savaş başladı

104 14 0
                                    

Arkadaşlar herkese merhaba ben daha önce yazmaya başlamıştım bu hikayeyi ama bir kaç arkadaşım dışında kimseye okutmamıştım. Ama artık burada sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum ilk bölümlerde belki sıkıcı gelmiş olabilir ama hikayeye giriş gibi düşünün lütfen gelecek bölümlerde SEDEF VE ULAŞ sahnelerinde çok eğleneceğinizi düşünüyoum birazda olsa siz de merak uyandırdıysam çok mutlu olurum. Yorum ve beğenilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim .Şimdiden herkese teşekkürler.

 İYİ OKUMALAR

İlk önce kafamı toparlamak için sert bir kahve içmeliydim ketle su koyup yatak odasına giyinmeye gittim. Siyah taytımı ve sporcu atletimi giyip saçlarımı tarayıp kuruttum sonra kahvemi hazırlayıp mutfaktaki masaya oturdum. Bu işi kimsenin haberi olmadan kendim halletmeliydim.Tek başıma yoksa kime ne anlatacaktım ki ben bile daha yeni yeni anlıyordum.

O ayrılmadan ben ayrılmalıydım.En azından gururumu kurtarırdım.Bir kez daha yıkılamazdım onu ben yıkmalıydım. Tabi canını acıtabilirsem. Beni kaybetmekten korkar mıydı ki ? Bu kadar şeyi yaptığına göre hayır.

Ayrılmak istiyorum desem? Neden diye soracak. Birde o kadın bugün benimle görüştüğünü söylerse onun yüzünden ayrıldığımı düşünür dalga geçer belki de benimle .

Şu işin aslını bir öğrensem tam olarak ne zamandır ne var bunların arasında?

Başkasına aşık oldum desem... kim diye soracak. Ne zamandır ilişkin vardı falan filan derken ben suçlu gibi olurum. Ama onun yaptığı bir şey sonuçta 'benim ilişkim yok kimseyle senden ayrılınca ona gidicem beni bekleyeceğini söyledi'  derim daha da çatlar. Gerçi ilişkim olmadığına inanacağını da sanmıyorum ama neyse...

Aldatılmış olmaktansa aldatmış zannetmesi daha iyi gibi. En iyi çıkış yolum bu. Onun tanımadığı arkadaşlarımda rica etsem çok baya bir davranış mı olur acaba. En iyisi profosyonel biri olsun oyuncu ajansı falan .

Buldum!

Selinin oyunculuk ajansında kesin vardır bana göre biri. Kaç yıllık arkadaşım sonuçta. Gerçi arkadaşlığında bir gün bitip düşmanlığa dönüşme ihtimali vardır tezini düşünürsek her şey mahvolur. Artık ona da bir yalan bulmak gerekiyor. En iyisi ajansa gidip kendim tanışmak.

Böylece kimseye minnet etmem gerekmez. Hemen Selin'i aradım

 'Alo'

Alo Selincim nasılsın

İyiyim tatlım ajanstayım sen napıyorsun?

Bende senin ajansın yakınlarındaydım aklıma sen geldin de müsaitsen bir kahve içelim diyecektim

Tabi canım çok iyi olur hatta

Tamam geriyorum görüşürüz

Görüşürüz

Telefonu kapattıktan sonra hemen yatak odasına koştum. Üstüme mavi bir elbise geçirdikten sonra hafif bir makyaj yaptım. Ne demişler kadın dediğin savaşa giderken bile bakımlı olur. Savaş boyaları niyetine...**

Arabamı ajansın önüne parkettip ajansa girdim ve Selin 'in odasına yöneldim. Kapıyı tıklattım.

Gel sesini duyunca içeri girdim

Merhaba canım

Hosgeldin nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın?

İyi sayılır bugün çok yoğun geçti. Şirketin yıl sonu balosu var onun düzenlemeriyle uğraşıyoruz

Öyle mi geçen sene ki partiyi hatırlıyorum çok büyük bir organizasyondu gerçekten . İyi ki beni de çağırmışsın çok eğlenmiştim.

AŞK BİRAZ YARAMAZDIRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin