10 ❤Senden Sonra❤

1.7K 18 8
                                    

zamaneyazar

Kapıyı yumruklayan kocasını duymamak için kulağını eliyle kapatırken gözlerini sımsıkı kapattı. Ağlamak yok diye geçirdi içinden, artık ağlamak yok.

Demir burnundan soluyarak yumruğunu bir kez daha kapıya indirdi. "Nazlı aç şu kapıyı! Aç dedim!"

"Aman Demir oğlum tutti yine damari açmayi işte birak şu caziyi."

Arkasında geldiğinden beri birşeyler geveleyen kayınpederini umursamadan eski ahşap kapıya bir kez daha vurup "Seni almadan gitmem Nazlı ben kırmadan aç şu kapıyı!" diyerek karısına vir kez daha bağırdı.

"Açmıyorum defol git artık! Sevgilinin yanına git! Yarın da sana boşanma davası açıyorum!"

Odadan gelen boğuk sesle iyice deliren Demir tek bir tekme ile kapıyı kolayca kırarak içeri girdiğinde camın kenarında oturan karısının şok olmuş yüzü ile karşılaştı.

Nazlı hızla oturduğu minderden kalkıp şaşkınlıkla kocasının kırdığı kapıya bakarken Demir çoktan yanına gelmiş onu kolundan tutup sürüklemeye başlamıştı bile!

"Bırak kolumu!" diyerek Demir'in elinden kurtulmaya çalışan genç kadın can hıraş bir şekilde adamın elinden kurtulmaya çalışıyordu. "Allah cezanı versin senin! Bırak beni diyorum sana bırak!"

Demir öfkeyle yanan gözlerini karısına çevirerek "Kes sesini!" diye hırladı. Boşanma lafı genç adamı delirtmişti.

Nazlı babasının yanından geçerken "Baba birşey yapsana." diye son bir umut babasına baktı ancak yaşlı adam kenara çekilip damadına yol vermekten başka birşey yapmadı.

"Nefret ediyorum senden duydun mu beni nefret ediyorum!"

"Bende seni canım."

Wattpad Kitap ÖnerileriDove le storie prendono vita. Scoprilo ora