9.

1.2K 85 9
                                    


,,Tí čo tu robili?"

,,Merlin vie, či sa tu niečo nestalo..."

,,Možno sa rodí nová láska..."

,,Chodte všetci do riti, lebo keď sa zobudí, nakope vám zadky," zazneľ hrdeľný hlas, na ktorý som precitla. Bola som opretá o operadlo sedačky, nohy som mala divne pokrčené a hlavu previsnutú na jednu stranu. Keď som ju zodvihla, necítila som iba to, ako veľmi ma bolel krk, ale cítila som aj veľmi dobre následky alkoholu. Hlava mi dobre trešťala. Rozlepila som oči a pozrela sa na osobu, ktorá ma svojim hlasom zobudila.

,,Malfoy," zachrapčala som. Naôkol nás sa rozpŕchali Slizolinčania, ktorých odohnal.

,,Au," zamrmlala som, keď som sa posadila do normálnej pozície. Krk som mala stuhnutý a chrbát dokrútený. Preto následovala okamžitá bolesť po návrate do normálnej polohy.

,,Áno, cítim sa tak isto. Zaspali sme tu obidvaja, takže," povedal a zasmial sa. Trochu som sa poňaťahovala a zhíkla.

,,Malfoy, my sme zmeškali vyučovanie!" Zakričala som a postavila sa. Okamžite mi schmatol ruku a posadil ma naspäť.

,,Je víkend, Gauntová," skonštatoval sucho. ,,A jediné, čo sme zameškali sú ranajky," povedal. Plesla som si po čele.

,,Pôjdeme sa spolu najesť do kuchyne?" Spýtala som sa ho opatrne. Predsa jedna noc s alkoholom z nás nerobila priateľov.

,,Dobre, ale takto tam nepôjdem. Potrebujem minimálne pätnásť minút," povedal mi. Súhlasne som prikývla. A tak sme sa rozišli každý svojim smerom. Okamžite, keď som vpálila do izby si ma Pansy ochytila.

,,Počúvaj ma," zavrčala na mňa a oprela ma o stenu. ,,Najprv Blaise, teraz Draco. Kto bude ďaľší? Theo? Možno niekto iný? Dávaj si pozor, okolo koho sa pletieš. Pretože veľmi rýchlo na to doplatíš," zasyčala na mňa a odobrala sa aj s Astóriou preč. Zdvihla som nad ňou obočím, no rýchlo išla do sprchy. Hodila som sa seba nejaké oblečenie a zobrala so sebou aj Blaka.

,,Kde s-si bola celú noc?" Zasyčal na mňa.

,,Neskôr," okomentovala som a nechala ho zaliezť na môj chrbát.

Keď som prišla do klubovne, Malfoy tam už stál. Mal oblečené rifle a košelu, vlasy mal uhľadnejšie a do nosa mi ihneď udrela jeho vôňa.

,,Myslel som si, že tu budem čakať dlhšie," skonštatoval, keď som sa pri ňom ocitla. Prevrátila som nad ním očami a vydala sa s ním do kuchyne. V žalúdku mi už parádne škvŕkalo.

,,Som neskutočne hladná," skonštatovala som, keď nám škriatkovia doniesli jedlo, ktoré zostalo z raňajok. Po mojom škaredom pohľade Malfoyovým smerom predsa začal jesť. Zrejme sa štítil jesť "pozostatky", ale pri tom to je úplne normálne jedlo a on je príliš veľký snob.

,,Uhm," začala som, no najprv prehĺtla sústo, ktoré som mala v ústach. ,,Je to pravda, že nejedeš do metlobalového tímu tento rok?" Spýtala som sa zvedavo. Zazrel na mňa.

,,Nestaraj sa, Gauntová," zavrčal na mňa.

,,No ták, Malfoy, včera si sa so mnou vedel normálne rozprávať, skús to aj dnes," povedala som nadurdene.

,,Hej, odchádzam z tímu. A nemysli si, že keď sme sa spolu včera opili, že to z nás robí priateľov," zavrčal. Tento raz som prekrútila očami ja.

,,Dobre, chápem, ale aj bez toho, aby sme boli priatelia, by sme sa k sebe mohli chovať normálne a aj normálne sa rozprávať," poznamenala som s povzdychom. Malfoy nadomnou zakrútil hlavou. Išla okolo jedna škriatka, tak som ju zastavila.

Zradkyňa ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now