Hoofdstuk 14

579 14 0
                                    

A/N:

Voordat ik verder ga met dit verhaal wil ik even zeggen dat ik na 5 maanden niet geschreven te hebben helemaal geen inspiratie meer heb en het spijt me daarvoor.

Mell's POV:

Tussen mij en Kaj gaat het heel goed nu. We liggen nu samen op zijn bed een beetje te niksen voordat hij een optreden heeft in Amsterdam (verzonnen) ''Wil je echt niet mee babe?'' vraagt Kaj, ''Nee ik ben te moe daarvoor.'' Kaj knikt en geeft me een kusje op mijn schouder. Hij pakt zijn teefoon en maakt selfies van ons en post er 1 op Twitter

@KAJVANDERVOORT: Voordat ik wegga, nog 1 selfie met de mooiste meisje ooit @MellJG pic.twitter/45849646 

''Mell, heb je trouwens mijn rode vest nog?'' Vraagt Kaj, ''Ja, hoezo?'' ''ik zocht hem laatst en toen wist ik weer dat jij hem had,'' zegt hij. ''Wil je hem terug?'' Vraag ik. ''Neejoh cutie. Hou hem'' En geeft me een kusje.

- Kaj gaat naar zn concert en mell is alleen thuis-

Ik maak me klaar om naar de stad te gaan terwijl de jongens hun concert hebben in Amsterdam ergens. Ik doe een zwarte skinny jeans aan met mijn zwarte Nike huarache en een zwarte patta trui en ga de deur uit. Ik loop door de winkelstraten van amsterdam. Ik ga in de Forever 21 en koop 1 gescheurde zwarte broek en ga door  naar de footlocker en koop daar all black nike air max thea'. Ik kom nog wat fans tegen en ga met hun op de foto. ''Is het concert al afgelopen?'' vraag ik aan 1 van de fans. ''Ja ik heb gehoord dat de jongens nu naar vondel gaan.'' Ik bedank haar en ga naar de starbucks voor een java chip grande en ga daarna naar vondelpark. Ik zie Dioni's misvormde hoofd al in de verte en ga naar hem toe (note; dioni heeft geen misvormd hoofd maar mell en dioni zijn broers/zussen dusja ze zijn soms gemeen) ''Hola idiot'' (Hoi sukkel) zeg ik. '' Hola mono'' (hoi aap) zegt hij en geeft me een knuffel. ''Waar zijn de rest?'' vraag ik. ''achter me'' Ik kijk achter hem en zie ze daar lui liggen. Ik ga op kaj zitten en hij kijkt op. ''Hi beauty.'' zegt hij en glimlacht. ''Hi.'' hij gaat zitten en zoent me.  ''Hallo, geen pda graag.'' horen we Samuel zeggen en ik ga van Kaj af. ''duss, hoe was jullie concert?'' vraag ik. Ik hoor van iedereen een leuk, fun en super en knik. 

BFB; Best Friends Brother. ( B-Brave)Where stories live. Discover now