Iubindu-le imperfecțiunile.

_andreeacristina_ tarafından

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... Daha Fazla

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 10

2.8K 153 29
_andreeacristina_ tarafından

Dimineața, aud niște zgomote in jurul meu , încerc sa le disting ,dar nu pot. Îmi deschid cu greu ochii , și constat ca ma aflam încă in brațele lui Mariano. In fata noastră se afla Carter care bătea din picior și întreaga gasca . In coltul camerei îl zăresc pe Stephen nervos , care își strângea pumnii de nervi. Ceilalți erau calmi, Marco mânca un mar, iar ceilalți cred ca s-au dus sa facă cafeaua .
Ma uit adormita la Carter ,zâmbesc ușor și încerc sa ma ridic din brațele satenului fără a îl trezi brutal .

- Neața . ii spun adormita prietenului,directorului, șefului meu.

- Neața era când m-am trezit eu la 6. Ai liceu la 9. Aveti defapt . E 7.30 . imi zice oarecum stresat .

- Okay, ma duc sa ma pregătesc atunci. zic in timp ce îl văd cum pleacă spre bucatarie .  Sa faci cafea ! țip in urma lui .

- Sa îl trezești și pe leneșul ăla ! țipă inapoi la mine Carter .

Ma întorc spre Mariano și îl observ cum a început sa se foiască in pat și sa ma caute cu brațele prin pat. Eram in șezut , așa ca m-a prins doar de talie . Încep sa ma joc in parul lui și sa îmi plimb degetele pe fata lui și peste barba proaspăt aranjata .

- Hai broscoiul meu, trezirea. Trebuie sa mergem la liceu , domnule director adjunct . spun și ma aplec sa îl sărut pe frunte . Acesta își deschide ușor ochii și îmi zâmbește ușor și ma trage spre el ca sa îmi sărute apasat fruntea .

- M-am trezit prințesa . Hai fugi sus și pregătește-te , vezi cu ce te îmbraci . îmi zice in timp ce eu ma dau jos din pat.

- Okay , Okay. Oricum mereu ai un hanorac la tine și pentru mine . zic și urc repede scările.

Ajung in camera mea și intru direct in dus . Nu stau foarte mult din criza de timp și ies repede din baie și ma îndrept spre dressing. Îmi arunc prosopul pe scaun și îmi aleg o lenjerie rochie ca sângele , o pereche de pantaloni de piele , o bluza ușor decoltată  și o geaca de piele îmblănită puțin . Ma îmbrac repede și ma machiez la fel de repede . In dimineața asta aleg sa folosesc cel mai sângeriu ruj, aceeași nuanta ca lenjeria , îmi aleg botinele si fug inapoi in bucatarie .
Când ajung jos , patul - canapea era făcut , Stephen rămăsese pe același scaun din coltul camerei , la barul care despărțea bucătăria de living stăteau Mariano și Carter , iar pe canapea și fotolii erau ceilalți băieți . Ma duc in bucatarie ,îmi pun cafea și îmi iau din dulap un baton proteic pe care îl desfac imediat. Ma așez lângă Carter pe un scaun înalt si îmi pun capul pe umărul lui. Acesta își duce o mana in parul meu și începe sa se joace cu parul meu.

- Cum a fost aseară ? ma întreabă interesat Carter .

- A fost okay. ii spun și aleg sa nu ii dau detalii .

Îmi ridic privirea spre Mariano și felul in care se uita la mine îmi dădea de înțeles ca a văzut apropierea dintre mine și Stephen din parcare , poate chiar și sarutul. Îmi notez in minte sa îl întreb mai târziu , dar pe moment îmi savurez batonul și cafeaua și ma bucur de liniștea data de faptul ca băieții mei sunt iar lângă mine .

- E 8:30, ar trebui sa plecam și noi. spune Carter cât sa aud eu și Mariano. Dau din cap afirmativ , mai apuc vreo 3 batoane și fug inapoi in camera sa îmi iau geanta in care arunc batoanele și verific repede dacă am tot ce îmi trebuie in geanta .
Când cobor , toți erau gata . M-am incaltat și eu și am ieșit in urma lor , închizând usa de data asta cu cheia . Au aflat prea mulți codul si trebuie sa îl schimb cât mai curând .
Cobor ultima cu liftul , însoțită de Carter, Mariano și surprinzător , de Stephen . Tatuatul nostru nu a scos niciun cuvânt pana acum și nu știu cum sa îl abordez , având in vedere cele petrecute cu câteva ore in urma .
Ajungem in parcare , aceasta fiind plină de mașini care mai de care . Imaginea din fata mea m-a făcut sa zâmbesc și sa îmi mut privirea spre mașina lui Mariano. Mustangul meu roșu preferat .

- Mariano , broscoiul meu , merg cu tine azi . ii spun și ma aflu deja lângă mașina .
In dreapta lui era parcat Carter iar in stanga Stephen . Mariano își da ochii peste cap și deblochează mașina , iar eu ma urc imediat in ea . Se urca și el la volan imediat după mine și mașina prinde viața . Dau drumul la radio , iar Wild Thoughts de la Rihanna se aude la radio și dau volum la maxim , și deschid geamurile din fata . Carter îmi face semn ca sunt nebuna și eu doar rad spre el . Ceilalți au început sa iasă din parcare , și i-am urmat și noi. Mergeam in șir indian , Stephen fiind in fata noastră , păstrând o viteza legală , fapt care l-a enervat pe Mariano și l-a depășit la primul semafor și s-a pus in fruntea șirului . Omul asta are aceeași nebunie pentru viteza ca și mine și William . Nu ii pasa ca își ia 10000 de amenzi , el conduce cum vrea , și cum ii permite mașina .
Ajungem primii in parcarea liceului , urmați de Carter , și îmi dau seama ca și el a ales sa ii depășească pe băieți și inteligentul meu broscoi , parchează in partea privată , locurile pentru conducerea liceului . Îmi dau o palma mintal ca nu am mers cu băieții , pentru ca va comenta tot liceul despre mine . Zâmbetul îmi piere și ezit sa cobor din mașina , lucru sesizat de cel din stanga mea . Mâinile încep sa îmi tremure ușor , Carter îmi deschide portiera și se uita întrebător la Mariano care se uita la rândul lui panicat la mine . Carter ma întoarce spre el , se apleacă la nivelul meu, și Mariano apare imediat lângă el . Mâinile îmi sunt luate între ale lor și ma uit pierdută , având o grămada de gânduri și flash-uri din trecut .

- Indiferent de ce vor comenta ei , tu știi adevarul și cine ești cu adevărat . Știi ca te iubim și îți vom arata afecțiune in orice loc . Ești cu noi acum și nimeni și nimic nu îți va mai face rau vreodată . Fii tipa aia badass care era sa îmi rupă gâtul când a aflat de mine , tipa aia pe care am învățat-o sa conducă motocicleta , tipa aia care trage cu arma mai bine decât băieții . Fii tipa aia și fa-l mândru , fa-ne mandri , fa-te mândra pe tine . imi spune Carter și ma ia strâns in brațe .

Ma desprins ușor de el și zâmbesc larg , motivându-ma pe mine ca totul o sa fie bine. Și chiar dacă nu va fi , o sa alerg pe holul liceului pana ajung in brațele lor. Cei doi îmi prind mâinile și ies din mașina , botinele mele scoțând un sunet strident pe asfalt . Ii iau in brațe pe amândoi si ii anunț ca vin la ei la a 2 a pauza și pentru pauza de masa , sa comande ceva ca voi mânca cu ei in birou .
Îmi iau geanta de pe scaun și pornesc hotărâtă spre intrarea liceului . Nu ma indepartez mult de ei și aud cum striga in urma mea.

- Kill 'em girl !
Ma întorc și zâmbesc spre ei și îmi continui drumul. La intrarea in liceu ma aștepta Emma , rezemata de zidul instituției , cu 2 pahare mari de cafea . Zâmbesc larg spre ea și o iau strâns in brațe , cerându-mi scuze ca nu am mai dat niciun semn de viața .

- Nu vorbim câteva zile , și deja ai liceul tău. imi zice blondina raznad in timp ce îmi da un pahar de cafea .

- Nici nu ai idee câte s-au întâmplat blondo . Am atâtea sa îți spun . Pe weekend vii la mine. Îl trimit pe Mariano la Carter și avem liniște .

- Cine e Mariano ? ma întreabă , de parca nu i-am zis de atâtea ori de el .

-Broscoiul meu din copilărie . ii răspund râzând .

- Pai spune așa , ca nu mi-ai povestit nicidoata de el și sa ii spui pe nume . Încep sa cred ca ai memoria mai scurta decât a mea. îmi zice încercând sa para serioasă .
Sfârșim amândouă prin a rade , și plecam de braț prin pe holurile liceului . Aveam geografie prima ora , și profa aia mereu întârzia , așa ca ne-am permis sa mergem linistite .

- Și ia spune-mi, pentru cine te-ai facut așa badass azi? Pentru Carter sau pentru broscoi ? zice pe un ton pervers și îmi faci cu ochiul .

- Da, fix pentru ei. Am avut un semi atac de panica in mașina și acasa am plecat grăbiți și nu au avut timp sa comenteze . Oricum când au văzut cu ce sunt îmbrăcată , s-au schimbat la fata . Dar ma pusesem sa mănânc și sa îmi beau cafeaua și probabil au zis sa îmi dea pace .

- O sa fie cu ochii pe tine mereu de acum ? ma întreabă blondina

- Cel mai probabil. Erau și înainte , dar de la distanta . Acum e altfel , o sa îți explic eu mai multe când rămâi la mine ca nu vreau sa aude cine nu trebuie prin liceul asta .

Aceasta da din cap afirmativ și ne continuam drumul spre laboratorul de geografie . Mergeam linistite pana auzim niște sunete ciudate din camera îngrijitorului , iar eu cum sunt curioasa din fire, deschid puternic usa . Emma apare lângă mine și e la fel de surprinsă ca și mine . Eu ridic o sprânceană și fata mea inspira dezgust . Deschid usa cu piciorul , scot telefonul , și zic 'Say cheese!' , iar blitz-ul telefonului sigur i-a orbit .
In fata noastră era minunatul de Stephen cu ușuratica liceului . Îmi impreunez brațele la piept și citesc din notițe , regulamentul . "Relatiile sexuale sunt strict interzise in liceu , ceea ce include și ascunderea cuplurilor in spații închise , mici , cum ar fi camerele îngrijitorilor . Aceasta se pedepsește cu exmatricularea între 10-20 de zile. Dacă exista dovezi , situația poate ajunge sa fie discutata in comisia de disciplina a liceului "

- Nu poți face asta ! țipă blonda la mine .

- Nu cred ca ești in măsura sa tipi la mine târâtură. zic cât pot de calma.

- Tu nu spui nimic ?! se rățoiește la barbatul de lângă ea .

- Ce sa spună ? Ca aseară îmi făcea declarații și acum se întinde cu tine printre mopuri . Nici măcar nu a vrut sa fie văzut cu tine in public . Sunteți patetici amândoi . V-ați găsit . spun cu ultima fărâmă de calmitate și plec spre clasa împreuna cu Emma .
Când ne depărtăm de ei suficient de mult , Emma îmi arata ca le-a făcut mai multe poze și a înregistrat fix când ea tipa la mine. Îmi trimite pozele și zâmbesc drăcește .
Dacă vrei sa jucam așa Stephen , așa vom juca .
Intram in clasa , și normal, ca aveam toate orele cu restul băieților . Ii salut pe toți și ma pun in spatele clasei împreuna cu Emma. Marco și Ethan stăteau împreuna , in banca de lângă mine , și le trimit și lor pozele . Își deschid telefoanele simultan și rămân uimiti, iar Marco face o față de parca a mâncat dea mai acra lămâie .

- Tu vorbești serios ?! striga Ethan la mine .

- Foarte . Sa nu le ziceți nimic celorlalți . Știu eu ce fac cu alea și când .

- Îl știam idiot , dar nici chiar așa . imi zice Marco scârbit .

Am vrut sa continui discuția , dar cuplul momentului tocmai a intrat in clasa , negri de supărare . Eu râdeam cu Emma iar băieții erau de parca tocmai au văzut pe cineva cu boli contagioase .

- Vezi broscuțo ca ai ruj pe dinti și mirosi a Domestos. Sau așa miroase Chanel no5 mai nou? striga Marco din banca

Blonda se întoarce spre el și se uita întrebătoare la acesta , de parca as aștepta sa ii confirme ca despre ea e vorba .

- Da, despre tine vorbeam blondo ! Șterge rujul ăla de maimuța si stai naibii jos ca nu interesează pe nimeni fundul tău lăsat ! ii răspunde acesta acid și blonda executa tăcută .
Stephen se uita nervos la noi și eu cu Marco doar zâmbim și ii arătăm simultan mijlociul .

Apare și profa intr-un final iar ora decurge normal . Ies din clasa , între Marco și Ethan și Emma, iar când sa o iau spre dreapta , blonda ma apuca de braț și ma oprește .

- In primul rând , laba jos de pe ea, ca ți-o rup. ii replica acid Ethan și ii ia mana de pe brațul meu .

- Oh, avem și paza acum. continua blonda

- Nu cred ca ești persoana in cauza sa comentezi in momentul asta la mine. Așa ca fa pași dacă nu ai ceva important de zis.

- Voiam sa îți spun sa stergi pozele . zice ea mestecând plictisita o guma.

- De parca te-as asculta eu vreodată pe tine .îi replic și plec cu ceilalți de acolo spre clasa de biologie  , in care din nefericire , aveam bănci in care trebuia sa stam câte trei. Ma așez cu Emma și locul din stanga mea rămâne liber . Marco intra in clasa urmat de Stephen care observa locul și îl văd ca vrea sa vina , așa ca îl prin pe Marco de geaca și îl trag pe scaun , acesta asezandu-se relaxat ,dându-și seama de situație .

Stephen se aseaza fix in spatele meu , între Alec și Ethan , și parca l-am simțit toată ora cum îmi sufla aer cald in ceafa .
Cea de-a doua pauza a venit repede și am fugit spre biroul băieților . Intru ca la mine acasa , dau de secretară, o salut și o întreb dacă ei sunt înăuntru. Da din cap afirmativ și pornesc direct spre ei. Aceștia se aflau la birou , cu câte un dosar in mana .

- Am noutăți băieții mei ! țip de cum intru .

- Ce e cu starea asta de bine la tine ? ma întreabă Carter .

Nu răspund și le trimit amândurora pozele de mai devreme și filmulețul . Ma așez pe canapea cu picioarele pe toată lungimea ei și ii las sa analizeze pozele . Ma joc mingea antistres a fostului director si îl aud pe Carter cum tranteste cu dosarul pe masa .

- Ăla e Stephen ?! ma întreabă nervos .

- Clona lui. Normal ca el . Mergeam linistita cu Emma spre clasa și am auzit sunete de acolo. Știi ca sunt foarte curioasa și am deschis usa , și boom, am dat de ei .

- Vrei sa ii exmatriculez? ma întreabă el .

- Nu asta e regulamentul ? ii replic eu .

- Ba da . Deci spune , cum facem ? ma întreabă .

- Nu acum. Când se asteapta mai puțin . Oricum sta ca pe jar blonda . Părinții ei sunt oameni bine văzuți in imobiliare și foarte amabili și drăguți , nu cred ca vrea ca ei sa afle cu cine se întinde ea . Dar la prima chestie mai gravă , personal scriu raportul dacă ma lași . Și atașez și pozele . ii spun in timp ce ma ridic de pe canapea și iau 2 sticle de suc de pe birou .

Ii pup pe amândoi pe obraz și ma îndrept spre usa , anunțându-i ca revin la puza mare .

Orele trec relativ ok, am stat cu Emma in banca și cu Marco când a fost cazul și acum ma îndrept alături de ei către ora de psihologie . Stau cu Emma in banca și butonez telefonul pana când pe ecranul telefonului îmi apare un mesaj :
"Mafia spaniola ne-a amenințat in nenumărate rânduri , in ultima perioada . Au spus ca voi urmați . Noua ne-au omorât câțiva oameni . Îmi pare rau ca pentru tot , dar cred ca este momentul sa apărăm New York ul de europeni , și doar împreuna putem face asta . As vrea sa ne întâlnim sa discutam , intr-un loc public , stabilit de voi . Aștept sa ma contactați . -Sin"
Mâinile au început sa îmi tremure și m-am uitat la băieți , ei uitandu-se confuzi la mine . Le-am făcut semn sa ramana la locul lor , și le-am dat mesaje ca mergem împreuna la băieți in pauza . Ora a trecut chinuitor de greu , și cum clopotelul a scos primul sunet, am plecat toți grăbiți din clasa . Am intrat prima in birou și am văzut ca masa de lângă canapea era plină de mâncare . M-am dus direct spre salata mea Caesar și i-am lăsat pe ceilalți sa se așeze .

- Deci , ce propuneți ? ne întreabă Carter .

- Nu cred ca e o idee buna . replica Stephen .

- Argumente ? continua Mariano .

- Pur și simplu . ii răspund tatuatul.

- Eu cred ca ar trebui sa încercam . replic calma .

- Ești nebuna ?! Ne poate omori oricând ! se rățoiește Stephen la mine .

- Ma lași sa termin ce am de zis ? Eu am argumente , nu ca tine .

- Spune Kate , vrem sa stim. spune Alec și e prima data când îl aud pe ziua de azi .

- Am ajuns și eu ! zice Aaron care tocmai intra gafaind in birou , semn ca a alergat de la sala de sport pana aici .

- Deci , acum ca suntem toți , eu cred ca ar trebui sa ne vedem cu el . Sa discutam in prima fază. Sa analizam totul. Poate are dreptate . Alegem un loc de al nostru , in care suntem siguri ca nu vom păți nimic și in care avem paza . Nu spun ca ii acceptam oferta , spun doar sa discutam . Toți stim ca mafia spaniola cu cea italiana sunt foarte puternice , și nu cred ca vreți un război între noi și ei .

- Hai sa votam . Cine e împotriva ridica mana . Spune Stephen și constantă ca e singurul care a ridicat mana și rămâne șocat și indignat de faptul ca prietenii lui au ales sa îl 'trădeze ' .

- Deci rămâne stabilit , îl sunam și stabilim o întâlnire , mâine seara , adică sâmbătă . Acontinua Alec.

- Okay, cine îl suna ? întreabă Ethan .

- Îl sun eu . Mergem la Demons . replic serioasă și ușor îngândurată.

- Ești sigura ? ma întreabă Carter .

-Da. O pot face .

Iau telefonul și îl apelez pe Sin . Inima îmi bătea de 10 ori mai repede iar mâinile începusera sa îmi tremure . Mariano mi-a prins mana și m-a oprit din a face ture de birou . Când credeam ca tonurile de apel se vor termina , i-am auzit vocea lui Sin pe cealaltă parte .

- Kate ? întreabă surprins

- Chiar eu. Am discutat si am hotărât sa ne întâlnim cu tine , la Demons , mâine seara , de la 8. spun clar dar nu apuc sa continui ca schimba conversatia pe FaceTime . Îl văd și e exact cum mi-l aminteam . Brunet si misterios , cu paharul de Jack.

- Ăla e Stephen in spate ? întreabă mirat .

- Da. De ce ai schimbat pe face time? îl întreb și ma abțin sa nu îmi dau ochii peste cap .

- Voiam sa te văd și sa ma vezi și tu când îți spun ca trebuie sa vorbesc și ceva cu tine in particular , când ne vom vedea .

- Okay? Trebuie sa închid acum .

Închid apelul și ma întorc spre băieții mei care se uitau mandri la mine .

- Nu o sa plang , promit ! zic zâmbind

- Pai , se pare ca mâine avem întâlnire de afaceri ! zice Carter care vine sa ma imbratiseze .

- Sunt mândru de tine prințesa . îmi replica Mariano care ma ia și el in brațe .

- Acum hai toți la sport ! țipă Arron la noi și ne dam ochii peste cap când vedem ca scoate de sub tricou fluierul .

- Dacă sufli din ăla , o sa ți-l bag pe gat . îl amenință Mariano și ne urmează .

- Tu unde mergi ? îl întreb .

- La sport . Nu avem sport ? Cum altfel sa îmi fac prezentarea decât in maieu și pantaloni de trening ? îmi replica zâmbind arogant spre mine .

- Sa te văd broscoiule cât de rezistent mai ești . ii replic artagoasa .

- Sa vedem cat rezisti domnișoara . îmi continu el jocul .

- Ma subestimati domnule director și diriginte . zâmbesc ușor pervers către el și pornesc înaintea lor .

Hei dragilor , îmi pare nespus de rau ca nu am postat mai devreme și îmi cer scuze pentru capitolul acesta dacă este prea banal. Ma revansez in următorul cu puțină acțiune .
Îmi cer d-asemenea scuze pentru eventualele greșeli și cuvinte pe care probabil Autocorectorul le-a modificat fără sa îmi dau seama .
Va mulțumesc pentru view-uri și pentru voturi . Va rog sa îmi lăsați in comm părerile voastre . Pe mine ma ajuta foarte mult sa știu ce va place , și ce nu.

Huuuuugs!!!

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

9.9K 1.4K 71
Un nou început pentru Saddam, departe de viața lui Juno. Într-un loc în care se simte singur deși e înconjurat de familie, nimic nu se simte cum ar t...
41.2K 2.4K 43
Seokjin, Taehyung, Jimin și Hoseok lucrează intr-un club de noapte,ca strippãri, asa, ajungand prieteni foarte buni. Namjoon,Yoongi, JungKook și...
180K 10.2K 64
Dragoste la prima vedere. Ar suna a clișeu, dar numai inima știe ce simte. După o scurtă călătorie la Roma, și o noapte pierdută prin cluburi, de d...
243K 14K 32
Seria "Inima de înger". Volumul II "Vreau s-o faci sa sufere. Sa simtă durerea si agonia. Zdrobestei inima si las-o sa se scalde in propriile lacrim...