«1»

34.4K 624 9
                                    

Jedna vec na začiatok... tento príbeh som písala keď som mala 13, a nikdy nebol kontrolovaný či prepisovaný! Prosím neupozorňujte ma že sú tu chyby, som si toho vedomá no nemám čas to opravovať. Ďakujem za pochopenie.
Užite si čítanie :)

Ps. ĽUDIA, KEĎ SA VÁM PRÍBEH NEPÁČI TAK HO PROSTE NEČÍTAJTE, NEPOTREBUJEM SI ČÍTAŤ HEJTERSKÉ KOMENTÁRE ALEBO SPRÁVY KTORÉ MI CHODIA-NEZAUJÍMA MA TO, SVOJ NÁZOR SI NECHAJTE PRE SEBA. KEĎŽE TENTO PRÍBEH SOM PÍSALA V ROKU 2014, JE DOPÍSANÝ A NIČ SA NA ŇOM NEZMENÍ, JE ZBYTOČNÉ MI PÍSAŤ ABY SOM HO ZMENILA!

Ps2: Ďakujem za všetky hviezdičky a milé komentáre, je to neuveriteľné čo koľko má príbeh čítaní ♡♡♡ 2021

"Ohh.. Áno! Ešte! Ohh. Pridaj! No ták, rýchlejšie a tvrdšie!"

Zobudila som sa úplne mokrá. Milujem tieto sny o sexe. Áno, som totálne nadržaná. Mám 17, takže to je asi normálne. A akoby sa proti mne spikol celý svet. Nechcú ma zobrať do žiadneho klubu!! Vraj som ešte som mladá.. Hlavne že niekde berú aj 13tky. Taká nespravodlivosť! Dokonca som ešte panna! Ale orgazmus mávam dosť často. Ešteže existuje 'sebauspokojovanie'. Robím si to všade. V posteli, v sprche, len tak pri telke a dokonca aj na školských veckách. Ja som ale nechutná... O týždeň budem mať 18.. Musím sa dostať do nejakého klubu.

***v deň 18***

"Všetko najlepšie kráska!" vtrhol do mojej izby môj brat. Môj milovaný sexy brat! Uholno čierne vlasy, dokonalo modré oči, plné pery, super telo... No proste sexy. Závidím ho každej babe, ktorá ho má!

V ruke držal 1 modrú ružu. "To je pre moju najúžasnejšiu sestru!" povedal a natiahol ku mne ruku s kvetom. "Drew.. Ďakujem. Je nádherná." zobrala som ružu a objala ho. Sadol si na moju postel. Medzi nami nastalo trápne ticho. "Kaytlin?" Drew prerušil to ticho. "Áno?" "Myslíš, že ťa už zoberú do toho tvojho vysneného klubu?" spýtal sa ma. Na celé telo mi naskákali zimomriavky.

Jemu som to síce povedala ale zaskočilo ma to. "Ehmmm.. Ja ne-neviem." povedala som opatrne. "Takže, ak ťa nikde nezoberú, o čom pochybujem, zariadim u šéfa aby ťa zobral k nám. Sú tam síce prevažne muži ale... Myslím že by zobral moju sexy sestričku." Sedela som pred ním s ústami otvorenými dokorán. "To myslíš vážne?" Spýtala som sa ho po chvíli.

"Prečo nie? Robím tam aj ja.. Tak neviem prečo by si ty nemohla." Keď to dopovedal, vrhla som sa mu do náručia. "Kayt, veď ma rozpučíš!" "Prepáč." ospravedlnila som sa a uškrnula sa na neho. "Dnes pôjdem za šéfom, a spýtam sa ho či nemá volné miesto. Dúfam, že nebude naštvaný lebo..." "Koľko má rokov?" prerušila som ho. "Má 28, ale dám ti jednu dobrú radu.. Nikdy, počuješ, nikdy si s ním nezačínaj." pozrel sa na mňa prísnym pohľadom. "Ale prečo?" "Kayt to ti nemôžem povedať.. Len mi sľúb, že si s ním nikdy nezačneš!" "Jaa.. Noo.. Fajn.. Sľubujem!" Povedala som mu a znovu ho objala.

"Už musím ísť." povedal po chvíli. "Okey." Skôr než vstal z postele, dala som mu bozk na líce a usmiala sa na neho. Úsmev mi opätoval, a potom vyšiel z mojej izby.

Prišla mi spáva od mojej BFF Grace.

'Všetko najlepšie Kaytlin :* Je mi ľúto, že nemôžem byť s tebou ale LA je super.. Dúfam, že konečne získaš prácu. Držím palce G.'

Grace a Drew sú jediný ktorý to vedia. Nikomu inému nedôverujem. Dnes je streda.. Do školy sa mi nechce ísť. Celý deň budem ležať v posteli. Rozhodla som a uškrnula sa nad mojím plánom.

***večer***

Drew

Chystal som sa do práce. Robím 'kurvu' v mužskej podobe.. Samozrejme len pre ženy. Moja malá sestrička má dnes 18.. A ja som jej v podstate sľúbil prácu. Musím to s Christopherom vybaviť. Nechcem sklamať moju malú sestričku...

Je tu môj new príbeh..
-Lululie

Vysnívaná kariéraWhere stories live. Discover now