7.U

2.7K 114 68
                                    

Multi :ulaş video

"n.. Napıyorsun!" çocuk beni erkek tuvaletine sıkıştırmış benim ise tek diyebildiğim buydu. Oda kekeme kekeme

İçimdeki erkek tuvaletinde ve bir erkekle direkmen yalnız olma korkusu nefesimin bozuk bozuk alıp vermesine neden olurken onu geri itmeye çalıştığımda bileğimden tutup diğeriyle beraber kapının üstünde sabitlerken tam bağırmak için ağzımı açmıştım ki diğer eliyledw ağzımı kapayınca gözlerimden istemsizce yaşlar akmaya başladı.

Ulaş bu yaptığıma kaşlarını çatarken yüzünü buruşturup "senin gibi bir kıza dokunmak en son isteyeceğim şey merak etme" diyip elini çektiğinde rahatça bir nefes verirken " düşünmemiştim zaten" dedim, ama tabiki öyle düşündüm kim olsa yani yerimde bence bu aklına gelir.
Fesat is coming

Ulaş dediğimden sonra ellerimi de serbest bırakıp geri çekilirken elim kapıya yeltendiğinde ulaş kapıyı örtüp benş diğer tarafa çekerek "senin bir gül yüzüne bakayım diye mi buraya soktum" dediğinde tekrar içime fesat balım girerken anlamış olacakki göz devirip " sakin ol, sana bişey diyeceğim" dediğinde kolumdaki saate baktım.
Biraz hızlı dese iyi olur çünkü zilin çalmasına beş dakika kalmıştı.

"acele et zil çalmadan bu rezil yerden çıkmam gerek" dediğimde direk konuşmaya başladı " parsa yakın davranıp ondan bana bilgi toplayacaksın, hatta gerekirse sevgili ol, bunun için yardım edicem sana merak etme" sağol yaa beni adama yamamak için yardım edeceksin ya içim rahatladı cidden.

Açılmış gözlerimle sertçe onu göğsünden iterken " ne diyorsun olum sen oradan bakınca oruspuya, yada ajana benzer halimi var? Çekil önümden gidicem" dedim.
Bu neydi canım daha okula geleli topu topu üç dört saat oldu uçaktan inip o taksiye, ayyh o adamın arabasına bineli de en fazla on saat olmuşken ilk günden başıma aldığım ayaklı belaya bak.

Onu itmemin ardından yüzümü inceler gibi baktığında göz devirip yandan sertçe geçecekken bileğimden yakalayıp " sana yardım edermisin demedim yapacaklarını söyledim, Haa ama diyorsan ki olmaz yapacaklarımdan kork kimseye acımam sana bu günü veriyorum evde düşün taşın" dediğinde sadece kolumu çekip kapıya ilerlerken çalan zille tuttuğum kulpu geri bırakıp ulaştan tarafa döndüm.

"Ahh süper hadi bunu insanlara nasıl açıklıcaz" diyip saçıma ellerimi sinirle geçirirken ulaş bir anda elimden tutup beni tuvalet kabinine sokup ardından oda girerken kapıyı kilitleyip " zil çalana kadar" diye fıısldarken kafamı kaldırdığımda dar kabinde dip dibe olduğumuzun yeni farkındaydım.

Klozetin kapağını kapayıp üstüne oturarak aramıza mesafe koyarken kahkahayla giren insanların sesiyle titreyerek sağ bacağımı sallamaya başladım stres anında genel olarak yaptığım bişeydi.

Kapıya bir anda biri yapışırken karşıdaki kişi kahkahayla " amına koyım erkek tuvaletinde kapı kitleyen de varmış ne gülüyorsun bayby boy" diyip arkadaşlarıyla gülğşürken " ne gizlediğimi sana göstermem istemiyorsan ben tuvaletten çıkıp senin bütün yüz hatlarını ezberlemeden defol" dediğinde karşı tarafta bir anlık suskunluk olurken daha yeni dalga geçen çocuk " k.. Kusu.. Ra bak.. Ma abi senin olduğunu B.. Bilmiyordum" diyip ardından koşma sesleri duyulduğunda ulaş göz devirirken bende aynı şekil devirip diğer bir gelen grubun sesine kulak verdim.

"abi dün azrayla yatak odasındaydık........."
"hadi canım o kızda tam oruspu geçen polatın altındaymış" gibi birçok iğrenç ağza alınmayacak söz duyarken tiksintiyle yüzümü buruştup kızaran yüzümü saklamak amaçlı kafamı yere eğip ellerimi kulaklarıma götürürken bir anda takılan kulaklıkla şaşkına kafamı kaldırdım.

SERSERİ (ulba) Where stories live. Discover now