Adsız Bölüm 2

87 12 0
                                    

Bu sabah yine uyanmış çocukları düşünüyordum. Hayatı parçalanmış o kadar çok çocuk vardı ki ne yapacaklarını bilmeyen hatta kendini ölüme terk eden bir yandan düşüncelere dalan ...

Tuğçe adında bir kız futbol oynamaktan zevk alıyormuş. Hatta bir kız olarak erkeklerden bile iyi oynuyormuş. Bide üzerinde küçük futbol topu asılı kolyesi varmış. O kolyesini boynundan hiç çıkarmaz sürekli takarmış. Onların sınıfında bir erkek çocuğu adı Berke ona sürekli bulaşır dururmuş hiç rahat vermezmiş.

Birbirlerine ne kadar düşman olsalarda aslında birbirlerini umursuyor sadece belli etmiyorlarmış. Günlerden bir gün kavga edelim diye not bulmuş. Tuğçe ise bayaa kız haliyle erkekle kavga edecekmiş.

Arkadaşları umarım hoca görür de kızar diye düşünüyormuş. çünkü birbirlerine kötü bişi yapmalarından korkuyorlarmış.Çıkışta boş bir alana gidip bu meseleyi halledeceklermiş.

Okul çıkışı birbirlerine öldüresiye vurmuşlar , ama kız daha fazla dayanamamış çünkü burnu kanıyormuş. Olay ise hocanın gelmesiyle son bulmuş.

- Çocuklar siz niye kavga ediyorsunuz birbirinize bu zamanlarda destek olmanız lazım çünkü hayat çok kısa bazen neler olacağını bilmeden düşünmeden birbirinizi ölüme terk edebilirsiniz. Bir daha yapmayın. Aynı olayı yaşamak istemiyorum.Şimdi doğruca eve gidin ...

- Affedersiniz hocam demişler ...

birbirlerine kötü kötü bakarak ordan uzaklaşıp evin yolunu tutmuşlar....Arkadaşların hepsi bir yandan rahatlamış çünkü; olay biraz daha büyüseydi daha kötü şeyler olabilirdi.

Yalnızlıkla BuluşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin