Rezultatele de la BAC pe Facebook&Pozele facute in baie si postate pe Facebook

1K 105 10
                                    

1.Nu este o gluma desi suna ca una. Mai exact, este o tampenie de aberatie de pe Facebook care, vezi tu Doamne, iti spune ce rezultat o sa ai la BAC. Inca o nascocire a unor persoane care se plictisesc enorm de mult si care incearca sa mai adune cateva like-uri pentru paginile lor de vandut “seminte” online.

Procedura este simpla: dai like la aplicatie, adica la o pagina care are nevoie de reclama, si astepti sa vezi “cat o sa iei” la BAC. Ba mai mult, postezi “nota” si pe wall ca sa vada lumea cat de “inteligent” esti.

Am o varianta usor mai complicata pentru ca voi sa aflati cat o sa luati la BAC. MERGETI SI SUSTINETI EXAMENUL. Da. Este ceva mai greu decat sa dai un like pe facebook dar macar nota o sa fie una reala.

P.S Aplicatia are deja 5141 de like-uri. Generatia Facebook…

2.In ultima vreme din ce in ce mai multe fete isi fac poze in BAIE si le posteaza pe Facebook. Nu pot sa inteleg chestia asta. Baia ar trebui sa fie exact ultimul loc in care ti-ar trece prin cap sa-ti faci poza. Ea are cu totul alte scopuri :

- spalatul pe dinti – un sport extrem si periculos. Este atat de periculos incat foarte multe persoane nu au curajul sa-l practice; de obicei implica folosirea unui instrument obscur numit “periuta de dinti” si a unei paste “acide” cunoscuta sub numele de “pasta de dinti”.

- spalatul pe corp – un alt sport extrem pe care putini au curajul sa-l incerce; putinii curajosi il practica de obicei dimineata si seara dar sunt si unii practicantii care se rezuma la a-l incerca doar duminica seara.

- aranjatul parului – maxim un minut la baieti, timp nedeterminat la fete.

- treburi mici si mari : la treburi mari foarte multi se delecteaza cu citirea unei carti sau cu laptopul/telefonul.

Acum ca am stabilit la ce foloseste o baie, de ce naiba ai vrea sa-ti faci poze tocmai acolo? Faptul ca te vad intr-o poza facuta in baie ma poate duce gandul la cele 4 variante de mai sus! Faptul ca una din variante implica un WC nu ma ajuta deloc, iar pe tine cu siguranta nu te pune intr-o postura buna.

Cati baieti crezi ca au fantezii cu tine pe WC? Nu prea multi, a? Atunci de cei vrei sa le bagi chestia asta in cap?

To be continued....

Despre Facebook si altele...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum