Véletlen szerelem

Door Halcsi

2.7K 144 2

17 éves korom óta van egy saját cégem. A csapatommal azzal foglalkozunk, hogy reklámokban illetve filmekben... Meer

1.Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész

2. Rész

222 10 0
Door Halcsi

Lando Norris

1 hónapja terveztem már az új mintát, úgyhogy egy ütős reklámot szerettem volna csinálni a bemutatására. Max bedopta az ötletet, mivel nekünk nincs megfelelő kocsink és kellékeink a reklámhoz, ezért hívjunk meg egy csapatot, akik tudnak ebben segíteni. Abban biztosak voltunk, hogy profi driftelést szeretnénk látni, ezért egy jó céget kellett találnunk. Ezt a feladatot Max-re kellett bíznom, mivel nekem egy csomó dolgom volt a McLaren-nel. Miután Max megtalálta a megfelelő céget a feladatra, megbeszéltük velük az időpontot és a helyszínt a forgatásra. Hétfő reggel kimentünk a terepre, vittünk ki vizet, sátrat és egy csomó forgatáshoz szükséges cuccot, illetve nyilván az új mintás termékeket. Vártunk egy darabig, majd egyszer csak megláttunk egy hatalmas kamiont beparkolni  a messzebb lévő parkolóba. Nem láttam hányan ültek benne de a sofőr elég jól vezetett, elsőre sikerült pontosan beparkolnia. Az anyósról kiszállt egy lány, majd felvette a napszemüvegét és elkezdett felénk sétálni. Kicsit furcsáltam, hogy a sofőr a kamionba maradt és nem szállt ki a lánnyal együtt.

-Jó napot, Ruby Evans vagyok!- Köszönt nekünk, majd mindenkivel kezet fogott.

-Ezek szerint nem magával beszéltem.- Fordult Max a nő felé.

-Így van, nem én vagyok a főnök, de ne aggódjon, ő is itt van!- Válaszolt kedvesen.- Egyébként maga lenne az itteni főnök?

-Én vagyok!- Szóltam közbe.- Ha megfelel maguknak, akkor kezdenénk.- Nem akartam bunkó lenni ,de nekem még dolgom volt a csapatnál.

-Természetesen!- Mosolygott egyet, majd a kamion felé intett. És amit ezek után láttam, azt sose fogom elfelejteni. Kiszállt a kamionból egy nő, közepesen hosszú barna haja volt, arcát nem láttam a napszemüveg miatt, kb 167 cm lehetett. Volt rajta egy fekete spagettipántos trikó és egy fekete baggy jeans egy fehér nike cipővel. A kinézete és emellett a járása is nagyon magabiztos volt.

Hátrasétált a kamion végéhez és kinyitotta a rakterét. A másik oldalról előkerült egy csávó, szintén ilyen stílusú szettben, napszemüveget viselt és egy baseball sapkát. Odasétált a lány mellé egy cigivel a szájában, majd mikor megérkezett mellé, a nő intett a kamion felé és a csávó bemászott a rakodótérbe. A fekete ruhás lány lehajtott két rámpát, hogy az autóval le lehessen tolatni. Eközben Ruby elindult feléjük.

-Ha nem ő a főnök, akkor mégis melyik az? Jó lenne vele beszélnem, nem valamelyik alkalmazottjával.- Súgtam Max fülébe.

-Hát biztos nem a faszi, mert én egy Emily nevű lánnyal beszéltem.

-Tehát akkor a sofőr az. De akkor miért nem ő jött ide?- Értetlenkedtem, de senki nem figyelt, mindnki el volt foglalva az autóval.

A nő vagyis Emily kezdett lassan hátrálni és közben jelzett a kezével a csávónak, hogy jöhet. Majd megláttuk a kocsit.

Egy Nissan Skyline GTR r34 tolatott ki, matt fehér színben. Kiszállt a sofőr és nem törődve semmivel, elindult Ruby felé miközben az égbe dobta a kocsikulcsot.Eközben Emily full komolyan elindult a kamion felé, majd amikor a repülő kulcshoz ért, elkapta és továbbment. Ruby és a csávó elindult felénk, mi pedig csak tátott szájjal néztük őket. Elkezdtünk beszélgetni de engem jobban érdekelt volna Emily, aki éppen a teherautó ajtajait csukta be és két hatalmas utazótáskát cipelt az autóhoz.

-Tesó, szerintem ezek elég profik. Nagy durván nyomják ezek, mint valami maffia.- Súgta a fülembe Max, amire én csak egy hatalmasat nevettem. Miután észbekaptunk a nagy nevetésből, arra lettünk figyelmesek, hogy Emily előttünk áll.

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

2.9K 204 29
Mémek , viccek és sok sok nevetés ! #180 - humor 23/02/26 #8 - nevetés 23/02/26 #32 - sebastianvettel 23/02/26 #11 - nevetés 23/03/11 #58 - sebasti...
5.1K 225 16
Ez egy kicsit vadabb történet lesz mint a többi 2okos gaystory! A sztori kettő húszéves fiúról szól akikről már szinte biztos hogy hallottatok, ugya...
5.4K 323 9
𝓛iliana 𝓦right pontosan tudja, milyen a gyász. Két évvel ezelőtt egy hirtelen jött betegség miatt elveszítte a legjobb barátnőjét, azóta pedig nem...
108K 3.5K 67
Nem is tudom, hogy találkozhattam akkor ott vele. Érettségi előtt 3 héttel. De akkor ott elfelejtettem mindent ami valaha stresszel töltött el. Vol...