HAYAT - Hayaller

16 3 0
                                    

Ben her zaman hayatımda beni yalnız bırakmayan , ihtiyacım olduğunda hep yanımda olacak arkadaşlıklar kurmak istemişimdir.Her akşam kurduğum hayallerim benden kaçıyordu.Hayatta hep rol yapıyor ne zaman gerçek ben olmak istesem olamıyordum.

Okuldaki derslerim çok farklıydı.Hayallerime ulaşabilmem ise gerçekten zor ve imkansızdı.O gün uzun uzun düşündüm ve kendimde yeni bir ben arayamaya karar verdim.  Dünyada o kadar çok hasta , acı çeken insan var ki aslında onlar arasında en şanslı bendim kıymet bilmiyordum sadece o kadar...

Benim içimde hep bir dans tutkusu vardı aslında seneler önce de dansçı olmak istiyordum.Ben şöyle düşünüyorum.' Her inişin bir çıkışı her çıkışında bir inişi vardır.Bir an gelir kendinizi o kadar çaresiz hissedersiniz ki sanki bir zamanlar mutlu olduğunu anılara geri dönmek imkansız gibi görünür.Ama sonra kendinizi farklı dünyada buluverirsiniz.!' ben her zaman böyle düşünerek kendimi avuttum. Kimseyi umursamdan tek hayallerim sevdiklerim ve ben vardım. Bütün bunlar insanın geleceğini etkiliyor saçma nedenler yüzünden üzülen çok insan var hayatın rengini değiştirmek ise sadece sizin elinizde çok şanslılarınız var aranız unutmayın hayat BİR OYUN DEĞİL .

Olmayan arkadaşlar sahte sözler, dağılmış aileler artık canıma yetti.Hayat , hayaler yok oluyor yok mu bunun çaresi be !!

İnsanlar neler yapacağını şaşırmış bunun yüzünden yorgun bitkin ölüm döşeğindeler ..Kimse ne yapacağını bilmez hala geliyor savaşlar çıkıyor öyle böyle ne zaman bu yaşam düzelicek söyler misiniz bana ?

Yalnızlıkla BuluşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin