1. Véres nap

130 7 0
                                    

Alyshia vértől csöpögő kézzel nyitott ajtót, belépett, majd lendületből berúgta. Kulcscsomója a nemrég fényezett padlón csattant. Egy letépett férfi fejet tett a konyhában lévő kristály asztal közepére, leül majd elővette naplóját.

̶K̶e̶d̶v̶e̶s̶ Naplóm!

Megint nem bírtam magammal, nálam van a feje annak a pondrónak, aki sértegetett. Le kell higgadnom és be kell illeszkednem. Ígéretet tettem... Holnap mégsem kellene az egyetemre mennem, mert ha beszól valaki akkor mit csinálok? Magamat ismerve vérfürdőt rendezek.

Sokan magasan funkcionált szociopatának tartanak, ami részben igaz is. A lényeg az, hogy változást szeretnék, és nem elkattanva agyvelőben turkálva, érzelem nélkül élni.

Holnap lesz az első napom az egyetemen, ráadásul én hülye az orvosit választottam. Mindenképp vinnem kell magammal egy kis vért, az emberi butaság néha kifordít önmagamból, így talán elviselhetőbb lesz a nap

* * *

Alyshia letette a tollat, a fejre pillantott, amely kisebb vértócsát eresztett maga alá. A vér utáni sóvárgás, már a kezdetek óta kísérti. Szeme alatti erek lüktető tánccal buzdították , hogy nyalja fel a maradékot. A vágyat legyőzve kivitte a maradványt egy vörös kukába, amelyen " S.C.S.V. "*¹ felírat virított. Elment zuhanyozni és lemosta hófehér bőréhez tapadt vért, majd törölközés után lefeküdt gótikus ágyába, amelyet Viktória Királynő kastélyából szállítottak neki 1901-ben.

Alyshia Grey egy New Orleans melletti városban él ElmWood-ban. A hely a múltban történt megmagyarázhatatlan eseményeiről és a felderítettlen gyilkosságokról híres. Szinte már szokatlan, ha nem történik valami misztikus. Lehet ez csupán egy elektromos vihar, tengeri jégcsap, hold szivárvány, tűzörvény, de ami mostanában ismét jellemző, a titokzatos állattámadások. Az FBI nyomozói, szinte az egész várost kihallgatták, de tehetetlenül álltak a gyilkosságokhoz. Bizonyíték és ujjlenyomat híján a halottkém, és az igazságügyi orvosszakértő sem érti mi folyik a városban. A lakosság megnyugtatása érdekében állat támadásnak nyilvánítják az eseteket. Próbálják elkerülni a tömeghisztériát, mivel valószínűleg egy brutális sorozatgyilkos járja az utcákat, esetlen áldozatokra vadászva. Pár nappal ezelőtt egy fiatal házaspár véres tetemét találták meg a közeli Mississippi folyó mentén. A hatóság még azóta sem azonosította az áldozatokat, mivel a testek darabokra voltak tépve, és a koponya rekonstruálás sok időbe telik, a csontok szilánkká törése végett. A jelentés szerint puma vagy medve támadás történt, ezzel az ügyet lezárták, bár mindannyian tudják, hogy itt ennél többről van szó...

* * *

A nap meleg sugarai beragyogták a szobát és fényesen csillantak vissza az ágy felett lévő Bíbor baldachinról. Alyshia felült magához szorította naplóját, majd elolvasott egy rövid részletet, amellyel régi barátja jellemezte őt.

* * *

"Kedves Alyshia

Személyiséged ragyogó, akár a hajnalcsillag , de gyilkos mint a Nadragulya. Istennő vagy egy gyilkos testében, amelyet én teremtettem. Sajnálom, hogy problémáid vannak a vérrel, de ne feledd, megígérted, hogy megtanulod kezelni. Ha bármikor eluralkodna rajtad a gyilkolási vágy, csak olvasd el ezt és emlékezz....

Ölel és csókol - Athan

* * *

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jul 31, 2023 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Alyshia Grey - Átkozott életek (Árnyék királyság I.)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora