2

30 3 0
                                    

Açıkçası sizden beğenmenizi beklemiyorum sadece eğleniyorum..

Sizi seviyorum...Olmayan okuyucularım...

Yağmur: anladım

Alper: Neyi anladın acaba?

Yağmur: Bilmem.

Alper: lyjıhdmvkcvwıotglsşdtremfeşvgıoyıhşdvg

Yağmur: O nasıl random lan?

Yağmur: Neyse benim işim var İnşAllah dönene kadar ölmezsin.

Alper: Görüşürüz öküz anonim.

Telefonumu kapattım, sıranın üzerine uzandım. O an sınıfın kapısından içeri Alper girdi.

Yanıma geldi.

"Kanka biri bana mesaj attı."dedi. yanıma oturdu ama sanki benim kalbimin sesini duyabilirdi."Eee kanka ne yapalım? Hayırlı olsun."dedim.ne hayırlı olsunu ya aptal mıyım ben? Evet diyorum bu soruya.

Sıramın üstündeki sütü alıp açtım içmeye başladım. Acaba birşey mi vardı? Rahatsız olmuştu kesin.

" Ama ben başkasını seviyorum"dedi. nE. Öksürmeye başladım. Alper sırtıma vurmaya başladı. Nasıl başkasını sevebilirdi ki? Bunca zamandır yanında ben ve Gözde olurdu.

"Kim ki o kız?" dedim sakince söylediğim cümle ile kendimi tebrik etmek istedim. Bana bakmıyordu çünkü utanıyordu. Böyle yapar utandığında. Bu çok güzeldi. Bu görüntü harikaydı. Ama niye utandığı aklıma gelince kendime sinirlendim bu kadar kolay yumuşamamam lazımdı.

"Söyleyemem. Kimse bilmiyor."dedi. Üzülmüştüm. Benden bile saklamıştı. Evet onu seviyor olabilirdim ama asla onun sevdiği birine kötü söz söyleyemem bu benim hakkım değildi ki hem.

"Sen bilirsin mecnun ama bence birine söyle hem içinde kalmasın. Kız da eminim ki doğru biridir. Ona onu sevdiğini söyle bence o da seni sevecektir umarım." dedim. Ayağa kalkıp kapının yanındaki çöp kutusuna ilerledim. Sütü cöpe atıp dışarı çıktım.

Onun için hiç ağlamamıştım ve ağlamam da öyle insanları da hiç sevmem. Birini seviyor olabilirsiniz ama onun için ağlamak cidden hiç çözümü olmayan dertler de ağlamalı insan. Ağlamak o kadar kolay değildir özellikle benim için.
(Bunu ota boka ağlayan biri yazıyor)

Tuvalete girdim elimi yıkayıp dışarı çıktım. Kantine doğru ilerledim. Süt içmek istiyordum. Üç tane süt alıp banklardan birine oturdum. Gözde kapıdan çıkarken görünce elimi kaldırdım. Sadece kaldırdım. Sallamadım. O da beni gördü. Yanıma oturdu.

"Ne oldu almışsın sütleri dertleşiyorsunuz herhalde."dedi yanıma otururken. Dertleşmiyordum sadece hüzünlüyken süt içmeyi seviyorum.

"Alper birini seviyormuş. Attığım mesajdan sonra yanıma geldi. Böyle söyledi. Sence kimi seviyor."derken Elimdeki ikinci sütü açtım.

"Ciddi misin?" o şakınca bana bakarken ben sütümü içiyordum. Rahat biriydim. Ben ne yapabilirdim ki o başkasını seviyorsa.

"Sınıfa gidelim. Akşam siz bize gelin. Hem Alper kimi seviyor öğreniriz. Çok heyecanlıyım." derken ki halim ve söylediklerimin alakasız olduğunu farkedince kendime göz devirdim.

###

Şuan markette Alper ile almamız gerekenlere bakıyorduk. Abim evden çıkmamı istemişti. Selin ile yalnız kalmak için bizi de markete göndermişti.

Şerefsiz.

Aldığım çikolataları market arabasına koydum. Çikolatalı sütleri olduğu bölüme ilerledim. 8 tane çikolatalı süt aldıktan sonra market arabasına koydum.

Alper'i yanıma doğru hevesle geldiğini görünce sakin kalmaya çalışarak önüme gelen şeylerden birini alıp içindekiler bölümünü okumaya başladım. Bir yazıyı okuyunca sakinleşiyordum. "Kanka market arabasıyla dışarıda fotoğraf çekilelim mi? Lütfen, bak çok istiyorum."dedi ellerini önünde birleştirip yalvarmaya başladı.

" Kimliğin yanında mı? Yoksa kaçırmam bak." Dedim kimliğinin yanında olduğunu söyleyince kasaya doğru ilerledik.

Kasada akdıklarımızın parasını ödeyince kimliğimizi verip arabanın olduğu yere doğru ilerledik. Alper arabaya aldıklarımızı yerleştirince markete geri döndük. Dışarıda saat geç olduğu için kimse yoktu. İçeride çekilmek daha iyiydi.

Markete girdim görevlilerden kimliği aldık ve alışveriş yapar gibi dolaşmaya başladık. Önümüzden bir kadın gelince fotpafımızı çekmesini istedik. Arabanın içine oturdum ve yüzümü kapattım.

Alper çekildiğimiz  fotoğrafı attı bende Gözde ile çekildiğimiz bir fotoğrafla beraber attım.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

       Selinderler: +EnGözde +AlperReis                 Market arabası serisi

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

       Selinderler: +EnGözde +AlperReis
                Market arabası serisi

      +EnGözde: Bizde kaçırıldınız diye mutlu olmuştuk.
      +AklıSelim: Yine kurtulamadık.

       +AlperReis: Yine mükemmeliz be
       +Selinderler: Her zaman ki halimiz
     
    

Öküz AnonimimΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα