in koor. Romeo denkt vliegensvlug na. Hij zal Tony nooit vergeven voor wat hij met Esmee heeft gedaan. 'Beng!' klinkt er door het gebouw. Marion kijkt Romeo verbaast aan, maar dan bedenken ze zich dat Eva en Wolfs er ook nog zijn en ze rennen terug naar de kamer. Romeo pakt meteen zijn telefoon uit zijn zak, belt een ambulance en vraagt om versterking. 'Gaat het?' vraagt Marion bezorgt aan Eva die nog steeds wazig voor zich uit staart. Romeo is ondertussen naar Wolfs toe gelopen die alweer rechtop staat. Zij lopen ook naar Eva en helpen Marion om haar los te snijden. Buiten klinkt de sirene van een ambulance.

'Evaa' zegt Wolfs een beetje verveeld. Hij heeft de hele nacht in het ziekenhuis zitten wachten. Zijn ogen beginnen langzaam dicht te vallen, maar hij durft niet te gaan slapen. Wolfs is bang dat alle beelden van de dag ervoor terugkeren in zijn hoofd. Maarja, hij kan niet voor eeuwig wakker blijven. Er flitst van alles door Wolfs hoofd, Marion en Romeo staan in de deuropening, ze houden allebei een rode roos vast. Tony grijnst naar hem vanuit het donker, zijn mes hoog opgeheven. 'Nee!!' Wolfs schrikt wakker. Hij veegt de zweetdruppels van zijn voorhoofd, en kijkt naar Eva die nog steeds met haar ogen dicht in het ziekenhuisbed ligt. Marion staat in de deuropening. 'Waarom ben je zo bleek?' vraagt ze verbaasd aan Wolfs. Hij haalt zijn schouders op.

Twee dagen later mocht Eva weer naar huis. Wolfs was na zijn nachtmerrie in het ziekenhuis nog verschillende keren zwetend wakker geworden.

Heei, ik heb al heeeeeeel lang niks meer geüpload dus ik heb het verhaal net afgeschreven(beetje een raar einde). Dan staat het tenminste helemaal op Wattpad.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 19, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

OntvoerdWhere stories live. Discover now