♚7♚

109 8 6
                                    

Ahn Jae Hyun's point of view

Imi deschid ochii uitandu-ma in jur. Geamul era deschis iar afara inca era intuneric. In camera se facuse frig. Cobor din pat pasind spre fereastra pentru a o inchide. Orasul era atat de frumos noaptea. Inchid geamul si merg spre baie. Ma usurez apoi ma spal pe maini. Usa de la baie o lasasem deschisa caci se bloca des si oricum locuiam singur. Pe hol vad o umbra ce parea a unei persoane ce fugea. Parca si pasii i-as fi auzit.

Eram o persoana ce parea foarte puternica, lipsita de sentimentul fricii insa imaginatia mea fusese foarte bogata inca de pe vremea cand eram la gradinita iar acum imi punea piedici. Imaginatia imi juca feste mereu, dar ma obisnuisem.

Cand eram mic fusesem catalogat ca fiind nebun. Cand eram mic prietenul meu cel mai bun disparuse. Probabil nu eram chiar foarte apropiati, poate relatia noastra nu ar fi tinut in timp insa imi pare rau ca disparitia lui a pus capat prieteniei noastre. Cel putin asa spuneau parintii mei, ca prietenia cu el s-a incheiat. Nu am vrut sa accept asta. In fiecare noapte faceam avioane din scrisorile ce i le scriam. Le trimiteam spre cer sperand ca el sa le citeasca. Insa intr-o zi au fost gasite de niste colegi. Toti au inceput sa isi bata joc de mine. Spuneau ca sunt nebun. Parintii mei credeau la fel. Dupa acel eveniment am decis sa ard scrisorile. Astfel ar fi fost citite doar de el. Eram foarte superstitios. Cand am mers la liceu in alt oras am renuntat la acest obicei. Cea mai buna decizie ce as fi putut sa o iau. Acea decizie mi-a schimbat radical viata. Am decis sa nu mai arat atat de afectat, sa ma prefac ca totul este bine si sa zambesc mai des. Sora lui imi spunea mereu ca am un zambet minunat. Poate chiar asa era.

Ies pe hol inchizand becul de la baie. Pasesc spre pat descaltandu-ma de papuci. Ii imping usor sub pat. Simt ceva rece inconjurandu-mi piciorul. O mana. Un brat puternic ma trage de picior facandu-ma sa cad pe podea. Ma agatasem cu ambele maini de piciorul masutei metalice. Frica. Frica ma cuprindea dupa ani de zile. Sangele fierbea in mine desi parca inghetase. Mana ma trage cu putere sub pat.

Imi deschid ochi respirand sacadat. Eram intr-o camera de spital. Ma uit in jur vazut o femeie ce statea cu capul pe patul meu. Incerc sa ma dau jos din pat fara a o trezi, dar aceasta isi ridica capul imediat. Cateva lacrimi i se preling pe obraz apoi imi ia mana intr-a sa.

- O sa-l prindeti, asa-i?! spune plina de speranta cu vocea tremuranda.

- Scuzati-ma, dar pe cine sa prindem? intreb, aceasta stergandu-si lacrimile.

- Oh... greseala mea. Nu mi-am dat seama ca abia v-ati trezit. Au trecut deja doua saptamani de cand sunteti in spital. Doua saptamani de cand Ayumi si Mao au fost gasite macelarite in casa mea... spune facand pauze lungi.

Ma incrunt nevenindu-mi sa cred. Ma ridic de pe pat cautand in sertarul de langa pat niste haine. Din fericire erau cateva. Le iau mergand la baie pentru a ma schimba. Pierdusem o sansa imensa de gasire a unei piste si murisera si doua persoane. Dupa ce ma imbrac ies din spital. Ar fi trebuit sa anunt plecarea mea insa nu aveam timp. Trecusera doua saptamani.

Eram aproape de sectie. In cateva minute am ajuns. Merg direct la Jiro pentru a afla despre mortile fetelor. Il gasesc in biroul meu bandu-si cafeaua. Cum ma vede se ridica luand dupa el un dosar gros.

- Park Soo Ae, sora vitrega a victimei Ayumi Hamasaki, este cea care a gasit trupurile fetelor. Usile, ferestrele sau orice alte cai de patrundere in casa au fost gasite intacte, nici urma de fortare. Corpurile victimelor erau macelarite. Uneia din fete ii erau taiati sanii. Sanii acesteia au fost gasiti in frigider taiati cu condimente pe ei...cum pui carnea la macerat. Pe langa diverse alte leziuni fetele erau taiate asemenea porcilor si vitelor in macelarii... la fel ca si corpul Harei. Jiro se opreste o clipa, respira adanc apoi continua. Unele din organele fetelor lipsesc. Barbatul face iarasi o pauza. Jae-Hyun... noi... cred ca avem de a face cu un canibal.

____________________________________

Imi cer scuze ca postam abia acum,dar a fost perioada examenelor si am fost destul de ocupate.Sper sa va placa capitolul

09.iunie.2016

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Aug 07, 2016 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Blood CodeМесто, где живут истории. Откройте их для себя