Capitolul 6

9.5K 166 21
                                    

  Când simt ca eșarfa îmi cade de la ochi ma uit în fata mea și văd un chip de băiat . Are ochi albaștri și parul îi zboară în toate părțile. Buzele sunt roșiatic și mari. Observ ca are o cruce în ureche și nasul e por și simplu perfect.
Când ma uit în jos văd ca are pieptul dezgolit si pe mâini are câteva tatuaje. Când vreau sa îi văd spatele el observa și se întoarce. Pe spate are mai multe dar mai frumoase.
Când se întoarce înapoi cu fata spre mine observ umflatura din pantaloni. E mare și rotundă.
Ma uit în ochi lui și el în ai mei. Nu știu dece dar ma uit doar la buzele umflate ale acestuia. El se apropie încet și ma întreabă:
—Vrei sa ma săruți, nu-i așa?
Dau din cap în semn ca da dar nu îmi iau ochi de la buzele lui. Buzele lui sa apropie încet de ale mele și îmi șoptește la ureche:
—Vrei sa te fac sa te simți bine? ma întreabă rudicându-mi el încet tricoul.
—Lasă-mă sa te fac să te simți, ai încredere în mine...
Îmi iau mâinile de pe tricou și îl las sa conducă.
—Lăsate pe spate ..
Ma las pe spate cu capul pe perne și astept sa se întâmple ceva.
—Rămâi în poziția asta,bine?
—Bine,spun excitată .
În mai puțin de un minut vine cu o valiza după el.Ma întreb ce are în ea. Când o deschide nu pot sa văd nimic din ce se afla în ea așa ca nu mai ma chinui și încerc sa a relaxez .
Când se ridica de jos văd ca și-a dat jos pantaloni. Oare sa îi spun ca sunt virgina? Oare știe asta?
—Eu sunt...
—Șsșș...știu.. ,mă oprește el din vorbit.
Din valiza scoate niște cătușe și o chestie ciudata și lunga. Îmi pune cătușele și le leagă de pat și la picioare îmi pune chestia acea ciudata.
—O sa îți placa așa de tare încât o sa uiți ca te doare...
Îmi rupe chiloți cu mâinile sale și coboară încet între picioarele. Ma mângâie acolo jos cât timp ma pupa pe coapsa. Fără sa ma anunțe își pune limba pe clistor și și-o mișcă încet.
    Încep sa gâfai și sa ma țin cu mâinile de cătușe.Limba lui se mișcă din ce în ce mai repede și picioarele mi se încordează.
— Nu o sa te las sa îți dai drumul așa ușor,îmi spune cât timp caută ceva în valiza.
     Are un fel de curea cu o bila rosiatica la mijloc.
El se pune lângă mine și îmi pune bila în gura ca sa nu pot vorbi.  Se pune între picioare mele și își înfinge un deget în mine cea ce ma face sa tremur.          Astept ca înțepătura sa dispară dar se mărește durerea. Când ma uit la el văd ca are 2 degete puse in mine.
—Aici o sa te doar, dar sa nu uiți ca ma opresc dacă vrei, spune mișcându-se de buza.
       La naiba e așa sexy! Degetele lui se mișcă în mine și începe sa ma doară și mai tare. Degetele se mișcă din ce în ce mai tare și eu încerc sa urlu dar tot ce face e sa se miște și mai tare și apăsat.
        Se oprește la un momendat și își scoate degetele din mine.
—Să văd dacă rezisti la 3 degete, spune cu un zâmbet pervers.
        Încerc sa dau din cap ca nu vreau dar realizez ca nu o sa ma asculte.
          Își bagă degetele pe rând doar ca când îl bagă pe ar cel de al 3 urlu de durere și încerc sa îmi închid picioarele cu mișcări bruște dar ele se desfac și mai larg.
—Nu încerca sa fugi...
           Când începe sa își miște degetele încep sa îmi curgă lacrimi și asta îl face sa se miște mai repede și tare. Simt ca ma doare foarte tare așa ca încerc sa îi spun asta. Dintr-o data se ridica și îmi da jos pila de la gura și îmi bagă degetele lui la mine în gura.
—Nu ai fost fetita buna și trebuie sa te pedepsesc cumva...
—Ai zis ca nu o sa ma rănești ... spun încet.
—Eu-

Răpirea Where stories live. Discover now