16. Look nou

193 8 0
                                    

Am plecat spre mall. Mi-am luat de acasa masina si portofelul.

Am ajuns. Prima data am fost in magazinul meu preferat de haine. Mi-am luat o multime de rochii. M-am indreptat spre magazinul de pantofi dar am fost atrasa de o rochie dintr-un magazin. Rra o rochie alba din doua piese. Prima piesa ajungea cu cativa cm mai sus de buric iar a doua piesa era cu 1 cm mai sus de buric lasandu-mi libera o mica parte din abdomen.

* Primesc un mesaj de la Harry *

Stiu ca azi esti ocupata dar mama mea vrea sa ma cupleze cu Helen dar eu nu vreau. Asa ca i-am spus mamei despre tine si vrea sa te cunoasca in seara asta. Apropo mergem la un restaurant de fite. Vin sa te iau la 9.
Kiss you
Harry ★

Okey Harry. Te astept la 9.
Kiss
Amanda ★

Nu pot sa cred ca mai am la dispozitie doar 5 ore. M-am grabit si am intrat in magazinul meu preferat de pantofi. Am luat o multime de pantofi. Iar cand sa ies din magazin mi-am amintit de mesajul de la Harry. Restaurant de fite. M-am intors inapoi in magazin si mi-am cumparat o pereche de pantofi albi cu toc de 10 cm.

Acum ma indrept spre un magazin de bijuteri. Am luat de acolo ce am vrut dupa care mi-am cumparat o vopsea de par rosie.

Am ajuns acasa si am observat ca au trecut doar doua ore de la mesajul lui Harry si mai am trei ore la dispozitie. Hotarasc sa ma duc la sala o ora. Daca tot ma intalnesc cu mama lui sa fac impresie buna si sa nu arat ca un schelet care nu poate ridica o geanta.

Dupa o ora petrecuta la sala am mers spre casa. Sala este destul de departe si mi-a luat jumate de ora dus si jumate de ora intors.

Cand am ajuns acasa am facut un dus rapid si mi-am vopsit parul. Norocul meu ca este vopsea buna. Ma uit la ceas si vad ca mai am jumatate de ora. Mi-am facut unghiile rosi ca sa se potriveasca cu parul. M-am imbracat in acea rochie. Ca accesori am folosit o bratara de aur la o mana si o bratara alba din perle la cealalta mana. Mi-am dat cu parfum si eram aproape gata, mai trebuia doar sa ma incalt.

Aud soneria si cobor jos. Inainte sa deschid usa imi verific parul care era desfacut , roscat si ondulat la varfuri. Ma incalt repede si deschid usa.

------------------------------------------------------

Un capitol putin mai lung. Multumesc ca imi cititi cartea. Va iubesc :*

My LoveStory - Harry Stylesजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें