2. Dean

295 55 4
                                    

Vedľa Bobbyho boli Winchestrovci. Pozrela som sa na Bobbyho a on prikývol. To znamená, že im o mne všetko povedal. Bola som za to veľmi rada, keďže to nechcem rozoberať.

"Zia....Toto sú Dean a Sam. Sú to Johnovi synovia." predstavil ich.

"Je nám ľúto čo sa ti stalo.." začal Dean.

"Nechaj si to. Som v pohode. Mal by si sa zaoberať Johnom."

Dean sklopil zrak. Myslím, že som ho trochu zneistila. Ich otec išiel loviť a nevrátil sa. Je to už dlhá doba a on sa vôbec neozval.

*O 2 mesiace*

"Ale no ták. Podvádzate!" zlostili sa Bobby a Sam keď sme hrali karty.

"Nie. Sme proste úžasní " povedal Dean a usmial sa na mňa. Po dlhej dobe sme všetci spolu. Dean a Sam hľadajú otca a ja trávim čas s Bobbym. Nechce ma nechať odísť. Bojí sa že sa už nevrátim. A bojí sa oprávnene.

Nakoniec to vzdali a šli spať. Ja a Dean sme ostali sedieť na gauči. Zas sa na mňa pozeral a usmieval.

"Čo zasa? Vieš že nemám rada keď sa na mňa pozeráš. Určite nechceš naštvať démona.." Dean sa zasmial ešte viac. Chcela som ho buchnúť, ale chytil ma za ruku a potiahol ma. Pristála som na ňom. Vtedy mu úsmev trochu opadol. Pozeral sa mi do očí. Chcel ma pobozkať, no ja som ho odtlačila a bez slova som odišla do izby.



Konečne ďalšia časť po dlhej dobe... Dnes trochu kratšia ale dúfam, že vás to zaujíma. Ešte by som rada dodala, že o Zii (o jej minulosti) sa dozviete v následujúcich častiach

The Winchesters & Me (COMPLETED)Where stories live. Discover now