🔥Postavy od @Toffee119🔥

50 6 2
                                    


Omlouvám se za špatnou kvalitu obrázků:(


Jméno: Aurulius

Věk/Postavení: velitel, 6 let

Smečka: Calm Pack

Pohlaví: on

Povaha: nelítostný a ledově klidný. Velmi moudrý. Smečka ho poslouchá a váží si ho. Hodně přísný a nesnáší, když někdo neplní jeho rozkazy. K ostatním smečkám nese vysokou nenávist. Má rád jen tu svou.

Schopnost: ovládá vítr a všechno s ním souvislé. Někdy i vzduch. Dokáže vytvořit hurikán či tornádo. Tuto schopnost používá především ve válkách.

Ship: chce někdo?

Něco o: miluje války. Připadá mu, jako by jeho smečka byla ta nejsilnější. Možná to je i pravda. Nemá moc dobrou povahu. Měl sourozence a o jeho minulosti moc nemluví. Byl totiž snad to nejslabější lišče z vrhu a jeho matka zemřela hned po tom, co se narodil. Jeho otec byl krutý a věnoval se jenom válkám. Jmenonoval se Centar. Nechtěl se o něho starat, měl šrám přes oko. Neustále mu připomínal, jak je slabí. Nikdo ze smečky si to snad ani nepamatuje. Maximálně nějací starší. Teď je z něho krutý vůdce. Ke své smečce se tak zlé ale nechová.

Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jméno: Felicia

Věk/postavení: válečnice, 1,5 roku

Smečka: Wild Pack

Pohlaví: ona

Povaha: bývá celkem milá a hodná. Někdy kamarádská, záleží jakou má náladu. Bývá dost náladová, ale častěji hodná. Je ale i hodně drzá a paličatá, když se jí něco nelíbí, nebojí se to dát na jevo, i když to zrovna není to nejlepší řešení. Nikdo jí nic nenamluví nebo nezmění její názor. Je taková, jaká je a vždycky bude. Má velký smysl pro humor, někdy baví celou smečku, i když to není zrovna vhodné a velitel je někdy s toho dost vytočený. Tropí všelijaké lumpárny a průšvihy.

Schopnost: ovládá oheň, dokáže cokoliv máchnutím ocasu zapálit, podpálit atd. Už hodněkrát s tím měla u velitele problém, když mu podpálila doupě.

Ship: zatím nemá, chce.

Něco o: její teta je ze Storm Pack, hodně lišek o tom neví a ona se to snaží skrývat. Je to jedna z mála příbuzných, které má a neustále jí chodí navštěvovat. Jednoduše se s toho vždy vyvlíkne, když jí někdy načape. Její teta se jmenuje Gracia.

Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jméno: Gracia

Věk/Postavení: válečnice, 5 let

Smečka: Storm Pack

Pohlaví: ona

Povaha: je milá a hodná. Také hodně spolehlivá, laskavá, statečná, optimistická, trochu humoristická a velmi pracovitá, soběstačná a skromná. Jen málo kdy se rozzlobí. Udrží si vždy svůj názor, ale ráda si poslechne i názory druhých.

Schopnost: čte myšlenky a dokáže si s někým povídat ve snu.

Ship: Light tail, snowstar_leader1

Něco o: má neteř ve Wild Pack se kterou se tajně setkává v lese. Je ráda, vždy, když za ní přijde. Nemá moc ráda války, ale bojuje výborně stejně jako loví. Svou magii používá jen k dobrým věcem. Její neteř je Felicia.

Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hidden words [DOTS]Where stories live. Discover now