Overraskelse

29 2 0
                                    

Jeg opnåede succes, i at pakke min taske. Ja, jeg skulle rejse til LA. Jeg er gravid, Jai er faren, og vi er slået op! Det her ville ødelægge hand karriere, så jeg valgte at rejse til LA. Jeg hørte at min Taxi var ude foran mit hus, så jeg skyndte mig at hente mine kufferter, indtil jeg så et billede, mit ynglinds-billede, af mig og Jai. Jeg sad på Jai's lår, imens han spillede på hans guitar.. Gud, hvor var vi forelskede. Jeg tog den og puttede den i en af kufferterne, og skyndte mig ud til taxi'en. Hele vejen til lufthavnen, kiggede jeg ud af vinduet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg sad ned på en tom plads, og ventede på mit fly. Jeg åbnede min mobil, og så at der var 14 opkald fra Jai, og 23 beskeder fra ham. " Flyet til Los Angeles boarder snart, så jeg beder om at gæster gå om bord nu. Hav en dejlig og beskyttet rejse!" Jeg rejste mig , og gik hen mod køen, hvor alle stod og ventede på at gå ind. "Kaylie? KAYLIE!! KAYLIE!!" Jeg vendte mig om, og så.. Jai?! Løbe mod mig.. Gud, hvor har jeg savnet den her dreng. "Ja?" Jeg kiggede ham i øjnene, og det så ud til at han havde grædt. " Please! Tag mig tilbage! Hvad er alt det her?!" Jeg fortalte ham hvorfor jeg skulle rejse. "Nej nej! Kom nu, Kaylie.." " Jeg har ikke fortalt det andet" "Hvad er det så?" "Jeg.. Jeg er gravid" "Det da fantastisk!!" Han løftede mig, og drejede mig rundt. " Du er faren" Jeg så at hans smil blev bredere. "Det skuda helt utroligt!!!!" Han tog mine hænder "Hør, jeg vil opvokse dette barn. VORES barn. Det kommer seriøst ikke til at ødelægge min karriere.. Jeg lover dig, alt skal nok gå godt. Please.." "Uuh.. Nej. Ej, forsjovt, SELVFØLGELIG!"

(Long story short, de kyssede, Kaylie aflyste LA, de kom hjem, de kyssede flere gange ((Omg)) de flyttede sammen i det der hus ting som Kaylie var i i starten. De blev kæreste igen. YA SÅDAN.)

___________________________
Undskyld, at jeg ikke opdaterer mine historier, er doven og syg ;-; SAWRY.

Kærlighed ved første blik?Where stories live. Discover now