deel 15

140 6 19
                                    

POV Anouk
Volgende dag

Gisteren ben ik weg gelopen. Waarom nou Lara! Ik loop naar onder. "Hey Pap!" Zeg ik. "Hey Anouk." Zegt hij. Ik loop naar buiten. Eindelijk bij mijn oude buurt. Ik loop naar het speeltuin waar ik vroeger zat samen met Amy en Romy. Die weten niet dat ik hier ben. Ik ga naar hun toe. Ik ga naar Amy's huis want Romy was bij Amy aan het slapen. Ik sta voor het huis. Ik loop naar de deur en bel aan. Amy doet de deur open. "ANOUK!!" Schreeuwt ze en ze knuffelt me. Door het geschreeuw is Romy ook gekomen en geeft me een knuffel.

Later op de dag

Na de hele dag met Amy en Romy te hebben gepraat ga ik naar huis. Ik kijk op me mobiel en zie dat is 50 gemiste oproepen heb van Link, 30 van Lisa en 20 van me moeder.

Whatsapp
Privé tussen Link en Anouk

Link🐯: Anouk
Link🐯: ANOUK
Link🐯: Waar ben je we missen je nou ja ik mis je.

Ik krijg een warm gevoel van binnen. Zou hij echt mij missen.

Mama💖: Anouk kom naar huis we missen je.

Zullen ze me echt missen.

Volgende dag

Ik denk dat ik maar naar huis ga. "Pap ik heb besloten om weer terug te gaan naar mama maar ik blijf je wel opzoeken." Zeg ik. "Is goed ik ga je wel heel erg missen hoor." Zegt hij en hij geeft me een knuffel. We stappen in de auto en rijden naar mijn moeder. Als ik bij me moeder ben zeg ik mijn vader gedag en ga ik naar de voordeur. Ik bel aan en me moeder doet open. "Anouk je bent terug. Waar was je?" Vraagt ze en ze geeft me een knuffel. "Ik was naar papa toe gegaan." Zeg ik. "Laat me nooit mee schrikken." Zegt me moeder. "Uh mama is Lara er nog en haar vader?" Vraag ik. "Nee waarom?" Vraagt ze. "Ik ben toch bewusteloos geslagen." Zeg ik. "Ja." Zegt ze. "Lara en Sofie haar vriendin hebben me het ziekenhuis in geslagen." Zeg ik. " Wat!!" Zegt me moeder boos.

Dit nummer is geweldig! Met mij mee van Dagelijkshaadee! Zeker luisteren.


Why? | xLinkTijger  ~voltooid~Kde žijí příběhy. Začni objevovat