Αντίγραφο Του Εαυτού Σου. /JJ...

Autorstwa 6Kar6Ma6

1.4K 261 53

Park Jimin. Ένας omega πατέρας που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του με μόνη χαρά τον γιό του. Τι θα... Więcej

Ξεκαθάρισμα~
Preview
/1|
/2|
/3|
/5|
/6|
epistrefoume dinamika~
/7|
/8|
/9|
/10|
/11|
/12|
/13\
/14|
/15|
/16|
/17|
:(

/4|

72 15 4
Autorstwa 6Kar6Ma6

''-μπισκότο....'' Ολοκληρώνει άβολα την πρόταση του και στάθηκε όρθιος δίπλα στον K.Kim. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να κοιτάει τον Jungkook ο οποίος τον κοιτούσε πισω.

''Επιτέλους Jimin! Νόμιζα θα πέθαινα της πείνας.'' Ο K.Kim άρπαξε το σακουλάκι από τα χέρια του Jimin τρομάζοντας τον με κατάληξη να τον διακόψει απο τις έντονες ματιές που έδινε με τον Jungkook.

Τότε ήταν που ο πανικός άρχισε. Γαμώτο, σκατά, σκατά, σκατά. Τι στο διάολο κάνει αυτός εδώ;

Ο Jimin κοίταξε τριγύρω από το τραπέζι και είδε ότι το μόνο άτομο που υπήρχε δίπλα στον Jungkook ήταν ένας εκλεπτυσμένος άντρας με γυαλιά και άσπρο ζιβάγκο.

Ένιωθε πολύ άβολα και αποφάσισε να φύγει οπότε έκανε μια μικρή υπόκλιση και πήγε να βγει έξω από το δωμάτιο μέχρι που μια φωνή τον σταμάτησε.

''Περίμενε!'' Η απελπισμένη φωνή του Jungkook γέμισε το δωμάτιο.

Το χέρι του Jimin πάγωσε πάνω στο χερούλι της πόρτας και γύρισε αργά να τον κοιτάξει. ο K.Kim και το άλλο αγόρι κοιτούσαν τον Jungkook έκπληκτοι .

''uh..'' ο Jungkook καθάρισε τον λαιμό του και ξανά μίλησε. '' Είναι ένα από τα μοντέλα σας αυτός K.Kim;'' Ρώτησε αναφερόμενος στον Jimin.

Ο K.Kim κρατούσε παγωμένος το μπισκότο του και γέλασε. Ο Jimin γύρισε εντελώς το σώμα του και κοίταξε το πίσω μέρος του κεφαλιού του K.Kim. Εκείνος αφήνει το μπισκότο του πάνω στο γραφείο και βάζει την σοβαρη business φάτσα του. ''Όχι K.Jeon, ο Jimin είναι ο προσωπικός βοηθός μου, αλλά θα θέλατε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από τα μοντέλα μας;'' Λέει το αφεντικό προσπαθώντας να παραμείνει κομψός και ευγενικός αλλά ο Jimin είδε τα τρεμάμενα γόνατα του που φαινόταν να ηταν ακόμα αγχωμένος .

Ο Jungkook επίσης πίσω στο επίσημο ύφος του, κούνησε καταφατικά το κεφάλι του σύντομα και συνέχισε να κοιτάει τον Jimin. Ο K.Kim φώναξε τον βοηθό του να πλησιάσει και εκείνος περπάτησε προσεκτικά προς αυτόν.

''Jimin-ah, μπορείς να δείξεις τα μοντέλα και τις δουλειές τους στο Ipad σου;''

''Φυσικά'' Λέει γρήγορα και φεύγει από το δωμάτιο.

Τι στο διάολο. Τι κάνει αυτός εδώ; ugh!! Εσύ και η ηλίθια φάτσα σου.

Έτρεξε ελαφρά πίσω στο meeting room μαζί με όλες τις πληροφορίες για τα μοντέλα και περπάτησε αργά προς τον Jungkook και του έδωσε το tablet. Εκείνος προσπάθησε να δει στα μάτια του Jimin αλλά ο Jimin αρνιόταν να τον κοιτάξει και πήγε δίπλα στον K.Kim . Κοιτούσε οπουδήποτε αλλού εκτός τον Jungkook.

