Mulțumesc!

199 7 2
                                    

   Vă mulțumesc pentru că mi-ați citit cartea. Sper că v-a plăcut! Este cea mai complexă creație a mea și lucrez de aproape doi ani la ea.

   Eu scriam pe Wattpad tot felul de alte povestiri, dorind doar să procurez popularitate, fiindcă îmi doream să public această carte în librării și visam numai la lucruri mari, dar am realizat că totul începe de la lucruri mici și că nu trebuie să fii ceea ce vrea o comunitate dacă nu este ceea ce vrei tu. Mă refer la faptul că eu scriam povești de iubire între copii mai mari decât mine sau chiar între adulți, deși nu era ceea ce voiam cu adevărat. Eu îmi doream decât să o văd pe Alice a mea cum se maturizează, cât de curajoasă este și cât de inteligentă este pentru un copil. O admir atât de mult! Poate tind și eu să fiu precum ea.

   De asemenea, am vrut să accentuez că iubirea nu are vârstă și că prima dragoste se simte la vârsta gimnaziului. Este atât de simplă și de frumoasă, atât de inocentă!

   Nu sunt o persoană foarte sentimentală sau romantică, dar sper că am reușit să vă introduc în lumea mea, să vă împărtășesc pasiunea mea pentru SF și pentru călătorie, pentru povești dramatice sau pentru descoperirea adevărului.

   Dacă v-a plăcut, puteți să mă votați sau să îmi scrieți în comentarii. Dacă mai sunt greșeli gramaticale, vă rog, să îmi spuneți! Accept criticile cu mare drag.

   Poate că într-o zi voi publica cu adevărat această poveste, dar mi-am dat seama că totul necesită timp, iar viața este lungă. Cine știe, poate vom avea parte chiar de o continuare!

   Vreau să menționez și playlist-ul de melodii care m-a inspirat atât de mult:


Radioactive-Imagine Dragons;


Ocean Eyes-Billie Eilish;


Unstoppable-Sia;


Love(español)-Lana Del Rey;


Bad Liar-Imagine Dragons;


Papaoutai-Stromae;


Happiness is a butterfly-Lana Del Rey;


Home-Bebe Rexha, Machine Gun Kelly &Ambassador X( nu este genul meu, dar mi-a plăcut mesajul);


Don't speak-Gwen Stephany;


Lana Del Rey&Billie Eilish mashup (Summertime Sadness×Everything I wanted);


Love Song-Lana Del Rey;


I forgive you-Sia;


Cherry(español)-Lana Del Rey;


Apologize-One Republic;


The blackest day-Lana Del Rey;


Demons-Imagine Dragons;


She Wolf-Sia;


California-Lana Del Rey;


13 beaches-Lana Del Rey.


Nu sunt în ordine, dar le veți găsi la aproximativ fiecare început de capitol.



Pierdut în lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum