Aileler ne biliyor?

69 8 2
                                    

-MELİS-

Sabahın ilk ışıklarıyla kendimi bahçeye attım.Hemen bahçeye güzel bir sofra hazırladım.Annemle baş başa kahvaltı etmek istemişti canım.Güzel bir kahvaltı ettikten sonra annemle Göksu deresinin kenarına attık kendimizi huzur veriyordu burası bize..Annem kolyeyi bana verdiği günden beri hep dua ediyor yanımdan ayrılmamaya dikkat ediyordu sebebini anlamamıştım ama benden habersiz bir şeyler olduğu kesindi...

-DENİZ-

Klasik bir Yılmaz ailesi günü herkes sessiz ve songül beni uyandırmaya gelir... Kalkıp hazırlanmaya başladım hemen sonra kahvaltıya indim babamın yanında yarma gibi bir adam vardı :D ''Kim bu adam ?'' diyen gözlerle baktım babama hemen anladı bakışlarımı ve ''Bu senin yeni koruman'' dedi.Yeni korumam mı? Ne gerek vardı şimdi buna büyüdüm diye babam beni takibe mi almıştı anlamadım ki neyse havalı bir durumdu bence bu yarın ki gazetelerde yazılacakları söylüyorum << Ünlü iş adamı Haydun Yılmaz kızına koruma mı tuttu ? >> yess :DD teşekkür ederim babacımm..

-İDİL-

Kalkıp içkici babama kahvaltısını hazırladım sonrada kendimi sokağa attım.Mahallemizin sevgili delikanlısı gene sokak sokak geziniyordu tam ona bakarken kaldırıma takıldım ve düştüm ama yiğitliğime toz kondurmam hemen toparlandım ve arkama bakmadan devam ettim yürümeye bu arada babamın verdiği kolyeyi 4 yıldır boynumdan çıkarmamıştım...Okula vardığımda kapıda Elçin karşıladı beni ve hemen ''kolyen nerede?" diye sordu olamaz kolyem!!!

-GİZEM-

Babaannemi kaybedeli tam 3 sene olmuştu bana ise sadece ölürken söylediği sözler kalmıştı."Güçlü kal ve kolyeni asla boynundan çıkarma o benim sana verdiğim miras hiç bir şeyden korkma,korkarsan kaybeden sen olursun..."

GİZEMLİ HAYATKde žijí příběhy. Začni objevovat