'' Σκρόλαρε προς τα πάνω για να δεις το επόμενο μοντέλο και πάτα πάνω στην φωτογραφία για περισσότερες πληροφορίες.... Τώρα K.Jeon ποια είναι η ειδική περίσταση για το περιοδικό;'' Ρωτάει το αφεντικό του Jimin χωρίς να έχει πειράξει ακόμα το μπισκότο του.

Ο Jungkook σήκωσε το βλέμμα του από την οθόνη και Κοιτάει τον Jimin πριν κοιτάξει τον K.Kim ανέκφραστα.

''Τον άλλον μήνα θα είναι τα 21α γενέθλια μου και ο πατέρας μου θέλει να με παντρέψει το συντομότερο...'' Απαντάει με μια απαλή, αλλά σταθερή φωνή.

Ο Jimin έπαιζε με το δαχτυλίδι του γυρίζοντας το γύρο στο μικρό δαχτυλάκι του ενώ σκεφτόταν την απάντηση του.

Ο Jungkook είχε ωριμάσει. Η φωνή του είχε γίνει πιο βαριά και το σώμα του ακόμα πιο φουσκωτό. Τα χείλη του κρέμασαν όταν κοίταξε την πρώην αγάπη του ξανά. Γιατί να παντρευτεί από αυτή την ηλικία;

''Αα, κατάλαβα...Λοιπόν, πείτε μου άμα έχετε κάποιο πρόβλημα ή κάποιο έτοιμα και εγώ ευχάριστος θα σας βοηθήσω.'' Ο K.Kim φαίνεται να έχει χαλαρώσει γιατί τα γόνατα του είχαν σταματήσει να τρέμουν.

Ο Jungkook κούνησε καταφατικά το κεφάλι του και έτριψε το πηγούνι του όσο κοιτούσε το tablet . Τα μαύρα φρύδια του ενώθηκαν μεταξύ τους συγκεντρωμένα κάτι που του θύμισαν τον Jihyun. Όχι, όχι, Jimin. Πρέπει να μείνεις μακριά του. Σωστά.

''Jimin-ah, μπορείς να πας να συνεχίσεις με εκείνα τα τηλέφωνα. Θα σε πάρω άμα χρειαστώ τίποτα.'' Λέει με χαλαρό χαμόγελο και ο Jimin είναι ελεύθερος να φύγει από εκεί.

Ο Jungkook σήκωσε το κεφάλι του αλλά μόλις το έκανε ο jimin είχε βγεί ήδη από το δωμάτιο και έκλεισε προσεκτικά την πόρτα.

Ο Jimin στέκεται έξω από το δωμάτιο για λίγα λεπτά με στηριγμένο το κεφάλι πάνω στην πόρτα. Ο Jungkook είναι εδώ... Αφήνει μια τρεμάμενη ανάσα και ανασσένει πρώτου ισιώσει τους ώμους του και περπατήσει μακριά. "Γαμώ την ζωή μου", σκέφτεται.

////////////////////////////////

''Τι εννοείς δεν θα πας;'' Ο Τaehyung φώναξε μέσα από το τηλέφωνο.

O Jimin έκανε μια ενοχλημένη φάτσα και απομάκρυνε το κινητό από το αυτί του . Περίμενε τον φίλο του να τελειώσει από το ατελείωτο κράξιμο ενώ περπατούσε προς το διαμέρισμα του με έναν κοιμισμένο Jihyun στα χέρια του και έναν πονοκέφαλο που φαινόταν να πλησιαζει .

Όταν ο Taehyung μάλλον ηρέμησε, έβαλε το κινητό πάλι πίσω στο αυτί του και γκρίνιαξε.

''Κοίτα Tae! Δεν μπορώ. Δεν θέλω να βάλω τον Jin Hyung να τον προσέχει ξανά όσο εμείς παρτάρουμε. Νιώθω άσχημα..'' Απάντησε ξεφυσόντας στο τέλος και ένιωσε την μικρή μυτούλα του Jihyun να ακουμπάει στον λαιμό του.

Έτριψε κυκλικά και απαλά την μέση του γιού του με τον αντίχειρα του και φίλησε τα μαλλιά του δυο φορές.

''Είναι εντάξει, ο Jin Hyung τον αγαπάει μέχρι θανάτου. Μην τα καταστρέφεις όλα πάντα και κοίταξε να πηδηχτς με κανέναν σήμερα. Το σώμαμα σου είναι στερυμένο .'' Ο Taehyung ξεφύσηξε χωρίς να τα παρατήσει.

O Jimin κουνάει το κεφάλι του ενώ προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος του. Ο Taehyung είναι πλουσιόπαιδο playboy που μπορεί να παρτάρει αμέτρητες ώρες και να λέει οτι σκέφτεται χωρίς να τον νοιάζει η περίσταση. Ο omega τον συμπάθησε κατευθείαν όταν τον γνώρισε γιατί του θύμιζε πως ήταν μικρός, αλλά με λιγότερα νεύρα.

''Είχα μια μεγάλη μέρα σήμερα tae..'' ο Jimin μουρμούρισε όσο περπατούσε μέσα στο διαμέρισμα και άφησε τα πράγματα του στην θέση τους.

''Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να πας, Jimin! Πες μου, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε πήδηξαν;''

''....''

''Ακριβώς. Δεν χρειάζεται καν να πηδηχτείς απλά έλα για κάνα δυο-τρια ποτάκια και μετά φύγε εντάξει; Ανησυχώ για την κοινωνική σου ζωή. Νομίζω τρομάζεις τους ανθρώπους με το bitch face σου.'' Γέλασε και φαντάστικε την ανέκφραστη φάτσα του Jimin.

Ο Jimin αφήνει τον Jihyun και του δίνει φιλάκια στο μέτωπο.

Δεν τον είχε αφήσει με τον Jin από τότε που ήταν 1ος....Όταν ο taehyung τον ανάγκασε να πάει σε πάρτι και κατέληξαν να επιστρέψουν νωρίς επειδή ο Jihyun δεν σταματούσε να κλαίει. ο Jin ήταν έτοιμος να κλάψει και αυτός όταν τους είδε να μπαίνουν στο διαμέρισμα.

Άφησε ένα μικρό γελάκι στην ανάμνηση.

''Εντάξει. Μόνο και μόνο επειδή χρειάζομαι να πιω!''. Ο Jimin επιτέλους συμφωνεί. Η μέρα του ήταν ήδη υπερβολική με τον Jungkook να εμφανίζεται από το πουθενά και σχεδόν να δώσει στον Jimin έφραγμα.

''Είδες chim;Μπορείς να σταματήσεις να γίνεσε μικρό σκατό αν το θες.'' Είπε άτακτα.

''Αχ εσύ-Ναι;Ναιιι;; Πες μου ότι μου το έκλεισες!'' ο Jimin ρώτησε ειρωνευτικά και πέταξε το τηλέφωνο το πάνω στο κρεβάτι. Χασμουρήθηκε ενώ τεντωνόταν και ακούστηκε το ''κρατσ'' που έκανε η μέση του.

''Αχχ..... είμαι αρκετά μεγάλος για αυτό.'' Ξεφύσηξε και κουλουριάστηκε δίπλα στο Jihyun και κοιμήθηκε.

//////////

''Jihyun να είσαι καλό αγόρι με τον Jinnie και μην κλαις πολύ. Ο appa θα είναι σε λιγάκι σπίτι εντάξει- όχι μη με κοιτάς έτσι. '' Είπε ο Jimin με αυστηρή φωνή όταν είδε του Jihyung το κάτω χείλος να έχει ανέβει πάνω από το άλλο και να τρέμει ενώ τον κοιτούσε με γυαλιστερά ματάκια.

