Whiskey a vztek

215 18 7
                                    

Joker odchází z místnosti a vesele si píská, kamera ale stále nahrává.

Dalších pět minut, je na záznamu jen to, jak Pepper vytéká krev smíchaná s mozkem z hlavy a hromadí se do velké louže na zemi. Náhle se ale ozve těžký dopad. Na záznamu se objeví on v obleku. Jako by ty pocity zažíval znovu. Otevře oblek a vyskočí z něj. Hrudník se mu prudce zvedá a poté padne na kolena. Z jeho očí se řinou potoky hořkoslaných slz a z klína jí odhodí hodiny a položí si na jejich místo hlavu. Je mu jedno, že bude celý od krve, chce naposledy cítit její přívětivé teplo. Křičí do jejích stehen a po pěti dnech prožitých v nejistotě o to, co bude s Pepper dál, nechce věřit tomu, že se vyplnily právě jeho nejhorší obavy.

Ztratil ji. Už ho nikdy nepohladí, neřekne mu, aby si už další sklenku nenaléval, nebude ho peskovat, ani chválit, už nikdy nepocítí její krásné nahé tělo, obtočené kolem jeho.

Srdce se mu tříští na milion kousků a hněv spolu s žalem dosáhnou maxima. Vstane a celý zakrvácený hystericky křičí a udeří pěstí do zdi, co je za Pepper, až se ozve nechutné křupnutí kloubů.

Na zdi zůstane krvavý flek a on si ruku vloží do druhé, kterou si zlomené klouby mne a nevědomky své zranění ještě zhoršuje. Ale ať to bolí, jak chce, bolesti ze ztráty té, na které mu záleželo víc než na něm samotném, se to nevyrovná.

Předtím byl jeho důvod k životu láska, nyní pomsta. Nasadil si oblek a spolu s mrtvým tělem v náručí odletěl ze zapomenutého staveniště, které je jen pár bloků od Stark tower.

Nahrávka se ukončí a on vypije zbytek obsahu sklenky v jeho ruce a poté ji mrští na druhý konec místnosti.

Dnes se konal pohřeb a on stále nemůže dychtivým mediím říct, že vraha jeho přítelkyně našel a předal spravedlnosti.

Už půl roku se toho magora, co ohrožuje celé město, pokouší chytit. A on se ho už půl roku pokouší zlomit a udělat z něj šílence.

Nyní se mu to docela daří. Dříve muž neuvěřitelných možností, slavný Iron man, je dnes pouhá troska na pokraji bláznovství.

Druhá kapitola je na světě! Nebudu tu psát nějaký dlouhý román, jen vám popřeji krásný zbytek dne.

Vaše Anet


The Funny EnemyNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