Capitolul 3

151 24 3
                                    


     — Stai să văd dacă am înțeles, prima parte o faci cu ei și a doua cu ceilalți? secretara este pierdută printre hârtii, ridicând foile pe rând și privindu-le chiorâș.

     Nimeni nu mai înțelegea nimic. Frumoasa brunetă își explică teoriile în grabă și fără prea multe detalii. De când cu refuzul firmei Dharcy Publicity ,   pare să-și fi creat un țel din a obține o reclamă cum nu s-a mai văzut, astfel fiind capabilă să-i dea peste nas directorului îngâmfat care a refuzat-o mult prea repede.

   Ideea care și-a înfipt adânc rădăcinile în mintea ei, nu a făcut altceva decât să-i bage în ceață pe cei cu care lucrează sau chiar să-i uimească pe unii. Pare pornită să facă ceea ce își dorește,de aceea angajații ei nu îndrăznesc nici măcar să aducă unele îmbunătățiri la ceea ce tocmai a sugerat, chiar dacă unora li se pare a fi o nebunie sau un lucru greu de realizat.

       Pare ostenită. Își închide ochii mult mai negri decât de obicei și își sprijină capul în mâinile făcute căuș și așezate pe masa mult prea dură. Avea toate imaginile în cap. Știa ce avea să se întâmple în fiecare secundă a reclamei. Vedea acel material cum îi derulează în spatele pleoapelor. Avea nevoie doar de cineva care a fi destul de receptiv și talentat încât să aducă la viață ceea ce își imagina și își dorea ea.

   Ce naiba, doar nu era chiar atât de greu de priceput ceea ce tot încearcă ea să le explice angajaților săi! Să fie chiar atât de incompetenți încât să nu priceapă simplele cuvinte cu care le vorbea?! 

   Expiră tot aerul de care nu era conștientă că îl reținuse în plămâni și își îndreaptă ușor spatele încordat. Ziua nu a ajuns nici la jumătate și ea simte deja că vrea să se întindă și să tragă un pui de somn. Dar, știind că nimeni nu avea să rezolve acele probleme, se resemnă și își adună și ultima rezervă de energie pentru a o lua de la capăt cu explicațiile. Știa prea bine că nimic nu iese așa cum își dorește decât dacă o face cu mâna ei!

    — Cei de la Royal Industries  au niște programe și oameni foarte buni, dacă vreau să am parte de efectele dorite, la ei trebuie să apelez. Dar, modalitatea lor de promovare are câteva scurgeri pe ici-colo, deci asta le aduce un dezavantaj. În schimb, cei de la Trivia îți fac vânzările să crească și cu cele mai simple cuvinte. De aceea vreau să combin calitățile ambelor firme și să obțin ceea ce îmi doresc. 

  În mijlocul sălii de ședințe tronează o planșetă pe care au fost schițate planurile și procentele necesare pentru ceea ce are în cap tânăra creatoare. Apucă indicatorul de oțel care odihnea pe marginea planșei și începe să le arate tuturor celor ce se aflau în încăpere cam la ce se referea în explicațiile de mai devreme. Părea atât de sigură și stăpână pe ea în acele momente, încât cu greu îți puteai dezlipi ochii de ea. 

   Ce-i drept, avea farmecul ei! Trebuia să fii orb sau total dezinteresat ca să nu te pierzi cu firea atunci când o vezi. Nu poți lăsa neadmirate pereche de picioare lungi și perfect bronzate care îți dădeau impresia că au fost făcute exact în ciuda bărbaților. Corpul care se unduia în cele mai apetisante forme și curburi striga după atenție, ca la sfârșit să îți dai seama că este precum fructul interzis care poate fi gustat doar de gurile care merită cu adevărat, iar acele guri sunt foarte puține. Rochia de un negru intens se lipea perfect de trupul firav dar ademenitor al brunetei, lăsând la iveală doar ceea ce trebuie, suficient cât să te incite dar să îți pună și imaginația la treabă. Picioarele se termină cu o pereche de pantofi Stiletto roșii, pregătiți parcă să treacă peste orice și să zdrobească inima oricui. La gât i se odihneau niște mărgele de un roșu sângeriu, care se pierdeau în decolteul imposibil de trecut cu vederea și care aduceau contrastul dorit între negrul din pletele și ochii acesteia și culoarea mai deschisă a pielii.

Arzând printre ruineWhere stories live. Discover now