Öcü gibi ..!

201 87 19
                                    

Merhaba ☺ 
Hepsini okumayı unutmayın.. 

*****

2 yıl sonra

Iki hafta olmustu Asya okula başlayalı. Fatma hanım beslenmesini hazırlamış kızını servise yetistirmeye calışıyordu. En sonunda minik kızını kucagından indirmisti.

- Tatlım, ogretmenin sözünü dinle ve yaramazlik yapmak yok tamam mi?

Kocaman sarılmıştı annesine. Her gun boyle ayrilirlardi. Asya annesinden kopamiyor her gun sarilmasi dahada gucleniyordu.

- Tamam anne.

Uzgundu. Servise binerken ikide bir geriye bakiyordu. Belki annesi vazgecer de gondermezdi okula. Hic te oyle olmuyordu. Okula yere bakarak giderdi, kimseler gormesin onu. Istemiyordu başkalarının onunla konuşmasını.

Iste yine sevmedigi sırasına oturmuştu. Okulu, sınıfını hiç sevmemişti. Ilk başlar da cok merak etmis hatta mutlu olmuştu. Cocuktu yeni oyunlar ogrenecek, yeni arkadaslar edinecekti. Annesi hep boyle kandırmıştı onu. Arkadaşları onu hiç sevmemis hep alay etmişlerdi. Annesi uzulmesin diye hic bir sey diyememisti. Ne kadar kandırdıgını dusunsede annesini seviyordu onu uzmek istemiyordu.

Nolmuş yani sevmiyorlarsa onun annesi vardı, o seviyordu. Tek buna inanıyordu. Yanımdaki sıraya kimse oturmamıstı. Sarısın bir kız girmisti sınıfa ogretmeni Asya'nın yanına oturtturmustu.

- Ögretmenim, o kız cirkin onun yanina oturmasın..

- Evet, ogretmenim benim yanimda otursun.

- O öcü gibi. Bence okula gelmemeli .

Gibi laflar söyleniyordu. Asya hep duyuyordu böyle kelimeler. Annesi cok guzelsin kızım demişti. Yine kandırmışmıydi kucuk kızı.

Ilk gunlerden sogumuştu okuldan. Arkadaşları Asya ile hic oynamıyorlardı, kotu davraniyorlardı. Kucuk kız napsın hep susuyor, hic konuşmuyordu. Arada aglıyordu sessiz sessiz. Aman annesi duymasın cok uzulur.

- Merhaba, ben Ecrin. Sen kimsin

Okadar tatlı gulumsuyordu ki Asya da soylenenleri unutmustu bir anda.

- Ben de Asya.

Donmustu Ecrin'e dogru kocaman gulumsuyordu. Ecrin'in gulmesi yuzunde solmuştu. Demek bu sebepten boyle agır konusmustu arkadaşları. Hic bir sey dememisti Asya'ya. Cunku cook uzulmustu solenenlere kendide uzmek istemedi.

Cocuk akliyla dusunmustu bunlari . Olen annesi nasihatlarda bulunuyordu hep ona. Unutmamisti, annesi onu birakmamisti ki cennete gitmisti. Allah almisti onu yanina.

Birkeren demisti annesi

- Guzellik huydadir.

Diyene.

- Güzellik, gören gözdedir.

- Güzellik, gören gözdedir

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
Kalbim Senin Mi?(ara verildi)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن