Önemli Duyuru

66.2K 2.5K 758
                                    

Herkese iyi akşamlar :)

Öncelikle bütün samimiyetimle herkesten özür diliyorum. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Hepiniz haklısınız. Tüm yorumları ya da mesajları okuyamıyorum ancak bana kızgın olduğunuzu ve bölüm beklediğinizi biliyorum. Buraya uzunca bir açıklama yazmıştım. Yemin ederim ki yazmıştım ama hiç yorum gelmedi. En azından "Nasıl bir kızsın, hiç mi bizi düşünmedin" gibi olumsuz yorumlar gelir diye bekledim ama hiç kimse bir şey yazmamıştı. Meğerse açıklamam yayınlanmamış. Wattpad'de mi bir sorun vardı o ara anlayamadım ama şimdi fark ediyorum yayınlanmadığını. 

Ygs'den sonra bölüm ekleyeceğim dedim,  söz de verdim hatta ama inanın ki hiçbir şey planladığım gibi gitmedi. Sınava giren varsa bilir, sınav çok zordu. Bunun arkasına sığınmıyorum tabi ama önceki yılların sorularına kıyasla hakikaten çok zordu. O yüzden Lys'ye yüklenmek zorunda kaldım. Ama o da çok zor. Sayısalcıysanız daha da zor, inanın. Her gün keşke TM bölümünü seçseydim diyorum kendime. Siz siz olun sayısalcı olmayın. Gelelim en önemli soruya, peki bölüm ne zaman gelecek?

Bu gidişle anca sınavdan sonra yazabilirim. Ama şunun garantisini veriyorum ki, kısa da olsa sık sık bölüm yayınlayacağım yemin ederim. Gerekirse geceleri uyumayacağım, yine de bölüm ekleyeceğim. Zaten sizleri de çok sıkmadan final yapacağım.  Birde hikayeyi kitap yapma meselesi var. Bu konuya da bir açıklık getireyim; bazı yayın evlerinden teklifler aldım. Çok ünlü yayınevleri değil ancak böyle bir şey düşünüp, teklif etmeleri bile beni gururlandırdı. Fakat ben şuan böyle bir şey düşünmüyorum. Böyle bir şey olsa bile, finali önce wattpad'den okursunuz emin olun. Tekrar görüşene kadar sağlıcakla kalın, sizleri çok çok seviyorum. :***


Not; Bana sinirli olduğunuzdan buraya bir çok olumsuz yorum yazacağınızı biliyorum. Yazmaya da hakkınız var tabi ki ama saygı çerçevesinde, küfürsüzce düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Şans Bizi Bulunca (RAFLARDA!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin