Change Is Good • Deel 4

187 16 2
                                    

{Luna} Ik sta nog in het speeltuintje naast het huis van Daan en de rest is van plan naar het station te gaan. We nemen afscheid en ze lopen allemaal weg. Melanie en ik lopen naar mijn huis en de deur is nog steeds open. We zien dat onze ouders druk bezig zijn met de spullen in het huis te zetten en het op de goede plek neer te zetten. Ik loop naar boven om te kijken hoe mijn kamer uitziet. Er zijn 3 kamers. 1 kamer voor mijn ouders, 1 voor mij en 1 voor als iemand blijft logeren. Doordat ik zie wat in de dozen zit zie ik wat mijn kamer is en ik loop naar binnen. Het is een hele grote kamer. Rechts van mijn kamer is ook een balkon waar ik op kan staan. Precies tegenover Daan zijn huis. Perfect, denk ik in mezelf. Ik loop het balkon op en kijk naar Daan zijn huis. Ik kijk door het raam heen en zie Daan daar zitten. Volgensmij is hij aan het gamen. Ik loop snel maar weer mijn kamer in zodat hij niet zag dat ik aan het kijken was. Ik pak een paar dozen en pak daar al wat spullen uit. Mijn bed staat gelukkig al, en mijn nachtkastje ook. Ik doe mijn schoenen uit en ga op bed liggen. Ik pak mijn telefoon en ga meteen nog eens mijn foto's belijken van vandaag. Ik kan het niet geloven en begin bijna te gillen. Ze zijn zo leuk! Denk ik in mezelf. Ik tweet ze allemaal naar daan. Ik selecteer de foto's en tag Daan erin. Al snel krijg ik veel reacties zoals ship! Otp! Ga trouwen! Als ik je niet kon dacht ik dat je Daan zijn vriendin was! Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en ik pak mijn box uit een best grote doos en steek die in in een stopcontact. Ik pak mijn telefoon en zet de bluetooth aan waardoor ik me kan verbinden met de box. I don't care of mijn idool nou tegenover me woont ik blijf gewoon Mainstreet luisteren, denk ik in mezelf. Ik zet mijn mainstreet lijst aan en Melanie komt al snel mijn kamer in. "Ik denk dat iemand hulp kan gebruiken?" Zegt ze en ze heeft een schroevendraaier met nog vanalles in haar handen, waarna mijn moeder met een hele grote doos binnenkomt, en daarna nog een grote doos. "We hebben een nieuwe kast voor je gekocht!" Zegt mijn moeder. "Omg dankjewel!" Zeg ik en ik knuffel mijn ouders. "Dus je vertrouwt ons en we mogen hem zelf maken?" Vraag ik. "Tuurlijk dat kunnen jullie wel" zegt mijn moeder en ze loopt weg. We maken de eerste doos open en daar ligt meteen een beschrijving bij. We volgen het boekje en beginnen bij stap 1.

{Daan} "Waren dat vrienden?" Vraagt mijn moeder. "Nee fans" zeg ik terug. "Oh! Hoe was het? Zat er een mooi meisje tussen?" Vraagt ze plagend. "Ja best wel" zeg ik en mijn moeder draait zich nieuwsgierig om. "Heb je een foto van haar?" Vraagt ze. "Misschien" zeg ik terug. "Maar mama, ze is een fan" zeg ik lachend. "Dat maakt toch niet uit, als je haar leuk vind dan word het vanzelf echt wel anders als alleen een fan!" Zegt mijn moeder. "Ik zei alleen dat ze mooi was verder niks hoor" zeg ik en we moeten lachen. "Dat nieuwe meisje van hier tegenover is ook een heel mooi en leuk meisje" zegt mijn moeder. Ik voel dat ik een rood gezicht krijg dus ik draai me snel om. "Ik zie wel dat je rood word" zegt mijn moeder. "Zij is zeker dat mooie meisje he?" Vraagt mijn moeder. "Misschien" zeg ik alweer en mijn moeder lacht. Ik schenk wat cola in en loop naar boven. Ik pak mijn telefoon en besluit een tweetspree te doen want ik verveel me. '#askdaan let's start!' Tweet ik. Het duurt niet eens 1 seconde of mensen hebben al op mijn tweet gereageerd. Ik scrol door mijn meldingen en stop bij de eerste vraag. 'Alles goed? #askdaan' vraagt @xGwendaxx . Ik beantwoord de tweet.  Zeker! Met jou? #askdaan reageer ik. Ik scrol weer door en stop weer. 'Hoe is je dag tot nu toe? #askdaan' Vraagt @Reinscum 'Leuk hoor, er zij net wat mainiacs langs gekomen, en die van jou?' Beantwoord ik. Ik scrol weer een stukje door en stop weer. 'Bedankt voor vandaag, you're the best idol ever! #askdaan' tweet @0547luna het meisje van hier tegenover. Ik beantwoord de tweet. 'Graag gedaan! ❤️ #askdaan' reageer ik. Ik bekijk de foto's die ze erbij heeft gezet en ik sla ze allemaal op. Ik krijg een kleine lach op mijn gezicht en ga weer door met de askdaan. Ik scrol en stop al snel. Er zijn altijd wel van die domme maar grappige tweets tussen. 'Welke kleur onderbroek heb je aan? #askdaan' vraagt @srslyymaudxox Ik kijk welke kleur onderbroek ik aan heb en reageer 'Blauw #askdaan'

{Melanie} Luna en ik zijn al bijna klaar met de kast. Hij is groot maar hij was eenvoudig in elkaar te zetten. Luna zit even op haar telefoon en ik ga bij haar zitten. "Wat ben je aan het doen?" Vraag ik. "Daan is online" zegt ze. Niet veel langer nadat ze zei dat Daan online  is springt ze op. "Hij heeft me getweet" zegt ze en ze heeft grote ogen. We beginnen samen te fangirlen ook al kan hij ons nu zien en horen. Luna's vader komt binnen om te kijken hoe ver we zijn met de kast. "Ik doe de rest wel" zegt hij. We bedanken hem en lopen naar onder om iets te eten en te drinken. Deze week word geweldig, en dat is hij ook al.
{Daan}
Na een half uurtje gereageerd te hebben op tweets van de fans besluit ik te stoppen. 'Bedankt voor de gezellige #askdaan! Tot de volgende keer lieve mainiacs!' Tweet ik en ik klik twitter weg. Ik ga naar instagram en ik zie dat Luna een van onze foto's ook op instagram heeft gezet. Ik like hem en wil er op reageren. Ik vraag me af of dat wel zo handig is, want dan denkt iedereen dat we een stelletje ofzo zijn en dan komt er weer drama. Toch doe ik het. Ik reageer er een hartje onder en ik wil ook een foto plaatsen. Ik plaats dezelfde foto die Luna ook heeft geplaatst en zet eronder: De momenten die ik koester ❤️ Ik plaats hem en ook meteen krijg ik likes en reacties. Ik kijk tussen de reacties en ik zie heel vaak: OMG @xlunaaxx of LUNA @xlunaaxx. Ik klik nog eens op haar profiel en ik kijk naar haar foto's. Ze is echt mooi, wauw. Denk ik in mezelf. Ik klik op volgen en weet niet of dat het slimste is wat ik kan doen, maar toch doe ik het.
{Luna} ik zit met Melanie wat te eten en opeens krijg ik heel veel meldigen op instagram. Ik kijk onbgegrijpelijk en open mijn instagram. De foto laadt en als hij is geladen schrik ik. "Oh my god" fluister ik. Met grote ogen kijk ik naar het scherm en ik kan niet geloven wat er gebeurt. Ik tik Melanie aan en wijs met mijn vinger naar mijn scherm. "LUNA OH MY GOD" Schreeuwt ze. Ik schreeuw ook en we knuffelen elkaar. Ik like de foto en reageer meteen eronder. 'Ohmygod Ilysm' 'you're the best idol ever' en nog meer. Ik kijk door mijn meldingen en zie dat Daan me is begonnen te volgen. Dit kan niet waar zijn. Ik ben te blij en maak er screenshots van. Ik tweet ze en zet erbij: 'made my day' ik vergrendel mijn telefoon weer en ik vraag aan Melanie wat we gaan doen. "Zeg jij het maar" zegt ze.

{Daan}
Nog steeds verveel ik me. Ik kijk naar de klok en zie dat het pas kwart voor 2 is. Ik zucht en ik pak mijn telefoon er weer bij. Ik zie dat ik een appje van Willem (onze producer) heb. Ik open het appje. 'Wil je naar de studio komen? Heb groot nieuws!' Staat er. 'Ik kom er aan!' Stuur ik terug en ik ren naar onder. "Mam! Ik kreeg net een appje van Willem, we moeten naar de studio, er is groot nieuws!" Zeg ik. "Ik breng je wel naar het station" zegt mijn moeder. "Waarom vraag je niet aan het meisje hier tegenover of ze mee wilt?" Zegt mijn moeder. "Mam" zeg ik en ik knik nee. Alhowel het geen slecht idee is. "Misschien" zeg ik en ik lach naar mijn moeder. Ik pak snel een rugzak die in de hoek van mijn kamer ligt en ik pak wat geld, mijn pinpas, iets te drinken en eten voor onderweg, mijn powerbank, mijn oplader en mijn telefoon. Ik doe alles in mijn tas en besluit dan toch maar aan Luna te vragen of ze mee wilt. Ik loop snel de deur uit en bel aan. Luna maakt de deur open. Ze kijkt geschrokken. "Hey!" Zegt ze enthousiast. "Hey" zeg ik. "Uhm, wil je misschien mee naar de studio? Dan leer je in ieder geval mij misschien iets beter kennen en ja omdat we bij elkaar in de buurt wonen" zeg ik. Ik kijk haar aan in haar mooie blauwe ogen. "Oh ja tuurlijk!" Zegt ze en ze glimlacht. "Wacht ik kom" zegt ze.

{Luna}
"Wacht ik kom" zeg ik tegen Daan. Ik draai me om en loop snel naar de woonkamer. Ik kan niet geloven dat Daan serieus vroeg of ik mee wou naar de studio. "Mama" zeg ik op een serieuze manier. "Luna" zegt ze terug. "Daan vraagt of ik mee wil naar de studio met hem" zeg ik. "Serieus?! Lieverd wow dit is geweldig! Samen met je idool naar zijn studio en daar is de rest dan zeker ook nog! Natuurlijk mag dat!" Zegt ze. Ik lach. Melanie komt naar me toe gerend. "LUNA NIET AAN MIJ DENKEN GEWOON GAAN HET BOEIT ME NIET ALS JE EVEN WEG BENT HET IS JE IDOOL EN VOOR JOU NATUURLIJK MEER ALS JE IDOOL MAAK JE GEEN ZORGEN IK AMUSEER ME WEL MET ONZE OUDERS!" Schreeuwt ze. "Ik hou van je, ik hou je op de hoogte!" Zeg ik. Ik pak snel een handtas die bovenop mijn doos lag. Ik doe mijn telefoon erin en mijn powerbanks die ik voor de reis naar hier had opgeladen. Ik zet de box uit en ren snel naar onder met de tas. Ik doe er nog 2 flesjes drinken in en wat lekkers voor onderweg. "Hier is wat geld" zegt mijn moeder en ze geeft me 50 euro. "Zoveel heb ik helemaal niet nodig!" Zeg ik. "Misschien ga je nog ergens eten ofzo" zegt ze. "Veel plezier lieverd!" Zegt ze. "Heel veel plezier!" Zegt de rest. Ik loop naar de gang waar gelukkig al een spiegel ophangt. Ik kijk hoe ik er uit zie en ik keur het goed. Ik loop naar buiten en Daan staat op me te wachten. "Super dat je mee mag!" Zegt hij en ik sluit de deur.

Change Is Good ft. MainstreetWhere stories live. Discover now