Hoofdstuk 26

630 34 1
                                    

POV: Nial

Ik ben net 1 dag uit de gevangenis en ik ben het al weer helemaal gewend. Ik heb net de hele tijd op de computer gezeten met Harry. We hebben een grote verrassing voor Levi. We vinden het allebei zo zielig dat ze in een rolstoel zit, nu hebben we haar opgegeven voor een week leren lopen. Daarna kan ze misschien wel weer lopen. Levi! We moeten zo gaan als je optijd wil zijn. Roep ik naar boven. Om 3 uur begint de eerste les, maar ze weet van niks. Via de lift komt Levi naar beneden. Maar Niall, waar ga ik dan heen? Dat zie je zo wel. Ik pak haar jas van de kapstok en geef hem aan haar. Zo doe gauw je jas aan Levi, anders zijn we te laat. Ze snapt er niks van maar trekt haar jas wel aa. Hazza kom! Harry rent naar me toe en neemt Levi mee naar buiten. IK ga achter ze aan. KOm we nemen de limousine. Ik rij LEvi in de limousine en ga achterin zitten. Harry komt naast me zitten. Rijden! Roep ik naar de chauffeur. De chauffeur begint te rijden. JOngens, ik vind het niet leuk meer, waar ga ik heen? Ik en Harry beginnen te lachen. "naar een land hier ver vandaan". Lachen Harry en ik. "kom  op jongens ik meen het". Levi kijkt ons boos aan. "sorry Levi, het is een verrassing"! Harry schiet weer in de lach. "Oke, dan ik begrijp dat ik nog even moet wachten". Zucht Levi, ik knik. Ja, inderdaad je heb gelijk. 

Niet lang daarna zijn we bij de eindbestemming. Wat is dit? Vraagt Levi. Lees maar op dat bordje daar. Zegt Harry terwijl hij naar een bordje in de verte wijst. Levi rijd er naartoe. Lopen leer je hier vanaf het begin.. Leest ze hard op. Dan draait ze zich om. Dankjewel! Schreeuwt ze terwijl ze snel naar ons rijd. Ik op mijn hurken zitten en knuffel Levi mijn zusje, ook Harry doet dat en hij geeft haar een zoen op haar wang. Kom we moeten naar binnen. Ik rij Levi in een groot gebouw. Ze kijkt haar ogen uit. Hier ga je leren lopen Levi, zodat je alles weer kan. Levi kijkt me blij aan, ik hou zo veel van jullie allebei. Maar jongens was dit niet heel erg duur? Vraagt ze na een korte stilte. Ach, dat hebben we geregeld. Tevreden draait Levi haar hoofd terug en lacht. Wat had ik zonder jullie gemoeten? Ik rij haar door naar de bali. Hoi, dit is mijn zusje Levi en zij heeft laatst een ongeluk gehad. Nu zit ze in eenrolstoel maar ze wil leren lopen. We hebben haar opgegeven en vandaag was de eerste les. De mevrouw achter de bali knikt vriendelijk. Als je doorloopt kom je bij een grote zaal, daar staat een meneer die begleid jou les Levi. Oke, bedankt. Ik rij met Levi weg naar de zaa. Niet lang daarna zijn we er. Ik rij Levi naar binnen. Ik merk aan Levi dat ze het spannend vind want ze is muisstil. Hallo, jij bent Levi? Vraagt de man die naar ons toe komt lopen. Levi geeft hem een hand en knikt. Ja, ik ben levi. Dan geeft de man mij een hand. Niall, is mijn naam. Zeg ik met een verlegen glimlach. Ook geeft hij Harry nog een hand, ik ben Harry. De man knikt. Ik beb pieter en ik ga jou helpen lopen Levi. Deze hele week elke dag kom je rond dezelfde tijd hier heen en telkens herhalen we de oefeningen. Als je weer kan lopen mogen je broer en je vriend komen kijken en nog meer als je dat wilt. Dankuwel, zegt Levi lachend. Dan gaan we denk ik maar, zegt Harry terwijl ie naar mij kijkt. Ja is goed, we gaan. Ik geef Levi nog een kus en Harry ook. Om 5 uur vanavond kom ik je ophalen. Ik zwaai naar LEvi. Doei Levi! 

Zo een lekker dagje weg Harry, we hebben afgesproken dat we als we Levi weg hadden gebracht iets leuks gingen doen. Harry had iets bedacht alleen ik mocht het nog niet weten. Hazza, wat gaan we nou doen? Zeur ik telkens, als we eindelijk in de stad lopen. Volg me nu maar Niall. Bijna ren ik achter hem aan. Na lang lopen komen we bij een soort vliegveld. Gaan we met het vliegtuig? Vraag ik aan Harry nu ik er helemaal niks meer van snap. Ik dacht eigenlijk aan een biosscoopje. Maar dit is geen biosscoop. Oke, ik kan het niet langer geheim houden. MOmpeld Harry. Hij draait zich om en kijkt me lachend aan. WE GAAN PARACHUTE SPRINGEN!!! Roept ie dan. IK weet neit wat ik hoor, mijn droom is altijd al geweest parachute springen. WAt?! Ik vlieg Harry om z'n hals. Dankjewel Harry!! Je bent mijn beste vriend! Ik geef Harry een kus op zijn wang. NOu kom  op Niall, anders komen we te laat. Blij loop ik achter Harry aan. Mijn dag kan niet meer stuk.

Een uurtje daarna zit ik in pak en al. We hebben al getraind enzo. Nu moeten we een kwartier wachten tot we in het vliegtuig mogen opstijgen en springen. Ik bel nog even Denise Hazza. Ik toets het nummer in en hij gaat over.

Ik: Hey Denise!

Denise: Hey Niall, wat leuk dat je belt.

Ik: Ik sta op het punt om parachute te springen, Harry nam me een dagje mee.

Denise: Cool! Dat wil je als zo lang!

Ik: Ik heb er hartstikke zin in, maar ik vind het ook wel een beetje spannend.

Denise: Snap ik, maar wees je wel voorzichtig?

Ik: ja natuurlijk! Ik wil jou wel blijven zien.

Denise: Je bent ook zo lief. 

Ik: JIj nog liever, ik hou van je. I love you

Denise: I love you to

Ik: Oh, ik ga nu springen hoor ik net.

Denise: Succes!

Ik: Doei! Love you

Denise: Love you to kus kus..

*opgehangen*

Snel leg ik mijn mobiel op een bankje, want hij mag niet mee in de lucht. Oh Hazza, ik ben zo zenuwachtig! Ik knijp in Harry''s hand van angst. Oh ik ook hoor Niall. WE kijken elkaar aan en schieten dan in de lach. Kom maar mee jongens. De meneer die het organiseerd brengt ons naar het vliegtuig. Eenmaal in het vliegtuig aangekomen moeten we op een stoel gaan zitten en onze gordels vast doen. Ik zit naast Harry. We stijgen op! Roept de piloot naar ons. Ik voel mijn hart in mijn keel bonken. Oh Hazza, ik vind het zo spannend. Harry kijkt me aan. Oh Niall, ik ben nog banger dan ik ooit ben geweest. Dan bedenk ik me ineens dat Harry natuurlijk hoogtevrees heeft. Harry, doe je dit nou voor mij? Harry schud zijn hoofd. Natuurlijk doe ik het voor jou omdat jij het zo graag wil, maar ik vind het zelf ook wel kikken. Ik sla mijn arm om Harry heen. Hazza, je trilt helemaal! Als je niet wil doe je het niet oke? Zeg ik ook bang. Nee, ik doe het wel. Zegt Harry stotterend.

Oke, jullie lopen langzaam naar de deur! Roept de piloot als we in de lucht zweven. Niall, geniet er van. Zegt Harry met een trillende stem. Ja, jij ook Harry. Ik krijg geen antwoord terug. Als we bij de deur staan komt er een meneer. Klaar voor? Vraagt ie. Ik knik en kijk dan naar Harry. Hij heeft tranen in zijn ogen van angst maar hij knikt wel. Dan mogen jullie gaan. De meneer doet de deur voor ons open. Ik haal een keer diep adem dan pak ik Harry's hand en samen springen we uit het vliegtuit. Wow! Roep ik als we in de lucht zweven. Ik kijk naar Harry die ook weer glimlacht. Dit is geweldig! Roept hij. IK lach. Dan heeft hij er tenminste ook plezier van. Het lijkt net of ik vlieg, zo in die wind blijven zweven. Dan gaat het alarmpje op mijn arm. Dat betekent dat ik de parachute open moet maken. Ik druk op de knop. MIjn parachute klapt open. Nu hang ik gewoon aan een soort ballon. Ook Harry's parachute is opengeklapt. Geweldig, ik vlieg! Roept hij. Hij opent zijn armen en maakt er vleugels van. Zo is het inderdaad netof hij echt vliegt. Ik doe hetzelfde, dit is super! Roep ik tegen Harry. HIj knikt, goed bedacht van mij he? Ik lach. Geweldig Harry, ik wil je knuffelen maar dat gaat niet in de lucht! Roep ik naar Harry. Dan schieten we allebei in de lach. Niet lang daarna vallen we op de grond met de parachute. Ik leef nog! Roept Harry naar mij. Ik sta op, alleen gaat het best lastig. Ik trek de rugzak met mijn parachute uit. Dan loop ik naar Harry en knuffel hem. Je bent geweldig, dat je dit voor me heb geregeld! Maar wat ik nog het mooiste vind Harry, dat is dat je zo dapper bent, je durfde niet maar je heb het toch gedaan! Harry geeft me een kus. IK hou ook van jou Niall, hoe lief je voor iedereen bent en voor Levi, hoe je voor haar opkomt. Je bent een super vriend. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heey allemaal,

Ik hoop dat jullie leuk vinden wat er gebeurd..

Ik heb nadeye beloofd dat zij de hoofdpersoon van mijn volgende boek mag bedenken. Maar het is wel de bedoeling dat je het nieuwe boek lezen gaat. Maar dat horen jullie nog wel als ik dit boek uit heb.. En voor degene die me nog niet volgen. Wel doen hoor! Ik kan misschien nog wel eens belangrijke informatie erop hebben.. 

xxxjes Rosaaaa, I love jullie!!

Niall, mijn broer? (VOLTOOID)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें