51. Another Problem

213 6 0
                                    

Emily's POV:

Een week lang heb ik al een goed gevoel over dit. Over ons. Mijn gezinnetje met Aiden. Sinds dat gebeuren met Leroy ben ik zo voorzichtig, alleen hij garandeert me dat alles veilig is. Ik heb nu eindelijk een gevoel alsof het ook echt veilig is. De hele week helpt Aiden me meer dan ik had verwacht. Ik heb zelfs tijd voor mezelf, maar die besteed ik dan aan werk of lezen. De baby's zijn veel molliger wat ze meteen schattiger maakt. Aiden kan goed met ze spelen en het ziet er schattig uit. Aiden werkt de laatste tijd ook vaak thuis, hij wilt niet te lang van ons vandaan zijn. Van  binnen denk ik dat hij bang is dat ik weer wegga, maar ik ben niet van plan om dat te doen. 

'Wat gaan we morgen doen?' vraagt hij aan me en ik haal mijn schouders op. 'Ik dacht dat de meiden misschien op bezoek konden komen?' vraag ik en hij kijkt me vragend aan. 'Gewoon gezellig.' zeg ik snel en hij komt naast me op het bed liggen. 'Dan ga ik wel met Noah die dingen halen, ik weet alleen niet welke winkels.' zegt hij zenuwachtig en ik moet lachen. 'We zijn er al iets van vijf keer geweest.' zeg ik lachend en hij kijkt me aan. 'Ja, nou. Ik weet het nog steeds niet.' zegt hij verlegen en ik geef hem snel een kus. 'Prenatal.' zeg ik en hij kijkt me vragend aan. 'Zo heet die winkel.' ga ik verder en hij knikt. 'Dan neem ik Noah mee, ik heb hem al een tijdje niet gesproken.' zegt hij en ik knik. 'Goed idee.' zeg ik en ik doe langzaam mijn ogen dicht. Ik hoor hem grinniken en kort daarna voel ik zijn arm om mijn middel. 'Welterusten.' fluistert hij en ik moet automatisch glimlachen. 

Aaliyah POV:

'Waarom negeer je me als ik over Aiden begin?' vraagt Lorenzo aan me en ik zucht diep. 'Omdat ik het niet over hem wil hebben.' zeg ik en hij kijkt me vragend aan. 'Waarom niet?' vraagt Lorenzo en ik leg mijn bord in de vaatwasser. 'Ik mag er niet over praten voor de duizendste keer.' zeg ik en hij loopt de keuken in. 'Emily hoeft er niet achter te komen.' zegt hij om me proberen over te halen. 'Als je me vertrouwt laat je het gaan.' zeg ik en zijn ogen worden groot. 'Denk je dat ik je niet vertrouw?' 'Blijkbaar niet als je je bek er niet over kan houden.' snauw ik naar hem en hij lacht even. 'Je doet moeilijk man.' zegt hij lachend en ik kijk hem aan. 

'Misschien moeten we dan maar pauze houden.' zeg ik en zijn mond valt open. 'Wat? Hoe bedoel je?' vraagt hij en ik kijk hem aan. Hij ziet er gespannen uit, want hij weet dus goed waar ik het over heb. 'Je begrijpt me wel.' zeg ik en hij loopt op me af. Ik blijf staan en wacht tot hij voor me staat. 'Ik ga naar Aiden om hem te vragen.' zegt hij en ik rol met mijn ogen. 'Als je weggaat, weet ik genoeg.' zeg ik en hij zucht diep. 'Doe niet zo dramatisch.' zegt hij en ik hoor de voordeur dichtgaan. Dramatisch.. Ik zucht diep en loop naar de woonkamer, om op de bank te zitten. Mijn telefoon gaan en ik zie dat Emily me belt. Perfecte timing.. 'Hey Aaliyah, wil je vandaag wat doen?' vraagt ze en ik kijk ons huis rond. 'Is goed, hoe laat?' vraag ik en er valt een korte stilte. 'Rond twaalf? Dan ga ik de andere ook vragen.' zegt ze. 'Waar? Bij jou?' 'Ja, gewoon bij mij.' zegt ze vrolijk en ik knik. 'Is goed, ik kom zo.' zeg ik en ik hang op. 

Het ding is, sinds dat Emily me heeft vertelt wat Aiden heeft gezegd en gedaan, blijft Lorenzo klagen over het feit dat ik hem niets heb verteld. Ik heb hem al twintigduizend keer moeten uitleggen waarom, maar hij blijft maar zeiken. Misschien is dit wel wat we nodig hebben. Een korte pauze. Maar misschien ook niet. Ik hoop alleen niet dat hij iets verkeerds gaat doen, want dan ben ik echt klaar met hem. Hopelijk verteld Aiden hem eindelijk wat hij heeft gedaan, dan hoef ik het niet meer geheim te houden. Beter doet hij niks verkeerds.. 

Lorenzo's POV:

Ik heb geluk dat ik Aiden tegenkwam toen hij net weg wou gaan naar het winkelcentrum. 'Waarom zo opeens?' vraagt Noah plagend en ik haal mijn schouders op. 'Ik wou Aiden spreken, maar laat maar.' zeg ik en ze kijken me beide aan. 'Waar is Aaliyah?' vraagt Noah en ik haal mijn schouders op. 'Ik dacht dat ze bij Emily zou zijn, aangezien ze met z'n alle bij mij gaan chillen.' zegt Aiden en ik zucht diep. Ze heeft wel tijd voor haar vriendinnen, maar geen tijd om mij te vertellen waarom ze Aiden zo erg haat?  'Wat moet je halen?' vraag ik, zo kalm mogelijk. 'Babyvoeding en andere dingen.' zegt Aiden en ik knik. 

Not Like Most Love Stories (NL)Место, где живут истории. Откройте их для себя