MASSİMO (+18)

gamzeispahaa

56.1K 2.5K 270

Bu öyle bir yangın ki biz seninle yanmadan ben gecenin sabahın da senin teninde soluklanmadan sönmeyecek.. Еще

Yunan Tanrısı
MASSİMO
Boyun Eğiş
Babam
Zorba Adam
Köle
Mia
Gerçek Yüz
Kızıl
Kalbin Sesi
Kıvılcım
Prens
Hayal Kırıklığı
Nişan
Gözyaşı

Taciz

3.7K 115 3
gamzeispahaa

Helllo ben geldimmm oy yorum oranı okumaya göre çok düşük lütfen herkes okuduktan sonra yıldıza bassın ❣️

Mia kendini zor bir şekilde toplayıp kırıkları almak için eğildiğinde MASSİMO kızın yanına gelip kolundan tutup yukarıya kaldırdı.

“Sen dokunma bir yerini kesersin.”

Mia’nın yüzü resmen bembeyaz olmuştu neden böyle olduğunu MASSİMO anlamamıştı.

“İyi misin Mia yüzün bembeyaz oldu?“

Mia derin bir nefes aldı sadece başını salladı. O anda telefon sesi  odada yankılanmıştı . MASSİMO telefonu çıkardığında arayan kişiyi gördüğünde direkt dışarı doğru çıkmıştı. MASSİMO’nun dışarı çıktığını gören Mia'nın bedeni korku ile titredi oda bir an önce odadan çıkmak için arkasını döndüğünde zarif bileğini tutulup çekildiğinde Mia’nın göğüsü adamın göğsüne değdi.

“Nereye böyle selam sabah yok?”

Genç kız bileğini adamdan çekmek için zorlasada bırakmıyordu.

“Bırak beni sayın MASSİMO gelecek.”

“Demek kuzenimin asistanı oldun.”

Kızı kendine doğru çekip o güzel kokusunu içine çekti.

“Bırak!”

Mia tokat atmak için diğer elini de kaldırınca adam fütursuz gücünü kızın üstünde kullanmaya çekinmedi.

“Sakın! Bana bunu en son yaptığında başına ne gelmişti hatırla güzel Miam.”

Mia’nın göz bebekleri korku ile titredi. Adam ne kadar korktuğunu anlamıştı. Sonra yaklaşıp kızın o güzel kokusunu içine çekti.

“Hala o saflık bakire kokun duruyor.”

Mia’nın gözleri dolu dolu olmuştu. Korkuyordu çünkü karşısında bir insan yoktu bir şeytan vardı. Sonra adam bir an kendisini bırakıp oturduğunda kapıda aynı zamanda açılmıştı. MASSİMO içeriye girdiğinde Mia zar zor kendini toplamıştı. Bir anlık her şeyi bağırıp anlatmak istedi genç kız ama sonra olanları anlatsa ne olacaktı ki tabiki de kuzenine inanacaktı o kimdi diye düşündü.

“Mia iyi misin?”

“İ-iyiyim efendim çıkabilir miyim?”

MASSİMO hissetmişti kızın korkusunun kokusunu almıştı sadece başını salladı. Mia da bir anlık kendini odadan zar zor biçimde  atmıştı. Bedeni zangır zangır titriyordu. Nasıl olurdu. Bu adam nasıl onun kuzeni olurdu o yüzden her iş başvurusu yaptığında onun önüne geçiyordu gücü bu adamdan geliyordu. Ama çalıştığı süre boyunca tek bir kelime dahi duymamıştı MASSİMO hakkında şimdi ise duyduğu için buraya gelmiş boy gösterisi yapıyordu kendince resmen.

“Tanrım bana yardım et ne olur ben ne yapacağım karşımda bir insan yok şeytan var.”

Mia biliyordu bu adam istediğini almadan onun peşini bırakmayacaktı. En sonunda kapı açıldığında ikili el sıkıştı sonra adam Mia’ya doğru bakıp göz kırpmıştı Mia’nın sanki o anda midesi bulanmıştı ne yapacağını bilememişti.

“Tekrardan görüşmek üzere kuzen.”

Bu aslına Mia’ya karşı bir mesajdı genç kız da mesajı almıştı zaten MASSİMO kıza baktığında nedense yüzünde şu zamana kadar görmediği bir korku vardı. Bunun sebebini öğrenmek istiyordu. Çünkü tanıdığı kız kimseye kolay kolay papuç bırakmazdı.

“ Mia bugün şirkette olmayacağım sende izinlisin git dinlen.”

Mia için bu büyük bir fırsattı ama yine de adamın iş planını da düşünmeliydi.

“Ama programınız.”

“İptal et hepsini.”

Mia başını salladı. MASSİMO ise içeriye girip birkaç dakika sonra odadan çıkmıştı. Sonra genç kızın programdaki görüşmelerin hepsini tek tek arayıp iptal ettiğini gördü. Genç kız telefonu kapattığında konuştu.

“Hadi gel seni de eve bırakayım.”

“B-ben babama gideceğim.”

MASSİMO birkaç saniye durdu.

“Tamam hadi gel bırakayım.”

Mia ne kadar gitmek istemese de mecburen başını salladı. Çantasını alıp onunla beraber asansöre bindi. Kalbi o kadar hızlı atıyordu ki sanki kalp krizi geçirecek gibi hissediyordu. Derin derin nefesler almaya başladığında bir anlık asansör durdu. Ve ışıklar kesilmişti. Mia’nın bir anlık dudaklarında kısa bir çığlık çıkmıştı. Hayır hayır bu haldeyken bide asansör de kalamazdı.

“Mia sakin ol.”

MASSİMO kızı kendine doğru çeksede Mia’nın ilk kez yaşadığı panik atak krizi başlamıştı. Sanki bir kafese kapatılmış gibi hissediyordu bedeni o kadar titremeye başlamıştı ki MASSİMO’nun dediklerini hiçbir şekilde duymuyordu en sonunda yere doğru çömeldiğinde ellerini önündeki düğmelere götürdü. Onları açmak istiyordu sanki biri bedenini sıkı sıkıya tutuyordu nefes almasına izin vermiyordu. İlk önce nefes alması lazımdı Mia’nın MASSİMO kızın beyaz teninin daha beyaz olduğunu gördüğünde sakin olan tavrı gitmişti çünkü kız gözlerinin önünde panik atak krizi geçiriyordu. Mia hem ağlayıp hem de başka bir aksandan bir şeyler söylüyordu. MASSİMO asansör içinde konuşan adama bir anda bağırdı.

“Şu siktiğimin asansörünü hemen çalıştırın!”

Bu ses adamları daha çok paniğe kaptırmıştı. MASSİMO kolay kolay bağırmazdı sesini yükselttiğini kimse kolay kolay duymazdı ama şu anda resmen şirket inlemişti.

“Bana bak Mia.”

Kızın güzel yüzünü avuçlarının arasına alıp kendine doğru çevirmişti. Mia ağlamaktan bulanık gören gözleri adamın gri gözleri ile karşı karşıya gelince sanki o anda o kafeste aradığı ışığı bulmuş gibiydi.

“Derin bir nefes alacaksın tamam mı bak burada yalnız değilsin ben senin yanındayım.”

Mia sanki adamın orada olduğunu hissetmek için elini göğsüne koymuştu. Elleri o kadar titriyordu ki  bir sıtmaya yakalanmış gibiydi.

“Hadi güzelim al derin derin nefesler.”

Mia adamın dediği gibi derin derin nefesler almaya başladığında o kafes ortadan kalkmaya başladı. Bedeni zangır zangır titriyordu. Adama biraz daha sokulduğunda MASSİMO ellerini kızın yüzünden çekip  ince belini kavradığı gibi oturduğu yerden kucağına çekmişti. Mia ise sanki bir sığınak bulmuş gibi gözlerini yavaş yavaş kapatmaya başlıyordu. O kadar yorulmuş hissediyordu ki sanki bu liman onun ömrü boyunca aradığı o limanın ta kendisiydi. MASSİMO’nun elleri kızın terden sırılsıklam olmuş saçlarına gitti. Normalde çok titiz olan adam asla kadından iğrenmemiş tam tersi onu biraz daha bedenine çekip sıkı sıkıya kitlemişti. Asansörün ışıkları yandığında adam kızın durumunun daha kötü olduğunu anlamıştı bembeyaz olan göğüsünü tırnakları ile çizmişti. Nedense adamın içi acımıştı. Asansör çalışmaya başladığında genç adam ceketini çıkarıp kızın üstüne örtmüş beyaz güzel tenini kimsenin görmesini istememişti. Sonra ayağa kalktığında kızın derin bir uykuda olduğunu anlamıştı. Asansör kapısı açıldığında ise hemen hemen şirkette ki tüm üst yöneticiler adamı dışarıda bekliyordu. Adamın kucağında ki kızı görenlerin hepsi şaşırmıştı. Hatta danışmandaki kızın dudakları şaşkınca açılmıştı. Nasıl olur diye düşündü.

MASSİMO’nun gözleri direk bu işlerle ilgilenen yöneticisine değdi.

“Bunun hesabını kendi kendine kes.” Demişti.

Bu MASSİMO’nun dünyasında ne demek istediği az çok belliydi. Yani istifa etmesini söylemişti. Ona göre bu hatanın affı olunmazdı.

Çoğu kişinin bakışlarına aldırmadan kız kucağında şirketten çıkmıştı. Mia kollarında sanki bir kuş gibi titriyordu. Ne oldu da bu kız bir anda böyle oldu anlamamıştı genç adam arabasına geldiğinde kızı direk ön koltuğa yavaşça bindirdi. Oda arabaya binmişti. Direk onu ilk götürdüğü evine götürmüştü hala kızın derin bir şekilde uyuduğunu görünce tekrardan kucağına almıştı. Eve girdiğinde genç kızı yatağına bırakmıştı eli o güzel yüzüne gitti saçlarını geriye attı. Sonra üstündeki o dar gömleği üstünden çıkardı.

“Bu dar gömleğin içinde zaten nefes alman bir mucize.”

Diye kendi kendine söylediğinde kızın anlık göğüsleri gözlerine değdiğinde başını direkt diğer tarafa çevirdi.

“Yok bu kadın benim imtihanım.”

Topuklu ayakkabılarını çıkarıp dolaptan kendinin olduğu bir tişört alıp kızın üstüne geçirdi. Sonra eteği çıkarmaya başladığında istemsizce elleri kalçasına gitmişti.

“Siktir iyice liseli ergenler gibi oldum.”

Kendi kendine söylenmeye devam derken bir yandan da kızın üstünü giyindirmişti. Sonra üstüne pikeyi örtüp yatak odasından dışarı çıktı. Bir süre sonra içeriye girdiğinde adam gördüğü manzara karşısında derin bir şekilde yutkundu. Genç kız üstündeki pikeyi atmış yan bir şekilde döndüğü için tişört kalçalarının üstünde duruyordu.

“Ehh ama siktir!”

Mia massimo'yu derittecek gibi asdfs

Bölüm nasıldı?

Neler olacak ilerleyen bölümlerde?

Продолжить чтение

Вам также понравится

192K 10.6K 37
Şanlıurfa ☞ Muğla 0546****; Fotoğraf* 0546****; Belli ki bu yoldan yürümüşsün... 0546****; Yoksa etraf böyle çiçeklenmezdi. İlsu; Var öyle marifet...
6.2M 270K 61
Her şey abimin düğününde beğendiğim çocuk yerine abimin arkadaşının numarasını almakla başladı. Liya; ANALAR NELER DOĞURUYOR Liya; KAYNANAM ABARTMIŞ...
56.1K 3.2K 24
Savcı ve asker hikayesidir aynı zamanda bir gerçek aile hikayesidir kitabıma bir şans verin lütfen
94K 8.8K 17
Uyku ile uyanıklık arasında gezindiğim o ince çizgide yatağın bana ait olmayan kısmı çöktü yavaşça. Ardımdaki beden sanki üşümemi istemez gibi yorgan...