➰Bölüm 2

78 12 0
                                    

Kötümser ➰2.bölüm

Okula geldiğimizde herkes bize doğru bakıyordu.Acaba dünki partide ne olmuştu.O kadar çok içimiştimki ne olduğunu hatırlamıyordum.Tek hatırladığım birinin bana ''uyan'' diye bağırdığıydı.

''Dünki parti süper oldu baksana herkes bizi konuşuyor.''

Mert bunu dedikten sonra daha da meraklanmıştım.Sınıfa doğru giderken ister istemez patlayan flaşlardan etkileniyordum.İlk defa bizle bu kadar ilgilendiklerini fark ettim.Ve Mert'e sormadan edemedim.

''Dün neler oldu Mert? Hiç birşey hatırlamıyorum tek hatırladığım birinin bana 'Cansel uyan' diye bağırdığı''

''Dün gece neler olmadı ki.'' Bu da ne demekti şimdi.

''E anlat o zaman!'' Çok sinirlenmiştim.Benimle her zaman böyle konuşurdu ve ben her zaman sinir olurdum ama bugün ki durum farklıydı.

''Tamam tamam.Sakin ol! Anlatıyorum. Dün gece iki biradan sonra sarhoş oldun.Sonra Tarık geldi ve sana yavşamaya başladı.'' Daha olanları duymak istemediğimi fark ettim.

''Tamam kes! Gerisini anlatma duymak istemiyorum.''

''Eminmisin?'' Elbette emindim ben ve Tarık en fazla ne olabilirdi.Tamam tamam birden fazla şey olabilirdi.Ama ne yapayım Tarıktı bu ona engel olamazdın o ne isterse alırdı.Bende kokain'in etkisiyle belki...

Ben neler düşünüyordum böyle elbette asla böyle bişey yapmazdım.

Tarık , Duman ve Melisin en yakın arkadaşıydı.Duman ve Melis sevgili ama okulun yarısından fazlası Tarıkla yattıklarını düşünüyo ne de olsa uzun zamandır arkadaşlardı.Ama bu onların arasında beni ilgilendirmez.

Duman herkesin sahip olmayı istediği bir çocuktu.sarı saçları ve yeşil gözleri onun o kaslı vücudunu tamamlıyordu.Kolunda lise 2de yaptırdığı dövme vardı ama çok hoş duruyordu onun dahada erkeksi görünmesini sağlıyordu.

Melis'in ise daha cool bir görüntüsü vardı.Uzun kumra saçları,kahve rengi gözleri ve davranışlarıyla herkesin ilgisini üzerine çekerdi.Duman ve Melis aşırı derecede birbirlerine yakışıyordu.Bunu inkar edemezdim.

Tarık ise sarı saçları , aşırı gelişmiş vücudu ve kahve gözleriyle ben burdayım diyordu.Okulda onunla yatıpta hamile kalmayan kız yoktu.Her gün okulun tuvaletlerinde bir kızın düşük yaptığını görebilirdiniz. Bu inanılmaz derecede iğrenç birşeydi.

''Cansel iyimisin?''

''Ha ! İyiyim ya sadece düşünüyordum''

''Peki. İstersen artık sınıfa girelim.''

''Önce sen gir ben birazdan gelicem.'' Tarığı bulmalıydım.

''Peki nasıl istersen.''

Tarık son sınıf olduğu için onun sınıfı en üstteydi.Ama daha ders başlamamıştı o yüzden sigara içmek için bahçede olduğunu düşündüm.Ve yanılmamıştım , bahçedeydi.

Gördüğüm manzara karşısında şok geçirdim.Mert ve tayfası bahçedeydiler.Az önce Mert sınıfa girmişti kendi gözlerimle görmüştüm.Tarıkta onlarlaydı.

"HEY CANSEL! NEDEN ORDA DİKİLDİĞİNİ SORABİLİRMİYİM?" Tarık bağırana kadar orada dikildiğimin bile farkında değildim.

"Ben..ben , şeyy.."

"Neyse hadi gel!"

Yanına gider gitmez beni çekti ve öptü.

"Sen ne yap.."

"Şişşt ! Dün öyle demiyodun ama."Sinirden ne diyeceğimi bilemedim.Ağzımdan o kelimeler çıktı.

"Ben dün ne olduğunu hatırlamıyorum."

"Sana çıkma teklifi ettiğimi hatırlamıyormusun ve sende öptün ve kabul ettin."

Ben mi yapmıştım.işte bu hiç iyi değildi.Ben ve bir PlayBoy'un sevgilisi olmak.

Ben ne yapmıştım böyle.

Kötümserजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें