Info pro mé sledovatele

8 1 1
                                    

 Ahoj všichni, moc se omlouvám že jsem tak dlouho neaktivní, ale to víte mám moc práce.  Chci se s vámi podělit o mou začínající práci. Začínám psát blog. Ale bude hlavně tak trochu o něčem i jiném než o K-popu a homo či hetero povídkách. Jelikož s tím začínám a ještě nemám tolika sledovatelů nebo pravidelných příznivců byla bych moc ráda kdyby jste mě podpořili teď v novém. Budu dále psát povídky klidně i  na přání, budu dávat různé články něco jako "recenze" daných míst a různých akcí, ale potřebovala bych trochu nakopnout. A proto se teď obracím za vámi. Za těmi kterým se moje dosavadní práce líbila. 

Dále jelikož strašně ráda fotím a fotím kolikrát i hovadinky taky bych je tam chtěla zveřejňovat, stejně tak moje kresby. mám toho v plánu strašně moc, ale to víte bez lidí kteří vám věří to prostě nejde. Ano jsou lidi s vysokým sebevědomím, že řeknou udělají a je to. Ale taky jsou tady lidi jako já kteří potřebují vidět, že se to někomu líbí a že o to má zájem a tím nám (mě) dává tu sílu to dělat dál :)

Tak co lidičky zvládnete se mi do komentářů vyjádřit či o to máte zájem ??? :) nebo podpořit mě i Votem. Pokud ano tak jsem šoupnu všechny odkazy na moji práci. 

MOC VŠEM DĚKUJI TĚŠÍM SE :)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 14, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Všeobecné InfoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum