*

4 0 0
                                    

  aşk aslında sadece birine duyulan bağlılık ve sevgi deniyor  öyle mi? nasılda tanıdım seni nasılda bağlandım sana ama kolay mı her şey? aşk kolay mı?veya aşktan  vazgeçmek. aslında aşkla ilgili olan hiçbir şey kolay değildi. nasıl mı anlamıştım.deneyerek,aşık olarak,vazgeçemeyerek,canım acıya acıya denemiştim. aşk benim yaşadığım gibiydi belkide. küçük bir çocuk gibiydim,seni severken .sanki sende benim en iyi oyun arkadaşımdın. ve biz bir oyun oynuyorduk  AŞK OYUNU ben o oyunda yere düştüm işte.sen ise orada korkup kaçtın. nedenini sorduğumda ise seni üzmekten korktum dedin bu geçerli bir neden miydi. düşünce canım acımayacak mı sandın? evet acıdı ama beni bırakıp gitmeseydin sadece acıyan canım olacaktı şimdi ise kalbim acıyor.  

yıllar önce birinden hoşlanan bir kız varmış. kızın gözü bir zamanlar o çocuktan başka kimseyi görmüyormuş. ona göre dünya ondan ibaretmiş. yani o öyle sanıyormuş. ondan başka kimseden hoşlanamayacakmış gibi hissediyormuş. o çocuk ise ona karşı sadece arkadaşça hissediyormuş belkide bu kızın kaderi oydu sevdiği kişilerin arkadaşça hissetmeleri. bir gün kız ile arkadaşı camın önünde otururken bir çocuk gelmiş bu çocuk: kızın sevdiği çocuğun arkadaşıymış. gelir gelmez kızın arkadaşına sorduğu ilk soru "bu kız kim?" olmuş. o günden sonra çocuk sürekli ona bu kız demiş. kız ise sadece her dediğinde gülmüş. kız aslında hep gülüyormuş. ona göre gülmek bir tür güçlülükmüş.  bazılarına ise saçmalık. bu kız gerçekten güçlümüymüş peki . korkularıyla yüzleşmeyi bilecek kadar güçlü, bir o kadar yalnız kalmaktan korkan. bir o kadarda güçlü olmak için yalnız kalmayı kafasında kuran fakat asla denemeye cesaret edemeyen biriymiş. peki ne mi olmuş herkesin başına geldiği gibi bu kızında başına geldikleri tabi ki hemen gelmemiş başına. o sırada bir sürü anı yaşamış. anıları neler miymiş? 

eski konuştuklarımızı pek hatırlamıyorum o yüzden bana kırılma olur mu? biliyor musun aslında yazmaktan çok korkmuştum. yeniden aşık olacaktım sana yeniden o çukura düşecektim her yazdığımda sonra düşündüm ki . ben o çukurun en dibindeydim daha ne kadar bata bilirdim. daha ne kadar seni düşünmeden duracaktım zaten . en azından yazarak içimdekileri dökebiliyorum. bu kız inat ederse her şeyi yapardı onu tanıyan herkes bilirdi .ve inat etmişti o çocuktan hoşlanmıyordu artık. peki ne mi olmuştu? sadece hayatında arkadaşlığa yer verme kararı almıştı. peki kararını tutabilecek miydi? onu sadece zaman gösterecekti.  o sırada bu kız diyen çocukla arkadaş olmuştu.  bu kız hoşlandığı çocukla ilgili her şeyi ona anlatıyordu. bu kızın hayatı normale dönmüştü tekrardan. eskisi kadar mutlu biri olmuştu. veya o normale döndüğünü sanıyordu. zaten tüm suç yanlış şeyleri gerçek sanmak değil midir? hangimiz gerçek aşkımızı bulduk şu ana kadar, aşkta sadece acı çektik. aşk ise  biri için gözü kapalı ateşe atlamak ve o ateşte canının yanması belkide. önce kendinizi yalnız sanarsınız aşkta fakat aşkınız gerçekse bir bakarsınız o kişide yanınızda sizinle beraber o ateşte yanar. çünkü gerçek aşk bunu gerektirir. aşk tek kişinin acı çekmesi değildir. eğer bir aşkta tek kişi acı çekiyorsa o gerçek aşk değildir zaten. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bu KızWhere stories live. Discover now