Έβαλε τα χέρια στην μέση του και ξεφύσηξε. Κοίταξε τον ανήσυχο Jin και του χαμογέλασε για να τον ηρεμήσει. Ο Jin ήταν ένας εμπιστευτικός φίλος που ήταν επίσης διάσημο μοντέλο, μη τα λέμε μισά.

Πάντα θα έβρισκε ευκαιρία να προσέχει τον μικρό μιας και θέλει να προσπαθήσει να κάνει και αυτός παιδιά με την μεγάλη χρονική σχέση του, Namjoon που προς έκπληξη ο Jimin δεν είχε γνωρίσει ποτε.

'' Ευχαριστώ παρά πολύ hyung. Πραγματικά χρειάζομαι ένα καλό ποτό και όχι κανένα φθηνό κρασί  από κανένα σουπερμάρκετ...'' Είπε ο Jimin ευγνώμων στον φίλο omega ενώ ο Jihyun του έπιασε το χέρι σφιχτά.

'' Αφού ξέρεις δεν με ενοχλεί Jimin. Αγαπώ το μικρό κεφτεδάκι. Δεν αγαπάς και εσύ τον Jin, Jihyunie?'' Ο Jin σούφρωσε χαριτωμένα τα χείλη του και έσκυψε κάτω να κοιτάξει τον μικρό. Το όμορφο πρόσωπο του άλλαξε σε λυπημένο και ο Jimin χαμογέλασε για το πόσο αληθινό φαινόταν.

Ο Jihyun κούνησε καταφατικά το κεφάλι το και έτρεξε στην αγκαλιά του ψηλού omega και ο μεγαλύτερος τύλιξε τα χέρια του γύρο από τον μικρό για να τον σηκωσει στην αγκαλιά του.

''Σε αγαπώ Jinie, μην εισαι λυπημένος .'' Ο Jihyun κοίταξε τον Jin έντονα κάνοντας τον μεγάλο να χαμογελάσει λαμπερά.

''Ωραία, τώρα ο appa πρέπει πραγματικά να φύγει. Μην ανησυχείς θα είναι σύντομα πίσω. Αλλά τώρα ας χτίσουμε ένα κάστρο!'' Ο Jin τον σήκωσε ψηλά και εκείνος άρχισε να γελάει ασταμάτητα.

''Αντίο appa, σε αγαπώ.'' Ο Jihyun τον χαιρέτησε με το χεράκι όσο ο Jimin περπατούσε διακριτικά μακριά τους.

Ο Jimin του έστειλε φιλάκια στον αέρα και βγήκε έξω στον ψυχρό αέρα φορώντας μόνο φόρμα και την ξεχειλωμένη μπλούζα  που έκανε εκτεθειμένο τον ώμο του να φαίνεται το κοίταξε και- Περίμενε. Τι ειναι αυτο; Λεκες απο πατατακια;.

Αδιαφόρησε. Είναι VIP έτσι κ'αλλιώς τέλος πάντων.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

940K 70.6K 56
-Ρε γαμωτο ακουσε με ... -Δεν εχω να ακουσω τιποτα! ..ειπες ή δεν ειπες ψεματα; -Ειπα αλλα δεν το ειπα για κακο.. -Μπορεις να φυγεις μακρυα μου ;.. ...
142K 9.4K 92
Μην κρίνεις το βιβλίο απ'τον τίτλο:) Δεν θα κάνω spoiler, βάλτο στην βιβλιοθήκη σου και πάτα ανάγνωση. Ελπίζω να σου αρέσει:3
106K 5.8K 74
《Τι είναι αυτά ;;》τον ρώτησα με θυμό και έδειξα τις πιπιλιές που έχει στον λαιμό του. 《Με απάτησες;;》τον ρώτησα με ένταση στην φωνή μου Με κοίταξε μ...
8.3K 472 22
Όταν του αποκάλυψε η Θεοφανω τον πραγματικό λόγο που η γυναίκα του αυτοκτόνησε, έπεσε από τα σύννεφα. Όμως η ζωή του επιφύλασσε μεγαλύτερες εκπλήξεις...