Dragostea pe Facebook &un hot "inteligent" tot pe Facebook

666 61 8
                                    

1.Dragostea pe facebook, ultima frontiera! Sau prima… Cum se intampla? Ei bine, puteti citi ghidul complet al cuceritorului de pe facebook cu cateva capitole in urma sau puteti aplica direct urmatoarele comentarii la poza lui pisi (minora), care sta cracita cu un zambet tamp pe fata:

“el: nu creeed k te merita vrun baiat doar cine jtie cum sa fie un adevarat domn (adica, de te-as prinde ce ti-as face dar nu iti spun; nu vreau sa stric farmecul)

ea: eh shi tu acuma’! :* (fraiere te-am simtit de la kilometrii; te tin la respect numai din cuvinte, sunt prea buna pentru tine)

el: bv tie ejti unika in tara aia putzine fete te ajung din urma la mumusetze shi caracter .sa- traiasca parintzi ca a faut un inger de fatha (adica mama ce te-as #$@%, imi vine sa ling monitorul)

ea: iti multumesc ionutz pentru aceste cuvinte mumoase , te poop dulce (adica mai fraiere devii cam patetic, termina!)

el: eu iti multumesc ca exzisti (si eu iti multumesc pentru portia de ras)

ea: ?>:D< (fraiere!)”

Si desigur, scrisul de cocalar&pitipoanca este nelipsit.

2. Hotii devin mai inteligenti pe zi ce trece. Conform ziarului columbian El Tiempo, doi indivizi au intrat intr-un internet cafe si au jucat, timp de ceva vreme, rolul de clienti. Dupa ce au terminat s-au dus, vorba fie, sa plateasca. Numai ca ei aveau alte planuri. Au scos pistoalele si au golit casa de marcat.

Jaful perfect. Aproape.Se pare ca unul dintre hoti, in timp ce naviga pe net, nu s-a putut abtine sa nu-si verifice contul de facebook. Greseala lui? A uitat sa se delogheze. Politia a venit la locul jafului, a aflat adresa hotului de pe contul lui de facebook si i-a facut o mica vizita. Colegul lui a fost prins la scurt timp dupa interogarea colegului lui extrem de “inteligent”.

Un sfat pentru hotii care vor sa jefuiasca un internet cafe: delogati-va de pe contul de facebook inainte sa faceti asta.

Gata si cu partea asta.

Astept comentarii sau sfaturi.

NoName.

Despre Facebook si altele...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum