Chapter 9: Zaffer and Zaffier

36.1K 939 62
                                    

Yuuki's POV

"Dragon, I summon you!!!" ehh?? TTT^TTT lahat ay nagtawanan.. baket di lumabas??? pahiya ako doon ahh!!!

"labas???!" UUUUUUWWWWWWWWWAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! last chance ko na to!!!!

TTT^TTT pahiya much na talaga ako!!!!!!!!!!!! sayang ang ganda ko TTT^TTT

anong gagawin ko????!!!!

(Yuuki...gayahin mo lang ang sasabihin ko...)

eehhh???!!! ikaw po ba to Ms. monster na sumanib sa aken??? a-ano po ba ang gagayahin ko???

(με το αίμα Ι μεταφέρουν, φως και σκοτάδι .. i καλέσει σου δράκος της φωτεινότητας και το σκοτάδι, Zaffer και Zaffier το δίδυμο δράκος του σκότους και της φωτεινότητας ... Θα καλέσει σου να είναι πιστός φύλακας δράκος μου .. Νους, σώμα και το πνεύμα πρέπει να συγκρούονται για να είναι ένα, Zaffer και Zaffier το δίδυμο δράκος, σοι καλέσει ....)

^_~???

no choice.. kaya gagayahin ko... weird nga eh, naiintindihan ko..

"με το αίμα Ι μεταφέρουν, φως και σκοτάδι .. i καλέσει σου δράκος της φωτεινότητας και το σκοτάδι, Zaffer και Zaffier το δίδυμο δράκος του σκότους και της φωτεινότητας ... Θα καλέσει σου να είναι πιστός φύλακας δράκος μου .. Νους, σώμα και το πνεύμα πρέπει να συγκρούονται για να είναι ένα, Zaffer και Zaffier το δίδυμο δράκος, σοι καλέσει ...." -ako

3rd Person's POV

"με το αίμα Ι μεταφέρουν, φως και σκοτάδι .. i καλέσει σου δράκος της φωτεινότητας και το σκοτάδι, Zaffer και Zaffier το δίδυμο δράκος του σκότους και της φωτεινότητας ... Θα καλέσει σου να είναι πιστός φύλακας δράκος μου .. Νους, σώμα και το πνεύμα πρέπει να συγκρούονται για να είναι ένα, Zaffer και Zaffier το δίδυμο δράκος, σοι καλέσει ...." sabi ni Yuuki habang ang dalawang kamay ay naka angat (shoulder level) at ang kamay niya ay naka form ng parisukat..

Wizards And Monsters Academy (Unedited)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon