O viata paranormala

10 1 0
                                    

Intr-o dimineata, ma trezesc foarte speriata dupa un cosmar ingrozitor de urat. Am visat ca cineva, o fantoma, m-a omorat. Ma duc in baie, ma spal pe fata si ma imbrac pentru o alta zi noua. Ma suna prietena mea, Mary.
-Alo! Buna, Denysa! Ce faci?
-Alo! Buna, Mary! Ce sa fac? Nu fac nimic! Chiar sunt foarte ingrozita!
-De ce?
-Ehh... am visat ca ma omorase o fantoma in baia mea!
-Aha! Pai si... la ce ora te-ai trezit?
-M-am trezit la 03:00!
-Din cauza cosmarului te-ai trezit asa, noaptea! Nu-i asa?
-Da, asa este!
-Vrei sa vi pe la mine?
-Da, desigir! La ce ora?
-Pai... la ora 13:00! E bine? Poti veni la ora aia?
-Da!
Ma pregatesc sa ma duc la prietena mea cea mai buna. Ma pomenesc ca iar imi suna telefonul.
-Alo! Deny!!!!!
-Da, ce este?
-Ajuta-ma!!!! Vin-o chiar acum!!!
-De ce?
Cand am spus "De ce?", s-a oprit telefonul. Am sunat-o dar nu-mi raspundea. Ma duc la ea cat de repede pot. Cand am sosit in fata blocului ei, îi vad becul din camera ei, pe fereastra pâlpâind. Adica ba se stingea, ba se aprindea. M-am speriat. Am ajuns la usa ei. Am batut, dar nu mi-a deschis usa. Am fortat usa, nu am putut intra. Am iesit din scara si am intrat pe fereastra, normal ea sta la parter si bine ca a fost fereastra deschisa. Nu am vazut-o pe Mary acolo, deci m-am dus in celelalte camere. Am gasit-o, o trahea de picioare cineva imbracat in negru, care, i-a cusut gura ca sa nu mai poata vorbi si i-a legat mainile si picioarele. Ea imcerca sa scape din ghearele fantomei.
-Cine esti ba' tu? Intreb eu socata.
-Ce te intereseaza de mine? Intereseaza-te de prietena ta! Deoarece eu o voi omorî!
-Nu te voi lasa!
-Ha, ha, ha, ha!!!! Vei vedea tu, cand vei ajunge ca ea!
Am luat un cutit si i l-am bagat in acea fantoma sau nu stiu ce o fi fost ala. Am bagat cutitul in el, dar l-a scos si l-a aruncat spre mine, dar eu lasandu-ma in jos, cutitul nu a venit spre mine.
-LAS-O ACUM!!!!!!! What a fuck!
-NU!!!!!!!
Dupa un minut, am smuls-o din ghearele raului pe prietena mea. Am reusit sa-l invingem pe acel demon. Am mers cu prietena mea la un chirurg, ca sa îi desfaca cusaturile de la gura. Aceasta a fost fericita ca a scapat.
-Multumesc mult de tot, Deny! Îti sunt datoare!
-Nu ai pentru ce! Si nu trebuie sa imi fi datoare! Oricand te-as ajuta la greu! Doar esti cea mai buna prietena a mea si pentru totdeauna vom ramane!
-Vreau sa-ti spun ca acel demon, a fost chemat de strabunicul meu cand era copil, iar acesta a murit din cauza ca l-a omorat Moartea. Si strabunicul meu a blestemat, sa vina la toata familia Moartea sa îi omoare. Si pe acest demon il cheama Moartea cu coasa.
-Aha! Dar l-am invins! Am scapat definitiv de el, sper!
-Da! Maine seara, vrei sa vi pe la mine?
-Da, de ce nu? Sper sa nu se mai intample ceva asemanator!
-Nu se mai intampla!
M-am tinut de promisiune, m-am dus pe la Mary, dar cand am ajuns la ea, s-a intamplat un lucru si mai ingrozitor de rau, am  gasit-o moarta pe podea, dar langa ea se afla un cutit foarte mare cu sange pe el. Tot sangele din Mary era imprastiat peste tot. Aceasta a fost o poveste paranormala.



O viata paranormalaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن