normální den

19 2 1
                                    


Z pohledu Kačky:

Dnes ráno jsem vstala a šla se nasnídat, vyčistit si zuby a učesat si vlasy. Pak jsem šla do školy. Cestou do školy jsem potkala Váju. Povídali jsme si celou cestu do školy. Ve škole jsme si sedly do lavice a chystaly jsme si věci. Měli jsme zeměpis. Pak zazvonilo po druhé a byla hodina.
Za 3 minuty přišla naše třídní učitelka a hned začala mluvit o školním výletu který se bude konat příští týden v středu. Rozdala nám papírky a měli jsme to donést domů a nechat to podepsat od rodičů.

Odpoledne:

Odpoledne jsem se rozloučila s Vájou a šla domů. Cestou domů jsem si myslela ,že my to rodiče nedovolí.
Přišla jsem domů na chystala jsem si věci zítra do školy a šla na počítač. Moje máma přijde v 18:30 hodin takže si na ní musím počkat. A táta je s prací někde pryč. Nevím co mám hrát minecraft nebo agar.io? No řekla jsem si ,že si zahraju minecraft. Jak jsem se připojila na server uviděla jsem Váju ,že taky hraje. Napsala jsem jí do četu 'ahoj ájo' ( to je její jméno na minecraftu ) ona mi hned odepsala.

Z pohledu Váji:

Kačka mi do četu napsala 'ahoj ájo' tak sem jí odepsala taky 'ahoj'. Bylo už 16:30 a moje máma s tátou mají přijít v 17:30. Už jenom hodinu a budou tu. Kačka do četu napsala 'jakou minihru si zahrajem?????' hmmmmmmm.......to je docela těžká otázka.......je toho tu hodně.....

Doufám, že se vám kapitola líbila.

Vaše
_H_a_A

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Feb 24, 2016 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Ztraceny V DžungliМесто, где живут истории. Откройте их для себя