Capul mafiei - Prima parte

Von schimbari

49.5K 1.7K 128

Aerul rece părea ca-mi biciuie pielea goală a picioarelor, iar zgomotul bătăilor inimii mele era atat de pute... Mehr

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Autor
20
21
23
Capul mafiei - A doua parte
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

19

1.2K 38 4
Von schimbari

Alexa
###
Reușisem! Scăpasem! Rasul meu pleca din adâncul sufletului. Cumva reușisem sa ies de pe proprietatea lui Cris fără ca el sa-si dea seama! Fără ca nimeni sa-si dea seama.

Pădurea se deschidea in fata si știam ca nu am mult timp. Frigul de afara ma făcea sa tremur incontrolabil iar rochia de seara din mătase nu ma ajuta absolut deloc, ba din potriva, făcea frigul sa se simtă si mai tare.

- Alexa! Tuna vocea lui Cris. Alexa, nu poți fugi!

Vocea lui se auzi in depărtare , dincolo de gardul înalt de piatra . Am început sa alerg pe cărarea din fata mea abea văzând pe unde cald. Simteam ca-mi ard plămânii din cauza frigului ; un zgomot venit din spatele meu ma făcu sa sprintez si mai tare. Lipsa mea de mișcare din ultimele zile spunându-si clar cuvântul. Mușchii îmi ardeau si era atât de greu sa alerg. Atât de greu încât aveam senzația ca cineva ma trage înapoi.

Aerul rece părea ca-mi biciuie pielea goala a picioarelor, iar zgomotul bătăilor inimii mele era atat de puternic încât îmi spărgea timpanul. Multumita adrenalinei eram încă in stare sa alerg , nu îndeajuns de repede incat sa ma îndepărtez de el.

- Alexa!

Vocea lui puternica răsuna cu ecou printre copacii uscați. Era prea întuneric ca sa pot vedea ceva , dar după ce auzeam îmi dădeam cu ușurintă seama ca era foarte aproape. Undeva in fata mea se zarea o lumina.

"Bingo! Dacă reușeam sa ies din pădure aveam o șansa sa găsesc pe cineva care sa ma ajute.
"Sa ma ajute?...Cine sa ma ajute pe mine?"
- Alexa! Oprește-te! Nu ai unde sa fugi!

Nu aveam unde sau la cine, însă învățasem in viața asta ca speranța moare întotdeauna ultima.
Nu aveam sa accepta asta!
Nu aveam sa accept ca fusesem vândută de singura persoana ce se presupunea ca are grija de mine si nu aveam sa accept sa stau lângă un criminal!

In timp ce îmi spuneam asta cu hotărâre piciorul meu se prinse intr-o creanga si pur si simplu am zburat aterizând pe burta pe pământul rece.
Răsuflarea mi se opri pentru câteva secunde din cauza impactului apoi am încercat sa ma ridic insa fata îmi fu acoperită de o batista.

- Ești a mea, pricepi?

Au fost ultimele cuvinte auzite înainte ca ochii mei sa se închidă si sa nu mai simt nimic.

###

M-am trezit brusc, cu o tresărire puternica si o durere amara in suflet. Nu ma durea moartea lui, nu ma durea faptul ca cerusem moartea lui....ma durea durerea mamei. Ma salvase pe mine si se aruncase ea  in fata cruzimii lui doar ca sa moara mai târziu. Cu cât ma gândeam la asta mai mult cu atât durerea se ascuțea si dacă sufletul ar putea sângera al meu era o blata de sânge acum. As fi vrut sa văd balta lăsat de sângele lui ca sa simt câtuși de puțin ca-mi razbunasem  mama.

Eu ! Eu cea care a fugit atât de astfel de viața! Eu cea ce-i condamna pe toți criminali ! Eu am ajuns sa cer ca propriul meu tata sa fie ucis. Si deșii era tragic îmi părea ca a scăpat prea ușor. Trebuia sa se chinuie, trebuia sa treacă prin durerea mamei, prin depresia si coșmarurile ei! Trebuia sa-si ceara iertarea mergând in genunchi. Setea mea de răzbunare era atât de puternica încât dacă as fi avut cadavrul lui in fata as fi fost in stare sa-l lovesc cu putere. Poate simte ceva! Poate suferă așa cum merita!

Lumina puternica ce venea de afara îmi spunea ca dormisem de ceva vreme, iar mâna din jurul taliei mele îmi spunea ca nu eram singura. Cris era aici iar respirația lui regulata se lovea de ceafa mea. Faptul ca era lângă mine ma făcea sa ma gândesc la visul avut. Subconștientul meu probabil încă încerca sa fuga de el. La ce bun? Eram la fel acum...doi criminali. Încă unu lucru ce-l aveam in comun.

M-am răsucit ajungând pe spate apoi încă o data ca sa fiu cu fata la el. Dormea liniștit, si îmi părea atât de bine pentru ca-i puteam absorbi trăsăturile frumoase ale fetei. Un bărbat extrem de frumos si sexi. Nu am stat sa ma gândesc prea mult pentru a-mi lipii încet buzele de ale lui. Nu se mișca însă trase puternic aer pe nas făcându-ma sa zâmbesc. L-am mai sarutat încă o data, de data asta prinzând-ui buza inferioară între ale mele.

Ofta lung departandu-si încet buzele . Mâna lui se incorda in jurul taliei mele tragandu-ma mai aproape de el si îmi raspunse la sărut. Mi-am plimbat limba pe buza lui cerând permisiunea iar el nu ezita sa mi-o dea. I-am găsit limba strecurându-mi mâna pe sub tricoul lui , atingându-i abdomenul bine lucrat si coborând in jos către betelia pantalonilor săi. Îi simteam erecția pe piciorul meu  si mi-am făcut înțeleasă  intenția coborând-mi buzele pa baza gâtului sau , apoi in jos pe piept. Zâmbi lăsându-se pe spate ceea ce-mi convenea de minune.

M-am lăsat sa alunec pe lenjeria fina trăgând pantalonii lui in jos , își ridica soldurile ajutându-ma sa-l dezbrac. I-am privit pentru câteva momentul penisul gros si erect l-am apucat strângându-l încet dar ferm in mâna si trăgând pielea fina in jos. Venele lui erau încordate semn ca era cât se poate de excitat. Mi-am pus limba la baza acestuia urcând pana la vârf si lăsând-o o dara de saliva . Mușchii lui se încordată iar penisul ii pulsa nerăbdător. Mi-am plimbat mâna mai hotărâtă pe lungimea lui Folosindu-mi vârful limbii pentru a-i umezi vârful. Un "Ah!" Se auzi din pieptul lui iar asta ma excita la culme. Am deschis gura prinzându-l in interior si l-am lăsat sa alunece înăuntru pana ce am simțit ca ma înec. Mâna lui îmi prinse parul Ținându-ma acolo. Își împinse soldurile ajungând mai adânc in gâtul meu si diafragma mea se incorda. Ma trase de par in sus dându-mi voie sa respir. L-am lăsat sa ia controlul mâna lui ghidandu-mi capul si gura in Timp ce mainile mele se băteau cu nasturii blugilor mei. Aveam nevoie sa-l simt in mine mai mult decât îmi puteam imagina.

I-am îndepărtat mâna din parul meu si i-am prins penisul continund sa-l masez apoi mi-am mutat buzele mai jos , la baza lui lingându-l si sugand pielea moale.

- Ahh!! Gemu el ridicându-si capul de pe perna si privindu-ma cu admiratie.

M-am ridica iar el reacționa mai rapid decât ma așteptăm. Ma apuca de solduri si-mi ghida picioarele in jurul lui apoi îmi trase peste cap bluza după care ma ridica ghidându-ma in jos. Nu m-am obosit sa o iau încet , eram mult prea uda si dornica. Am alunecat pe lungimea lui cu putere gemand amândoi la unison. Cu o mâna îmi prinse una din fese , iar cu cealaltă îmi apuca parul trăgând-mi capul pe spate. Am început sa ma mișca înainte si înapoi rapid si apăsat. La fiecare mișcare sânii mei atingeau pieptul lui , iar penisul mare pulsa in mine. Buzele lui îmi atacau pielea sensibilă a gâtului coborând pe sânii mei. Mi-am trecut o mâna între noi ajungând la clitul meu si masându-l rapid. Ma opri brusc si am deschis ochii frustrata însă am dat de privirea lui înfometată.

- Ce e?

- Sh...încet.

Mâna lui îmi ghida soldurile in fata lent apoi in spate , mișcarea era atât de dulce ca ma făcea sa-mi dau ochii peste cap. Mâinile lui coborau pe spatele meu mângâiau-mi delicat pielea apoi pe fund, pe picioare făcându-ma sa gem de plăcere. Fiecare atingere era un val de excitare, si îmi doream sa ma strângă mai tare.

- Strânge-mă! Am cerut respirând neregulat.

Priveam in ochii lui topindu-ma iar mâinile lui se incordara pe pielea mea strângând , aproape masandu-ma. Îmi mișcam degetele peste intimitatea mea in același ritm cu soldurile si puteam sa simt cum plăcerea mi se strânge in capul pieptului gata sa explodeze. Mi-am prins un sfârc in mâna dandu-mi gâtul pe spate si închizând ochii. Buzele mele se deschisera iar  gemetele orgasmului meu umpleau camera. Atât de dulce si satisfăcător încât tremuram pana in vârful degetelor de la picioare.

- Ești superba când îți dai drumul!

- Mmm...n-ai terminat cu mine! L-am acuzat eu zâmbind.

- Cine ți-a spus ca ai terminat?

Se răsuci rapid ajungând deasupra mea. In timp ce ma săruta cu pasiune îmi ridica mâinile deasupra capului si i-am înconjurat talia cu picioarele. Nu pierdu timpul si incepu sa se simte in mine adânc si rapid . Cu fiecare mișcare bazinul meu se ridica întâlnind-ul. Îmi elibera buzele doar sa-mi prindă lobul urechii între ale lui si ma musca al dracu de sexi.  Mari ritul făcându-ma sa gem puternic iar al doilea orgasm veni in același timp cu al lui. Puteam sa simt cum se eliberează in mine si nu mai voim sa se termine. Buzele lui le găsira pe ale mele in timp ce Mișcările încetineau pana ce se oprira. Rămase in mine chiar si după ce rupse Sărutul așezându-si capul la baza Gândului meu. Mi-am eliberat mâinile din strânsoare lui îmbrățișându-i umerii lati abea atunci se lasă sa alunece din mine. Simteam cum lichidul curge din mine pe lenjeria patului si era mizeria din care nu simteam nevoie sa ies orice ar fi.

- Neața! Îmi spuse si am putut simții zâmbetul din vocea lui.

- Neața!

Sa-i simt greutatea peste corpul meu era atât de plăcut încât atunci când se lasă pe o parte încercând sa ma elibereze  l-am tras nemulțumita înapoi.

- Trebuie sa vorbi! Spuse râzând.

- Putem vorbi si așa.

Își ridica capul si se rezema in coate deasupra mea privindu-ma in ochi.

- Cum ești?

- Bine...

- Ma așteptăm la altceva, sincer sa fiu.

- Hm! La ce ?

Zâmbi Crispat facandu-ma sa rad.

- Înțeleg! La țipete si urlete, nu?

- Dap!

- Nu am de ce! Nu e ceva ce ai făcut tu...dacă as tipa la cineva as tipa la mine! Tu doar mi-ai dat ce am vrut!

- Si totuși...

- Si totuși! L-am intrerupt eu. Trebuia sa ma lași sa văd.

Se încruntă la expresia mea probabil plină de ura fata de animalul ce murise seara trecută.

- Tu nu ești așa...

Mi-am îndulcit privirea mângâindu-i obrajii cu degetel.

- Știu...ce o sa se întâmple acum?

- O sa poți sa pleci dacă...

- Nu la asta ma refer! Am spus eu repede.

- Atunci?

- Ce o sa se întâmple cu corpul lui...ce o sa faci cu el?

Ma privi suspicios apoi ofta lung probabil încercând sa înțeleagă ce e in neregula cu mine.

- L-au îngropat deja băieții!

- Unde?

- Vrei sa mergi cu flori?

- Vreu sa torn gaz acolo si sa ard totul! Am spus lăsând toată ura mea sa iasă.

Se ridica brusc in genunchi si m-am ridicat si eu stand in fata lui si privindu-l cu hotărâre in ochi. O umbra ii strabatu fata apoi nega.

- Ce ? Am cerut cu frustrare.

- Vorbește doar durerea...tu nu poți fi așa.

- Nu ma Cunoști , Cris!

- Poate ca nu! Dar in timpul asta am văzut cata bunătate ai in tine! Vorbește doar durerea acum si îmi pare nespus de bine ca nu te-am lăsat sa vezi cum moare!

Ma enervau vorbele lui. Atât de tare încât lacrimi mari începură sa-mi cada pe obraji.

- Aveam nevoie sa văd! Voiam sa văd cum se chinuie! Vroiam sa sufere! A fost prea rapid! Merita mult mai rău pentru tot ce a făcut! Pentru toate nopțile in care adormeam plângând, pentru toată bătaia îndurata de mama , pentru astea! Am spus întorcându-ma si dezvăluind cicatricile de pe spate. Durerea se citea pe fata lui când le văzu si își trecu degetele peste ele lăsând dure calde pe pielea mea.

- Mama a mai rămas o data gravida, a bătut-o atât de tare încât a pierdut copilul, in fata mea! Pe covor! A avortat si nici nu a avut mila îndeajuns încât o trimită la spital deșii l-am implorat. M-a ars cu țigarea doar pentru ca i se răcise cafeaua! Era in stare sa ma dea unor jeguri sa ma violeze! Tatăl meu, realizezi!? Mama a murit din cauza lui! Mi-a luat toată Copilăria! Mi-a luat mama...

Mâinile lui se înfășurara in jurul meu in ciuda faptului ca ma luptam sa le indepartez. Tremuram si plangeam in hohote.

- M-m-meri-ta! Am spus printre sughițuri! Merita atât de rău...

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

43.7K 3.1K 27
EL este unul dintre cei mai mari traficanți de droguri și arme ai statului american. EA este fosta lui iubită. Amândoi se cunosc încă de pe timpul fa...
30.4K 969 32
Clarissa Ruenys este unica fiică a familiei Ruenys.Tatal ei,Felix Ruenys,este căpetenia mafiei elvețiene. Fata sa nascut într-o familie unde a avea t...
311K 10.3K 37
Anna este confundata cu prietena ei Amna de către un mafiot spaniol care vrea sa îi facă rău și o răpește crezând că așa îl va putea răzbună pe frate...
152K 9.8K 41
Viața lui Scarlet pare perfectă. Este o femeie frumoasă, face parte dintr-o familie înstărită și este logodită cu moștenitorul unui mic imperiu, un b...