" Sen de benle geliyorsun ! "

459 25 7
                                    

Multimedia: Burak


Geçen bölümün sonu :


Bugün olanları düşünürken mesaj sesiyle düşüncelerimden sıyrıldım.Telefonu elime aldığımda kimden geldiğine bakmamla şoka uğradım.Çünkü mesaj Miran'dan gelmişti.

''Aldığın kıyafetleri yanında ben olmadan giyebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun ! Yakışmışlardı da neyse iyi uykular sana. Beni rüyalarında görmeye devam et. "

Attığı mesajı görünce daha büyük bir şoka uğradım. Ne sanıyordu ki kendini , bana bunları söylüyordu. O kim ki bana karışabilir ? Pislik. Şundaki özgüvene bak ya ! Zaten senenin başından beri zorunluluktan yan yana gelip duruyorduk.

Yankı'yla Burak ilk çıkmaya başladıklarından sonra ilk buluşmalarında Yankı sağ olsun beni de götürmüştü

Deli kız. Madem güvenin tam değil. Ne diye kabul edersin ki ? Ve o gün zaten tam bir fiyaskoydu. Miran'la aynı okulda olmamıza rağmen ilk kez o gün tanışmıştık.


Burak da o gün benim geleceğimi öğrenince Miranı da yanında getirmişti. İlk tanıştığımızdan beri ona karşı bir korku vardı içimde. Onu bazen uzaklara dalarken görüyordum. Bazen tek başına oturuyorken bazen umursamaz bakışlarını etrafta gezdirirken bazen de gülerken .Bana karşı da pek iyi davrandığı söylenemez. Diğerlerine olduğu gibi bana da hep ters davranıyordu zaten.Kaba işte.Karşısındakinin bir kız olduğunu görmüyordu bile.

Burak, Batuhan ve bir kaç arkadaşı dışında ne takıldığı ne de konuştuğu kimse vardı.O gün Burak'la Yankı önden yürürken onunla arkadan yürümek zorunda kalmıştık.-Çiftimizi yalnız bırakıcaz ya- İnsanlık edip konuşmaya çalıştığımda da beni geçiştirmişti ve bütün gün bir daha konuşmamıştık.

O ürkütücü bakışları ondan sonrasında her seferinde üzerimdeydi ve ısrarla bana bakmaya devam ediyordu. Beni sinir etmekten keyif aldığına eminim. O gün en son ayrılacağımız da ise ''Görüşürüz'' deme zahmetinde bulunmuştu beyefendi.

****


Geçmişten sıyrılıp şimdiye döndüğümde mesaj attığı aklıma geldi. Daha önce bana mesaj atmamıştı bile. Ne yazabilirdim ki o öküze. Çünkü ne dersem hep zıttını söylerdi. Ağzının payını verme zamanı Miran Bey.

" Seni her zaman rüyalarımda gördüğüm falan yok. Kıyafetlerimi kiminleyken ve ne zaman giyeceğime sen karışamazsın. Şimdi sana da iyi uykular ! "

Telefonu yatağımın yanındaki masaya bırakıp muhteşem ikili olan yorganım ve yastığımla buluşma keyfini yaşadım, ve kendimi uykunun huzurlu kollarına bıraktım.



***




Sabah uyandığımda banyoya girip rutin işlerimi hallettim ve kahretsin ki regl olmuştum. Şimdi aşırı doz sinirli olacaktım bir kaç gün boyunca ve bu süreç içinde ne Miran'ı ne de onun laflarını çekecek halim yoktu. Banyodan çıkıp odama geri döndüğümde dün gece olanları hatırladım. Mesajıma cevap verip vermemesini umursamamıştım bile. Masanın köşesinde duran telefonu elime aldığımda mesajıma cevap gelmediğini gördüm ve büyük bir şaşırmayla odamdan dışarı çıktım. Benim bildiğim Miran bu lafına altında kalmazdı da hadi neyse.

KOŞULSUZ Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora