Collide//Charles Leclerc

De stepqnkhq

7.6K 342 22

„ Doufám že víš že i když to nevyhraješ budeš pro mě i tak mistrem světa . " Mais

Carmen
Sure thing
Freak
Religion
White Mustang
Salvatore
Lucky Ones
Body Electric
Lust for life
Ride
Bartender
West Coast
Change
Burning Desire

Money Power Glory

469 17 0
De stepqnkhq

Úspěšně jsme po několika hodinách dorazili do Bahrajnu . Na letišti už na nás čekalo auto , které nás odvezlo na hotel a které budeme na těch pět dní používat . Mimochodem to auto i tu autopůjčovnu jsem vybírala já , první manažerská věc kterou mě Charles nechal udělat . Bahrajn se mi zatím celkem líbil . Když jsme projížděli městem působilo to fakt hezky . Ovšem to se nedá říct o příjezdu k hotelu .
Udělalo se mi úzko když jsem uviděla řadu lidí v červených tričkách u vstupu do našeho hotelu .
„ Tifosi . " Zamumlal Charles a začal mávat z okna . Díky bohu že umím Italsky , aspoň se ho nebudu muset ptát na překlad .
„ Stejně nechápu jak mohli vědět že budeme zrovna tady . " Řekla jsem když jsme vystupovali z auta .
„ Asi to bude tím jak jsem tady minulý týden byl na testování aut . " Řekl když jsme vystupovali z auta . Víte co udělají tifosi když z auta vystoupí Charles Leclerc ? Začnou ječet , dost ječet . Přesně na tohle jsem připravená nebyla , i když je to dost jasné .
„ Andreo vezmeš nám kufry dovnitř , my se tady chvíli zdržíme . " Kývnul hlavou za sebe na dav lidí . Díky bohu tam stála aspoň ochranka , která lidi udržovala v lajně .
My ? " Zeptala jsem se Charlese .
„ Tak samozřejmě , jsi moje manažerka Stef . " Usmál se na mě a vyndal poslední věci z auta .
„ Co na to říkáš ? " Zeptal se mě Charles a podíval se ty všechny lidi .
„ Já nevím , moje introvertní já nadšené moc není . "
„ Ty jsi introvert a děláš manažera ? To mi moc nejde do sebe . " Nasadil si sluneční brýle .
„ V tom případě to třeba ber jako dovolenou se mnou . " Usmál se a šel k davu lidí .
Zbožňují ho . Všichni . Cítím se vedle něho tak mizerně . Má všechno . Kdo by nechtěl vozit se ve Ferrari , mít práci snů a pokaždé když vyjde ven z domu fotit se nebo dávat autogramy fanouškům ? To bych chtěla i já kdybych byla extrovert . Když jsem ho tak chvíli pozorovala , přemýšlela jsem co se mu honí hlavou . Na co asi myslí ?
„ Stef ! " Vyjekl Charles a rukou naznačil že bych měla jít za ním . Vzpamatovala jsem se a přišla k němu .
„ Hele já si být introvertem nevybrala , a ta představa o dovolené to je dost klišé . " Řekla jsem dost potichu . Chtěla jsem aby to zaslechl jen Charles a nikdo jiný . Ruka mu jezdila po papíře , myslím že polovina těch podpisů ani nevypadá jako jeho podpis .
Klišé ? Proč myslíš ? " Podíval se na mě .
„ Tak já nevím třeba kvůli tomu že na tebe doma čeká Charlotte . " Po téhle větě se jen na mě podíval , neřekl ani slovo . Podepsal poslední kšiltovku a rychlým krokem šel do hotelu . Šla jsem hned za ním snažila jsem se přijít na to co špatně jsem řekla . Mluvila jsem na něho , snažila jsem se ho zastavit . Chtěla jsem aby něco řekl ale místo toho si vzal kufry a odešel k sobě na pokoj .
„ Pořádně se vyspi , zítra to bude náročné . " Usmál se na mě Andrea ještě před tím než odešel za Charlesem .

Continue lendo

Você também vai gostar

116K 5.7K 86
Lord Voldemort byl poražen a kouzelnické společenství se postupně vzpamatovává z následků války. Draco Malfoy, byť nedobrovolně, stál na straně poraž...
8.7K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
337K 5.5K 26
Často přemýšlím nad tím, jaké by to bylo, kdybychom se nikdy nepotkali. Dost často. Vlastně pořád. Byla jsem jen obyčejná holka bez potencionálu, kte...
11.7K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...