¶𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 [H.S]

Από hailey6e

194K 8.1K 2.7K

Понякога не всичко е като в приказките. Не срещаш принца си на бял кон и не се влюбваш от пръв поглед. Поняко... Περισσότερα

-
//Пролог//
//1 глава//
//2 глава//
//3 глава//
//4 глава//
//5 глава//
//6 глава//
//7 глава//
//8 глава//
//9 глава//
//10 глава//
//11 глава//
//12 глава//
//13 глава//
//14 глава//
//15 глава//
//16 глава//
//17 глава//
//18 глава//
//19 глава//
//20 глава//
//21 глава//
//22 глава//
//23 глава//
//24 глава//
//25 глава//
//26 глава//
//27 глава//
//28 глава//
//29 глава//
//30 глава//
//31 глава//
//32 глава//
//33 глава//
//34 глава//
//35 глава//
36 глава.
37 глава.
38 глава.
40 глава.
41 глава.
42 глава.
43 глава.
44 глава.
45 глава.
46 глава.
47 глава.
48 глава.
49 глава.
50 глава.
51 глава.
52 глава.
53 глава.
54 глава.
55 глава.
56 глава.
57 глава.
58 глава.
59 глава.
60 глава.
61 глава.
62 глава.
63 глава.
64 глава.
65 глава.
66 глава.
67 глава.
68 глава.
69 глава.
70 глава.
71 глава.
72 глава.
73 глава.
74 глава.
75 глава.
76 глава.
77 глава.
78 глава.
79 глава.
80 глава.
81 глава.
82 глава.
83 глава.
84 глава.
85 глава.
86 глава.
87 глава.
88 глава.
89 глава.
90 глава.
91 глава.
92 глава.
93 глава.
94 глава.
95 глава.
Бележка.
96 глава.
97 глава.
98 глава.
99 глава.
100 глава.
101 глава.
102 глава.
103 глава.
104 глава.
105 глава.
106 глава.
107 глава.
108 глава.
109 глава.
110 глава.
111 глава.
112 глава.
113 глава.
114 глава.
115 глава.
116 глава.
117 глава.
118 глава.
119 глава.
120 глава.
121 глава.
122 глава.
123 глава.
124 глава.
125 глава.
126 глава.
127 глава.
128 глава.
129 глава.
130 глава.
131 глава.
132 глава.
133 глава.
Епилог.

39 глава.

1.4K 61 8
Από hailey6e

Сряда. Днес има специален повод за празнуване. Двадесети януари, денят, в който Ев се е появила на бял свят. Колко по-прекрасно нещо от това да я изненадам и зарадвам. Бях се събудила преди половин час и си бях свършила сутрешната рутина, в момента избирах дрехи. Извадих една бяла риза, която се води рокля. Тя е три пръста над коляното и е изчистена без никакви детайли. Сгънах ръкавите си до лактите, отворих две копчета и оправих яката. Сложих си една дълга обица перо и едно топче обица на другото. Облякох черен чорапогащник и черните си боти с дебел ток. Завързах косата си на висока и стегната опашка и си сложих малко спирала.

Излязох от стаята си с усмивка. И взех закуската, която и бях приготвила. Бяха американски подпухнали палачинки с Нутела и ягоди, портокалов сок, едно яйце и бекон върху поднос. Завързах двата балона с хелий на подноса и тръгнах към стаята на Ев. Поставих една свирка на устните си и отворих вратата. Прозвуча шумното свиркане на свирката и бързо казах" Честит рожден ден", а после поставих подноса в скута и.

-Ти си уникална, Хейлс.- тя се усмихна сънено и нападна закуската.

-Знам.- усмихнах се и извадих малкото пакетче иззад гърба си.

-И подарък?- тя се усмихна още повече и го взе.- Ооо... нямаше нужда, Хейлс.- тя ме за прегръща, а после целуна и по бузата.

Гледна точка на Евелин:

О, боже мой! Не мога да повярвам! Хейли е уникална приятелка. Първо закуската в леглото, а после и този подарък. Отворих малката кутийка и отвътре излезе огърлица от бяло злато със син кристал. Тя ми го сложи и вече не можех да спра сълзите от радост.

-Честит рожден ден, Ев. - Тя ми се усмихна и се изправи от леглото ми.-Чакам те отвън, приготви се.- усмихна ми се и излезе от стаята ми.

Толкова съм щастлива, че не е забравила за рождения ми ден. Все пак не всеки ден ставах на деветнадесет. И не всеки ден имах такава уникална приятелка... всъщност всеки ден имах такава уникална приятелка. Усмихнах се на мисълта си и се изправих от леглото си. Отворих големите врати на гардероба си и започнах да избирам облекло.

Спрях се на тъмно розови къси панталони с висока талия, бяло лятно бюстие с камъни по сърце-образното деколте, дълги розови ботуши с високи тънки токове, бяло елече и дълги сребърни обици и огърлицата, която Хейли ми подари.

Пръснах си парфюм точно, когато чух ринг-тона си. Огледах се за дамската си чанта и когато я намерих вдигнах телефона, видях че е Хари и не изчаках втора покана, за да му вдигна.

-Хей.- казах радостно.

-Хей, Евелин. Направи ли есето ми?- попита веднага и радостта ми изчезна.

-Да... а искаше ли да ми кажеш нещо друго?- попитах все още развеселено.

-Да. Може ли да го предадеш вместо мен? - попита и ето, че гаджето ми не помнеше рождения ми ден.

-Ъмм... да.- казах, а след това се сбогувахме и затворих телефона.

***

Гледна точка на Хейли:

Днес реших да не ходя на успокоителната терапия, а направо да отида на мястото, където е направено партито на Ев. Аз и Лиъм се погрижихме с наемането на един нощен клуб, където с голяма радост започнахме подготовките за партито и. Днес Ев беше много щастлива и за това пожелах да я направя още по-щастлива с това парти, като изключим, че като излезе от стаята си беше посърнала и честно казано не беше много щастлива.

Найл се зае с храната, която скоро пристигна и я подреди на една дълга маса, от където всички щяха да си вземат. Едвам го сдържах да не изяде някое лакомство или да олигави тортата, която беше на два етажа с глазура в царско синьо и много, много бели шоколадови топчета по нея, на втория и етаж имаше малка захарна фигурка, която беше нейни малко копие и пишеше "Happy B-day Ev!". Ли се зае с гостите, които всеки момент щяха да почнат да идват, а аз се заех с останалото. Бях надула над хиляда балона и Вече не знаех дали ще ми стигне въздуха за танци, сложих различни украшения и гирлянди.

Направих плейлист с песните, които диджея щеше да пуска и разбира се нямаше как да не сложа няколко песни на Джъстин Бийбър. А сега оставаше само да звънна на гаджето и и да му кажа, че трябва да доведе Ев на партито. Извадих телефона си и излязох от заведението. Студеният бриз ме накара да настръхна, но не и да не звънна на Хардин. След като го намерих в контактите си му звъннах, и чак след четвъртито обаждане той ми отвори.

-Здравей. Исках да те помоля да доведеш тайно Ев в един клуб, за да я изненадам с парти за рождения и ден.- казах всичко на един дъх и прехапах устна, докато чаках да ми отговори.

-Да. Ъмм... адреса?- попита. Имаше някаква неловкост между нас, което ме караше да се чувствам доста притеснена, но пък той се съгласи...

-Ще ти пратя есемес.- казах радостно.- О и Хари... моля те не и споменавай, че това е изненада.- повторих още веднъж.

-Това ли е всичко?- попита раздразнено.

-Нещо други ли трябва да има?- попитах, а той ми затвори. Въздъхнах и се върнах вътре.

***

Часът ставаше девет и вече от два час ги чакахме. Хората бяха дошли отдавна и всичко беше готово. Само Ев липсваше. Стоях на вратата пред заведението и скоро видях пристигащия познат черен джип. Бързо влязох вътре и направих знак на Ли, който загаси лампите и всички се скриха навсякъде. Скоро чухме стъпките им и когато видях Ев, направих знак на Ли. Той светна лампите и няколко момчета спукаха конфети. Ев затвори очи, защото се стресна и всички излязоха от местата си крещейки "Честит Рожден ден".

-Хейли, Лиъм. Благодаря ви.- тя ни за прегръща.- И на всички останали.- усмихна им се.

-Заслужаваш много повече.-Усмихнах и се.

-Хейли.- тя ме прегърна отново.

-Ев.- чу се писклив глас зад мен и Ев ми се извини, след което тръгна към момичето.

Всички се махнаха от входа и се забързаха към различни места. Не бях усетила, че с Хари сме се зяпали от доста дълго време, но когато той понечи да си тръгне осъзнах, че ако не беше той нямаше как да я изненадаме.

-Хари, ако искаш можеш да останеш.- усмихнах се, въпреки че той не можеше да ме види.- Ако не я беше довел, може би нямаше да се получи партито.- допълних, а той се обърна към мен, смеейки се сухо.

-Знаеш ли къде бях преди да ми звъннеш?- той ме погледна с насмешка.- Бях в стриптийз бар. Пих и танцувах с момичета, дори не си спомнях рождения ден на Евелин, докато не ми се обади!- каза с погнуса към себе си.

-Ти си... Нямаше това предвид. Кажи, че не е вярно. Кажи го! Кажи го, малоумник!- крещях и го удрях по гърдите с юмруци.

-Защо ми говориш като глупачка?- той ме отблъсна от себе си.

-Как иначе ще ме разбереш!- изкрещях и тръгнах на някъде.

Радвах се, че има цветни светлини и като цяло е тъмно. Музиката е прекалено силна и за това няма как някой да чуе разговора ни. Надявам се Хари да се върне в онзи бардак и да се лъже там! Надявам се да му падне тухла върху главата и да му мине дете с колело върху краката. Надявам се да стъпи върху лего и после да си удари малкото кутре в маса. Надявам се да е... да е щастлив с избора си.

Седнах на най-далечната маса и отворих една бутилка със Скотч. Изпих една, две, три чаши и вече усещах влиянието на алкохола. Всичко ми се беше замаяло. Отворих втора бутилка този път с Бърбън, една, две, три, четири, пет изпити чаши от горчивата течност, която е като лек за съзнанието ми. Вече хората започнаха да си имат двойници. Грабнах три бутилки с различен алкохол и минах покрай горещите тела.

Излязох от заведението и студения бриз ме накара да потрепна. Облякох черното си кожено яке и отворих следващата бутилка, доближих я до устните си и отпих от горчивата течност, след което присвих очи заради ужасния вкус. Клатушкайки се тръгнах на някъде...

***

Гледна точка на Хари:

Вече от два часа с Луи седим на един диван и пием. Не мога да кажа че не съжалих за това, което наговорих на Хейли, но вече ми омръзна да си ме представя за идеален, камо ли за нещо по-хубаво. Омръзна ми от това да крия истинската си всъщност, която не е по-хубава от фалшивата ми. Чувствам, че съм я обичал още от началото. И за това не искам да я нараня, защото аз не съм идеалния за нея. Тя е прекалено перфектна за мен, а аз...

-Братле.- Луи ме извади от транса ми.- Вратата.- показа звукът на звънеца, който се носеше насам.

Изправих се крайно раздразнен от това, че трябва да отключвам вратата. Хвърлих празната бутилка на някъде и отидох пред вратата. Погледнах през шпионката, но нищо не се виждаше. Сигурно някакво лапенце пак си е сложило пръста на шпионката и иска просто да ме раздразни. Отворих вратата и в ръцете ми падна крехкото тяло на... Хейли?! Какво, по дяволите, тя търси тук? Не, не, не, не Луи е тук, не мога да и позволя да му доставя удоволствие.

И защо вони така. По дяволите, пияна е. Вижда се, не само по трите бутилки оставени до вратата, ами и по походката и по подпухналите очи, дразнещия смях и миризмата и. Тя понечи да отиде към хола, но аз я спрях и я метнах през рамо. Заведох я в спалнята си и я оставих на леглото. Клекнах и поставих ръце на голите и колена.

-Стой тук...- и преди да довърша тя излетя от стаята ми.

Тръгнах след нея, викайки я по име. Когато влязох в хола видях, че само за няколко минути тя се беше качила на масичката за кафе и танцуваше. Боже мой. Усещам как панталона ми отесня. Тя прекарваше пръсти по тялото си и косата си и се движеше бавно, докато прехапваше долната си устна. Изглеждаше уникално... толкова исках да я...

-Виж я.- седнах до Луи и доближих бирата до устата си.

-Толкова е секси!- той притвори устни и отпи от бирата си.

-Господи, тялото и!- стиснах мъжествеността си, защото усещах, че ще избухне.

-Тя е моя, тя заслужава най-доброто.- Луи я гледаше с отворена уста.

-За това е моя!- изправих се и застанах пред него.

-Хайде де, братле.- той из пуфтя и се изправи от мястото си.

-Затвори вратата на излизане.- изкрещях и след като чух затварянето на вратата се обърнах към момичето, което танцуваше на масичката.- Слизай!- казах и строго.

-Но...

-Ако не искаш да те изчукам на масичката ще слезеш!- прекъснах я, хапейки устната си нервно.

-Хари, спри да правиш това.- тя каза тихо и постави ръцете си на врата ми.

-Да спра, кое?- погледнах я със самодоволна усмивка.

-Да хапеш устната си така.- тя свали погледа си надолу. Вдигнах брадичката и и тя ме погледна.

-Така ли?- ухапах долната си устна, но този път бавно.

-Спри, Хари.- тя измънка, като игриво ме удари по рамото. Грабнах я за кръста и я приближих по-близо.

-Възбужда ли те?- прошепнах съблазнително в ухото и.

-Д-да.- тя въздиша шумно.

-Добре.- усмихнах се дяволито.- Връщам си за всеки път, в който си ме възбуждала, и е доста.- ухилих се.

Гледна точка на Хейли:

Хари ме погледна с желание в очите си. Физиономията му ме накара да си помисля, че иска нещо и за това се засмях, но може и да е от влиянието на алкохола. Зелените му очи не спряха да се взират в лицето ми, докато слизах от масичката, клатушкайки се.

-Какво?- обърнах се към него и го хванах да хапе долната си устна. Засмях се, отново и отново. Проклет алкохол.

-Наистина искам да те целуна.- той потвърди, а аз се засмях.

-Не можеш да ме целунеш.- засмях се.- Ев ще ми се разсърди.- направих странна физиономия, но после се засмях.

-Наистина ли, искаш да ми кажеш това?- той ме хвана за кръста и ме дръпна по-близо.-Винаги получавам това, което искам.- той се ухили преди да слее устните ни в кратка, но достатъчна целувка.

Очите ми се затвориха несъзнателно и се включих в задълбочаването на целувката. Но Хари не ми позволи и въпреки това пак бях щастлива, че вкусих розовите му устни, които имаха вкус на ментова дъвка и бира. След като се отделихме погледа му зашари по тялото ми и после се усмихна самодоволно.

-Хари, трябва да отида в болницата?- казах разтревожено и Хари веднага се разстрои.

-Какво? Защо? Всичко наред ли е?- попита всичко толкова бързо, че си помислих, че е нужно той да отиде в болницата. Не бях свикнала да говори толкова бързо.

-Всеки път, когато си затворя очите не мога да виждам.- казах, прехапвайки устната си. Хари се засмя, а аз извъртях очи и също се засмях

-Явно е време да си лягаш.- той ме вдигна като булка и тръгна нанякъде.

-Трябва да ти споделя нещо.- казах и после се засмях.- Аз си имам гадже.- усмихнах се, а той посърна.

-К-какво?- той едвам не ме изпусна като чу новината.

-Казах, че имам гадже не казах, че съм бременна.- изкикотих се и се отпуснах върху матрака.

-Кой?- той попита, свивайки юмруци, но после се успокои и свали тениската си.

-Ми-ГЕ-Йл.- казах на срички и се засмях.

-Ах, този кучи син.- той удари леглото с юмрук.- Облечи това, ще ти е по-удобно.- каза той, а аз понечих да се съблека, но той ме спря.- Ще изляза.- допълни след, което излезе.

Откопчах роклята си и я хвърлих настрана. Облякох тениската му, която миришеше на него. Миризмата му ме накара да се успокоя напълно и да се отпусна. Отметнах косата си и махнах обиците, след което ги прибрах в чантата си, която метнах настрана. Отворих завивката и се мушнах под нея, облягайки се на таблата на леглото.

След няколко минути Хари влезе в стаята само по хавлия и извади някакви дрехи от гардероба си, а аз се засмях. Той излезе и като се върна беше облечен с тениска и долнище на пижама. Разроши все още мократа си коса и се настани до мен, завивайки краката си със завивката.

-Ти дори не знаеш как да обичаш?! Как си намери гадже?- той попита след кратка тишина.

-Ирония.- засмях се.- И ти не знаеш как да обичаш.- отново се засмях.- Но някой ден искам да бъда съпруга и майка и да имам много деца.- усмихнах се на мисълта си.

- И някой ден, ще се радвам да ти помогна с това.- Хари се засмя и аз го последвах.

-Хари...- смекчих тона си и свалих усмивката.

-Мхм.- промърмори, галейки косата ми.

-Защо напоследък си толкова... си такъв задник?- повдигнах глава към него, а той постави главата си в скута ми.

-Има две момичета... обича първата, но и втората.- въздъхна той, а аз се заиграх с къдриците му.

-Ако обичаш две, избери втората.- промърморих, а той ме погледна въпросително.- Ако наистина обичаше първата, нямаше да се влюбиш във втората.- промърморих, а той се изправи.

-Но тя е първата ми любов.- той ме погледна право в очите.

-Просто не ги карай да се чувстват тъпо, че те харесват.-погледнах към скута си и се заиграх с пръстите си.

-Но те не са влюбени в мен... чувствата ни не са споделени.- той промърмори, легна на възглавницата до мен.

-Спокойно... аз съм до теб.- промърморих и се заиграх с къдриците му.

-Да, но ти идваш само когато имаш нужда от мен, докато аз идвам когато всички ме чакат.- той повдигна погледа си към мен и веднага спрях движенията си.

-Какво ще кажеш просто да се престорим, че всичко е перфектно и да поспим?- предложих и се свлякох надолу, така че главата ми да опре възглавницата.

Хари ме приближи към себе си и затвори очите си. Взирах се в него за кратко време, запомняйки чертите на лицето му. Скоро клепачите ми натежаха и аз се унесох в прекрасен и така нужен сън.

А/Б 🥑

Малеее хора, какво правя? Качвам втора глава за час?! Весели празници! Много целувки🤶💛😘.

Συνέχεια Ανάγνωσης

Θα σας αρέσει επίσης

34.9K 1.1K 77
Когато момиче среща момче. Вероника е 18 годишно момиче преместило се от България в Америка, за да учи. Там тя намира нови приятели и нова любов. Дал...
To find love Από Valary

Ρομαντική

63.6K 1.8K 27
Това е историята на Мия и Рийд. Мия, на 19 години, живее с най-добрия си приятел Алекс. Рийд, успешен бизнесмен, всяка жена иска да бъде с него, но с...
249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
85.1K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...