Královna mafie

由 monicka1520

15.4K 417 31

,,Ahoj, já jsem Jungkook " řekl mi ten kluk který mě vyrušil . ,,Jo" to bylo všechno na co jsem se zmohla . ... 更多

Přílet do Koreje
Příjezd do nového domu
Sousedi od vedle
Řekni mi pravdu
Návštěva
Kamarád ??!
Ani to nezkoušej
Omlouvám se
Oběd
A to ti mám věřit ?
Tady mám spát ?!
Proč ?!
Kamarádi
Město
Kluk
Rozchod ?!?
Mrzí mě to...
Setkání
!Toto není kapitola!
Výběr?!
Nastal ten správný čas
Tajemno
Čas
¿Druhý díl?

Procházka

2.2K 22 6
由 monicka1520

Ráno jsem se vzbudila sama , zdál se mi totiž děsivý sen . Vstala jsem , i když se mi vůbec nechtělo , z postele a šla do koupelny ze sebe udělat člověka . Vzala jsem si šedé volné tepláky , bílé tílko a ještě černou mikinu s kapucí a vlasy jsem si dala do culíku .
Pak jsem vyšla z pokoje a šla si udělat snídani , měla jsem celkem hlad .
Nikdo tu nebyl , koukla jsem se na hodiny a bylo terpve šest ráno . Tak to se nedivím že tu nikdo není , řekla jsem si v duchu pro sebe .
Když jsem se nasnídala rozhodla jsem se že bych mohla jít ven se projít a zaběhat . Tak jsem se ještě naposledy napila a šla směrem ke vchodovým dveřím .
Byla celkem ještě tma , takže jsem se trošku bála . Ale i přesto jsem za sebou zavřela vchodové dveře a rozešla jsem se směrem k lesu . Vždycky jsem ten les viděla když jsme odjížděli za otcovíma kamarádama .

Cesta tam mi netrvala nějak dlouho , asi jenom dvacet minut . Když jsem byla na začátku lesu nadýchala jsem se té krásné vůně přírody a šla dál do hloubky lesa .
Uviděla jsem pařez na který bych si mohla sednout , přišla jsem k němu blíž a sedla jsem si . Všude bylo hrobové ticho , slyšela jsem jen svůj dech .
Zavřela jsem oči a začala jsem přemýšlet o všem možným . Hlavně o mamce , které jsem ještě po svém příletu sem ani nezavolala a ani nenapsala . Ona se ale taky nějak nezajímala , podle toho jsem usoudila že má opět hodně práce . Vždycky totiž když mi nenapsala a nezavolala tak měla hodně práce . Hrozně moc mi tady chybí , chtěla bych ji mít vedle sebe a povídat si s ní .
Najednou jsem uslyšela prasknutí větve . Rychle jsem otevřela oči a koukala jsem se kolem sebe jestli tady někdo je , ale nikoho jsem neviděla . Pak se zase ozvalo další a další praskání větviček které leželi na zemi . Hrozně moc jsem se bála . Chtěla jsem se zvednout a jít ale najednou mě někdo chytil za rameno a stáhl mě zpátky na pařez .











------------------------
KONEC !!!
Kdo si myslíte že to bude ? Huh ?
Své typy pište do komentářů .

Doufám že se vám tahle část líbila 🦋 protože tentokrát jsem to udělala dosti krátký .
To nevadí , prostě napíšu delší kapitolu .

SG

继续阅读

You'll Also Like

5.3K 138 32
Harper se po třech letech vrací zpátky do města. Ale ne sama se svojí nejlepší kamarádkou. Co se stane když se Alex a Harp potkají Bude platit příslo...
6.2K 881 8
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
105K 13.5K 29
بێ رەحم سارد زیانبەخش بێ گرینگی بەڵام یەک لاوازی لەماڵ رادەکا بێ ماڵ و بێ کار بەڵام کاتێک ملیادێرێکی بێ رووحم ھەروەھا بە بەھێزترین مافیا ناسراوە...
Dost 由 Pedruska01

同人小说

3.6K 375 38
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...