Capitolul 4

115 5 0
                                    

M-am intors la masina si am plecat spre hotel, aveam nevoie de un dus pentru a ma calma. Trebuie sa ma gandesc la un nou produs, tata  zicea ca avem nevoie pentru a reveni in forta pe piata. Telefonul incepe sa imi sune pe ecran aparand numele lui Simon, il conectez la masina si raspund.

- Buna. Unde esti ? 

- Ma duc spre hotel. De ce?

-Am vorbit cu ceilalti actionari si au spus ca vor sa facem azi o sedinta. La ora 4, au spus ca vom discuta despre noul produs si au cerut sa aduci schitele. am oftat si i-am spus fratelui meu ca la 3 voi fi la firma, acesta mi-a spus ca nu e nevoie sa ma grabesc. 

Am ajuns la hotel, am parcat masina si am urcat in camera. Mi-am dat costumul jos si am intrat direct in baie, m-am demachiat si am pornit apa. Un dus ma va ajuat sa uit incidentul de azi, pana la urma nu a fost nimic grav. Cum am intrat in cabina aburul si stropii fierbinti de apa m-au facut sa imi relaxez muschii, am pus pe buretele gelul meu preferat de dus de lavanda de la " Bottega Verde" si mi-am masat corpul. Mirosul a invaluit imediat toata cabina facandu-ma sa ma relaxez si mai tare. Dupa ce m-am clatit bine am luat prosopul agatat de cuierul de langa si mi-am infasurat corpul inca ud in el. Am iesit din cabina si am sters oglinda de abur, mi-am dat drumul la par si l-am ciufulit putin pentru a se usca, oricum urma sa mi-l intind cu placa, insa mereu prefer la el sa fie cat mai putin ud pentru a nu-l arde. Incercand sa imi descurc parul am intrat in camera cautund cu privirea tinuta pe care o voi purta. Mi-am luat o fusta conica neagra pana la genunchi, o bluza cu maneca lunga fara umeri, gri, in materie de lenjerie intina am ales sa port un set alb cu sutien fara bretele, iar la toate am asortat o pereche de pantofi cu toc stilettos negri.

 Mi-am luat o fusta conica neagra pana la genunchi, o bluza cu maneca lunga fara umeri, gri, in materie de lenjerie intina am ales sa port un set alb cu sutien fara bretele, iar la toate am asortat o pereche de pantofi cu toc stilettos negri

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Odata imbracata m-am reintors in baie unde am inceput sa imi fac alt machiaj. Mi-am aplicat mai intai o baza de Mac, deoarce sunt foarte atenta ca pielea mea sa nu pateasca nimic desi ma machiez des. Dupa am venit cu un fond de ten tot de la Mac pe care l-am plicat cu un beauty-blender, cu o pelate de la Revolutin mi-am luminat si inchis anumite zone ale fetei, facand asta cat mai subtil posibil, iar cu o alta paleta de Naked mi-am aplicat pe pleope un fard nude mate, un fard visniu spre maro si putin gri la coada ochiului. Pe buze mi-am aplicat un ruj nude mat de la Maybelline, m-am mai dat cu putina pudra pentru a face machiajul mai rezistent si gata. 

Parul am ales sa il strang intr-un coc putin derajat, scotandu-mi cateva fire si intizandu-le cu placa, m-am dat cu putin fixativ. M-am mai uitat odata in oglinda, am zambit si mi-am luat poseta iesind pe usa feiricta. Pana in parcare mai multi barbati au intors capul dupa mine si au inghitit in sec, ceea ce pe mine ma facea sa stau si mai dreapta, stiam ce efect am asupra barbatilor si adoram asta. 

In mai putin de 10 minute am ajuns la firma, unde fratele meu statea de vorba cu o fata, ceva neintersant, insa locul unde el tinea mana m-a facut sa ma incrunt, era foarte aproape de fundul fetei. M-am apropiata foarte nervoasa de el si i-am luat mana de pe fundul tipei, ceea ce m-a enervat si mai tare era ca idiotul parea surprins de gestul meu.

My Fallen AngelWo Geschichten leben. Entdecke jetzt