Szívedig Látva

Da aranyosgaluska

6.1K 122 3

Maya Anderson egy átlagos tinilány, míg meg nem ismeri Aiden Haynest, aki már az első nap felforgatja az élet... Altro

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Szereplők
11.
12.
13.
14.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
...

15.

186 3 0
Da aranyosgaluska

- Ugyan már, én mentem bele- mosolyogtam rá, majd picit meg próbáltam lelket emelni belé.- Na, gyere szupersztár, csináljunk egy képet amitől mindenki elájul - fogtam meg a kezét és felrántottam. Aiden elmosolyodott, majd az egyik ujjával megbökte az orrom.
- Szupersztár?
- Ühüm, az vagy nem?
- A legnagyobb
- Azért ne túloz- suttogtam mosolyogva, majd átvettem a telefont.
Úgy 40 percet szendvedtünk, amikor egy képre rábólintottunk. Átküldte nekem, majd egyszerre posztoltuk, a másikat megjelölve a képen.

                      My love 🤍

Egyből jöttek a likekok, plussz nálam a követések. Eddig 436 követőm volt, de most már 995. És szerintem lesz ez több is.
Aiden nagyon sóhajtott, majd ledobta a telefonját az ágyamra, majd megragadta a derekam és magához rántott, mire fel néztem a szemébe.
Aiden mosolyogva kivette a kezemből a telefont, majd azt is lerakta az ágyra.
Néztem ahogy végig mér, majd újra a szemembe néz.
- Menjünk el valahová - suttogta, mire kirázott a hideg, amit sajnos ő is észrevett. Elvigyorodott, és felhúzta a jobb szemöldökét.- Máris imádsz?
- Álmodban
- Ugyan, csak valld be
- Aiden nincs semmi érzelmem felőled!
- Szóval - hajolt közelebb - Ha most megcsókollak, akkor az nem jelentene semmit?- suttogta egészen közel a számhoz.
- Nem, mivel úgy 3 napja ismerjük egymást
- És?- hajolt az arcomhoz, majd nyomott rá egy puszit.
- Elmegyünk moziba- súgta a fülembe, amitől újra kirázott a hideg. Aiden csak felnevetett.
- Meglátnak az emberek
- Hogy milyen gyönyörű vagy?
- Aiden, mi van veled? Nincs itt senki, nem kell játszani hogy szeretjük egymást- toltam el magamtól zavartan, mire mosolyogva nézett.
- Nem viseled el a bókokat?
- Nem fognak elrabolni?
- Mi van?
- A rajongók
- Van testőröm- húzott vissza magához- De én magam töröm el annak az embernek a kezét, aki hozzád mer érni- súgta, majd egy apró puszit nyomott a szám mellé. Kikészít! Mi van vele meg velem?
- Ugye tudod, hogy való életben nem vagyunk együtt
- Ezt miért kell mindig felhoznod?- kérdezte, majd mosolyogva a füléhez emelte a csörgő telefont. De amint megláttam a tokját, elsápadtam. Az az én telefonom.
- Igen?- szólt bele, mire oda kaptam, hogy elvegyem tőle, de elhúzta a kezét.
Istenem, remélem valamelyik fiú az.- Nem most nem tud beszélni, nagyon el van foglalva. Igen. Ahogy mondja. Aiden Haynes. Igen, az énekes. Ühüm. A barátja vagyok. Igen, olyan. Igen. Ez természetes. Nagyon szeretem a lányát- bólintott, mire elkerekedett a szemem. Ez az apámmal beszél!- Igen, igen. Jaj dehogy! Jól van. Igen. Viszlát!- tette le nevetgélve, mire csípőre tett kézzel álltam előtte.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

87.6K 3.9K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
51.7K 2.8K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
112K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
194K 6.1K 46
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...